Kraft Napisano 6 stycznia 2023 Autor Napisano 6 stycznia 2023 Wszystkie kolumny estradowe je maja, a przez ostatnie dwa lata miałem z nimi sporo do czynienia. Może przywykłem. Odpisz, cytując
Asia Napisano 6 stycznia 2023 Napisano 6 stycznia 2023 Moda na współczesne vintage rozkwita. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 stycznia 2023 Autor Napisano 6 stycznia 2023 (edytowany) Daje to do myślenia. Czy producenci nie robią nas w konia? Albo wcześniej, przekonując, że nowe jest lepsze. Albo teraz, mówiąc coś odwrotnego. Edytowano 6 stycznia 2023 przez Kraft Odpisz, cytując
Asia Napisano 6 stycznia 2023 Napisano 6 stycznia 2023 (edytowany) Myślę, że rynek się kurczy i szukają nowych sposobów żeby coś jeszcze ukroić z tego tortu. I żeby kolumny lepiej się wpisywały w nowe trendy wnętrzarskie. Bo fronty na wysoki połysk już dość dawno nimi nie są. Edytowano 6 stycznia 2023 przez Asia 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 stycznia 2023 Autor Napisano 6 stycznia 2023 Zawsze chciałem żyć w czasach dekadencji;) 1 Odpisz, cytując
Asia Napisano 6 stycznia 2023 Napisano 6 stycznia 2023 5 minut temu, Kraft napisał: Czy producenci nie robią nas w konia Każdy może zmienić zdanie 😉. Poza tym czasem trzeba się cofnąć parę kroków żeby mieć lepszą perspektywę (z serialu "The Playlist") 🙂. Odpisz, cytując
Rega Napisano 6 stycznia 2023 Napisano 6 stycznia 2023 (edytowany) 14 minut temu, Kraft napisał: Zawsze chciałem żyć w czasach dekadencji;) Ma to też złe strony - już byś nie żył, a nieobecni nie mają racji😉 A wracając do kolumn przez Ciebie pokazanych kilka postów wstecz - jestem bardzo ciekawy jak one by wypadły w porównaniu z JBL L36 Decade. Edytowano 6 stycznia 2023 przez Rega Odpisz, cytując
muzofan Napisano 6 stycznia 2023 Napisano 6 stycznia 2023 Nareszcie słuszniejszy rozmiar membran 😉 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 6 stycznia 2023 Napisano 6 stycznia 2023 Oj coś kręcisz @Kraft , przecież miały być scratch testowane, a tu takie estradowce wjechały… Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 stycznia 2023 Autor Napisano 6 stycznia 2023 W testowaniu stawiam na układ mały-duży-mały-duży. No to skoro niespodziewanie pojawiły się Concepty, to musiałem zmienić plany i poszukać czegoś okazalszego;). Odpisz, cytując
muzofan Napisano 6 stycznia 2023 Napisano 6 stycznia 2023 Jak wrażenia w porównaniu do małych monitorków? 😊 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 stycznia 2023 Autor Napisano 6 stycznia 2023 Cięższe. Brzmienie także, ale o tym już w innym wątku. Odpisz, cytując
Recommended Posts