Artsky Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 Po pączkach lepszy odsłuch 🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Kaczka Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 Co sądzicie o tym zjawisku? Nowe 12AT7WA/ECC81 Made in Great Britain. Dźwiękowo super, JJ nie ma podskoku do nich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 (edytowany) Fajne Edytowano 24 lutego 2022 przez Ace2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Kaczka Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 5 minut temu, Ace2 napisał: Fajne A tak serio? Ten początkowy rozbłysk nie świadczy o uszkodzeniu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 21 minut temu, Krystian Kaczka napisał: A tak serio? Ten początkowy rozbłysk nie świadczy o uszkodzeniu? Nie świadczy. Jest jak widzę bardzo częstym przypadkiem w starych lampach. Na mnie to już wrażenia nie robi. Nawet zapomniałem, że tez taki efekt mam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Kaczka Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 19 minut temu, klavikort napisał: Nie świadczy. Jest jak widzę bardzo częstym przypadkiem w starych lampach. Na mnie to już wrażenia nie robi. Nawet zapomniałem, że tez taki efekt mam. Mądrego to i miło posłuchać. Dziękuję Ci dobry człowieku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 Hehe , dziś trzeba słuchać muzyki i nie włączać TV! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian kozlowski Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 3 godziny temu, Ace2 napisał: Zaznaczyłem jak by miał więcej. Teraz dokupie strumieniowego Magnata 730 i będzie 5k za całość. Chodzi Ci o mms730 miałem i oddałem lepiej kupić coś innego apka mi się zawieszla na tel fajne jest to że do obsługi można jednym pilotem np z magnat ma900 radio i tp ale na moje apka do dupy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 A to informacja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian kozlowski Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 1 minutę temu, Ace2 napisał: A to informacja Wiadomo możesz sprawdzić jak będzie u ciebie może coś poprawili jak coś to oddasz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 1 godzinę temu, Krystian Kaczka napisał: Co sądzicie o tym zjawisku? Nowe 12AT7WA/ECC81 Made in Great Britain. Dźwiękowo super, JJ nie ma podskoku do nich @Nowy123 A u ciebie jak? - też masz te lampki. Pytam czy są te rozbłyski no i jak dźwiękowo po tygodniu słuchania? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 24 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 Dokładnie tak samo rozbłyskują, i mam dokładnie te same lampy. Dźwięk w/g moich uszu jest bardziej szczegółowy, wysokie tony czystsze ale brakuje mi trochę dociążenia, niby jest bas kiedy ma być ale tak jakby trochę średniego basu brakuje. Grają dopiero jakieś 40 godzin więc może jeszcze coś się zmieni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Kaczka Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 44 minuty temu, Nowy123 napisał: Dokładnie tak samo rozbłyskują, i mam dokładnie te same lampy. Dźwięk w/g moich uszu jest bardziej szczegółowy, wysokie tony czystsze ale brakuje mi trochę dociążenia, niby jest bas kiedy ma być ale tak jakby trochę średniego basu brakuje. Grają dopiero jakieś 40 godzin więc może jeszcze coś się zmieni. Mam takie same odczucia. Dźwięk stał się bardzo czysty, szczegółowy. Wszystkie podbicia dałem na zero I nic nie muszę poprawiać. Bass miękki, super uderza. U mnie wszystko uległo poprawie, średnie też. Może to kwestia kolumn, nie wiem, ale polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 25 lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 lutego 2022 8 godzin temu, Nowy123 napisał: Dokładnie tak samo rozbłyskują, i mam dokładnie te same lampy. Dźwięk w/g moich uszu jest bardziej szczegółowy, wysokie tony czystsze ale brakuje mi trochę dociążenia, niby jest bas kiedy ma być ale tak jakby trochę średniego basu brakuje. Grają dopiero jakieś 40 godzin więc może jeszcze coś się zmieni. Na jakich kolumnach takie odczucie? 6 godzin temu, Krystian Kaczka napisał: Mam takie same odczucia. Dźwięk stał się bardzo czysty, szczegółowy. Wszystkie podbicia dałem na zero I nic nie muszę poprawiać. Bass miękki, super uderza. U mnie wszystko uległo poprawie, średnie też. Może to kwestia kolumn, nie wiem, ale polecam. Na jakich kolumnach takie odczucie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 25 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 lutego 2022 Ja mam aurora 700 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 25 lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 lutego 2022 https://www.4hifi.pl/ps-tii-12at7-t-pair_113.html Tu tez maja lampy Psvane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian kozlowski Napisano 26 lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 lutego 2022 10 godzin temu, T Z6 napisał: https://www.4hifi.pl/ps-tii-12at7-t-pair_113.html Tu tez maja lampy Psvane. Taniej niż w Niemczech ja dawałem 115e Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 26 lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 lutego 2022 3 godziny temu, Sebastian kozlowski napisał: Taniej niż w Niemczech ja dawałem 115e Moze te sa nie do konca oryginalne... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 26 lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 lutego 2022 17 godzin temu, Nowy123 napisał: Ja mam aurora 700 Wywal te zworki metalowe i od razu poczujesz różnicę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 26 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 lutego 2022 2 godziny temu, Artsky napisał: Wywal te zworki metalowe i od razu poczujesz różnicę. Ty tak zrobiłeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 26 lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 lutego 2022 (edytowany) 13 minut temu, Nowy123 napisał: Ty tak zrobiłeś? 2 godziny temu, Artsky napisał: Wywal te zworki metalowe i od razu poczujesz różnicę. Najbardziej poczujesz, jak podepniesz jedną parę kabli, albo u góry, albo z dołu, bez zworek... Jak już się coś proponuje, to myślę, że lepiej pełnym zdaniem, a nie półsłówkami. Edytowano 26 lutego 2022 przez no_i_fajnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 lutego 2022 (edytowany) Faktycznie , zastąpienie zworek kawałkiem przewodu aktualnie używanego to wiedza tajemna 😊 . Pzdr Edytowano 26 lutego 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 26 lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 lutego 2022 4 minuty temu, Dedal75 napisał: Faktycznie , zastąpienie zworek kawałkiem przewodu aktualnie używanego to wiedza tajemna 😊 . Pzdr Znam ludzi, którzy nie potrafią rozkręcić zwykłego wtyku bananowego, poważnie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 lutego 2022 A ja znam ludzi którzy uważają że jak połkną tasiemca to będą chudli. Wystarczy odrobina zaangażowania i zagłębienia w temat 😏 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 26 lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 lutego 2022 3 minuty temu, Dedal75 napisał: A ja znam ludzi którzy uważają że jak połkną tasiemca to będą chudli. Wystarczy odrobina zaangażowania i zagłębienia w temat 😏 . Pzdr Nie każdemu się chcę.. takie czasy, żeby podkładać na tacy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts