yahoo111 #1 Napisano 21 lutego 2020 Przenoszę się z biurkiem z salonu do sypialni. Do odtwarzania dźwięku mam Cambridge Audio One, do którego mam podłączone kolumny Monitor Audio Gold 50 (4G). Grają bardzo ładnie, ale odrobinę brakuje basu. W salonie mam kino domowe i tam miałem podpięty jeden subwoofer z kina (Monitor Audio Radius 370 HD), ale w sypialni nie mam na niego miejsca, ani nie chcę go zabierać z salonu. Chciałbym kupić możliwie kompaktowy subwoofer. Rozmiarowo najbardziej by mi odpowiadał Jamo S808. W ostateczności Jamo S810, a z używanych Monitor Audio 360 (360 HD). Fyne Audio F3-8 byłby już raczej za szeroki. Czy branża miałaby dostępne do wypożyczenia Jamo? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 21 lutego 2020 Zepsujesz tym Jamo wszystko. Totalnie. Nie dość że to sub do kina to jeszcze słaby. Jak chcesz stereo to Tannoy TS2.8 / 2.10 albo REL 1003. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fono Master #3 Napisano 21 lutego 2020 Mi został po KD sub Dynaudio SubSat250 ,konstrukcja zamknięta i do tego nie za duży . W stereo w pomieszczeniu14,5m2 w sam raz ,jest dyskretny ,nie słychać go ale podkreśla co trzeba przy cichym słuchaniu . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #4 Napisano 21 lutego 2020 Jamo nie nadaje się do muzyki, tym bardziej że korzystasz z bardzo dobrych kolumn. Spójrz na Q Acoustic 3060S, to bardzo dobry subwoofer. Zapraszam po wyceny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yahoo111 #5 Napisano 21 lutego 2020 O, i to jest bardzo sensowny wybór, aczkolwiek dość drogi. Niemniej skontaktuję się po więcej szczegółów Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BaliGdynia #6 Napisano 21 lutego 2020 Rel T5 szukaj to jest strikte pod stereo subwoofer lub bliźniak Sumico S.5. Pamiętaj iż w stereo lepiej się sprawdza suby z obudową zamknięta niż z z bass portami. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yahoo111 #7 Napisano 21 lutego 2020 Ten Q Acoustics 3060S jest w obudowie zamkniętej właśnie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoRo #8 Napisano 22 lutego 2020 23 godziny temu, yahoo111 napisał: O, i to jest bardzo sensowny wybór, aczkolwiek dość drogi. Niemniej skontaktuję się po więcej szczegółów A nie uważasz, że jeszcze bardziej sensownym wyborem może być używany sub Dynaudio od Fono Mastera? Tym bardziej, że jest Jego sprzęty są zadbane i jest to pewny (podobnie jak pewnym sprzedawcą jest salon Q21) sprzedawca - wieloletni użytkownik naszego Forum 🙂 Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yahoo111 #9 Napisano 22 lutego 2020 Hmm. Szczerze mówiąc, to nie załapałem, że proponuje on sprzedaż tego subwoofera. Sam sub rzeczywiście wydaje się być bardzo dobry, ale jest dość duży. Q Acoustics jest jednak mniejszy, i to dużo. Jeszcze natknąłem się na wyprzedażowe Acoustic Energy AE108, podobnie zamknięta konstrukcja i jednak odrobinę mniejszy od Dynaudio. Ale rzeczywiście napiszę pw do kolegi. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach