Konrad Kulwicki Napisano 30 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2020 To jak już robimy taki offtopic filmowo-streamingowy, to od siebie dorzucę Uncut Gems. Film dość 'męczący' czy może raczej stresujący - ale znakomity. I ma świetną muzykę i udźwiękowienie, więc nieźle przetestuje Wasz sprzęt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antek45 Napisano 12 marca 2022 Udostępnij Napisano 12 marca 2022 hej, ja używam głośniki logitech z906 i generalnie tylne głośniki trochę ciszej grają. Po zmianie ustawień dźwięku przestrzennego dźwięk z filmu akcji Uncharted wyrywał z butów. Na uwagę zasługuje scena z 16 minuty warto ją sobie odpalić na własnym sprzęcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artelis Napisano 24 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2022 Ja kupiłem ostatnio firmy JBL Bar 2.1 i musze przyznać, że jakość dźwięku robi wrażenie. Wcześniej miałem Philipsa i były właśnie mega ciche. Zawsze brakowało mi dobrze ustawionego stereo oraz efektów dzwiękowych jak w prawdziwym kinie. Oglądając chociażby Bullet train oczekiwałem właśnie że będą dobre efekty. Mając JBL 2.1 czuje, że oczekiwania zostały spełnione. Może warto pójść i w tą stronę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2022 1 godzinę temu, artelis napisał: Zawsze brakowało mi dobrze ustawionego stereo A możesz określić jak głęboką scenę muzyczną osiągasz w stereo ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 Jak ktoś nie ma porównania to jest to bardzo trudne pytanie Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jws93 Napisano 10 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2023 ja ostatnio kupiłam JBLy, a dokładnie JBL 2.1 i muszę przyznać racje - jakość dźwięku robi wrażeniee! Oglądając np. film Avatar: Istota wody można było się poczuć jakby się faktycznie tam było. Polecam je gorąco 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2023 Jak oglądałeś ten film w domu? Już ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monikasa Napisano 13 marca 2023 Udostępnij Napisano 13 marca 2023 Dnia 10.01.2023 o 17:08, jws93 napisał: ja ostatnio kupiłam JBLy, a dokładnie JBL 2.1 i muszę przyznać racje - jakość dźwięku robi wrażeniee! Oglądając np. film Avatar: Istota wody można było się poczuć jakby się faktycznie tam było. Polecam je gorąco Oglądałam, super film ❤️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Masakra z tym spamem. Ale Avatara też już połknąłem u siebie. Uprzedzam jak by ktoś pytał, źródło związane jest z moją pracą więc wybaczcie ale nie udostępnię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 WEB co na Disney+ wejdzie. Wydanie BR jeszcze nie jest gotowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 1 godzinę temu, Butler napisał: Ale Avatara też już połknąłem u siebie. Jak wrażenia? Jedynka mi nie podeszła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Za dwa tygodnie oficjalna premiera, opinie w domu mamy skrajne, tak jak gusta. Ale obejrzeć warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Mądry Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Jak dla mnie pozycja obowiązkowa do obejrzenia. Można się czepiać fabuły, różnorodność świata mogłaby być większa (np. ilość nowych stworzeń). Wiadomo, że to nie jest proste i niektóre rzeczy trzeba wybaczyć Cameron to nie Tolkien nie poświęcił swojego całego życia tylko na jednym projekcie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Jest sens oglądać to w 2d? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 10 godzin temu, Adi777 napisał: Jak wrażenia? Jedynka mi nie podeszła. Słyszałem opinie, że jeśli pierwsza część nie robiła wrażenia to druga tym bardziej a znów jak się pierwsza podobała to druga też się spodoba choc druga część ogolnie miala gorzej bo technologicznie nie robi takiego wow jak pierwsza część w swoich czasach. 8 godzin temu, przemeklbn napisał: Jest sens oglądać to w 2d? Tak samo jak każdy inny film 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 marca 2023 Udostępnij Napisano 15 marca 2023 A to 3D jeszcze istnieje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 15 marca 2023 Udostępnij Napisano 15 marca 2023 4 minuty temu, Piotr Sonido napisał: A to 3D jeszcze istnieje? Odnosiłem się do wersji kinowej 3d. Ten film powstał z myślą o projekcji 3d. Dlatego pytam, czy w 2d w domu jest sens to oglądać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Mądry Napisano 15 marca 2023 Udostępnij Napisano 15 marca 2023 (edytowany) Ja oglądałem w 3d i 2d, jak dla mnie warto. W ogóle wydaje mi się, że 3d umiera i niewiele wnosi. Edytowano 15 marca 2023 przez Artur Mądry 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 15 marca 2023 Udostępnij Napisano 15 marca 2023 59 minut temu, przemeklbn napisał: Odnosiłem się do wersji kinowej 3d. Ten film powstał z myślą o projekcji 3d. Dlatego pytam, czy w 2d w domu jest sens to oglądać. Jak najbardziej warto Dokładnie kino 3D raczej umiera, a jak ktoś bardzo chce obejrzeć te efekty wizualne to jest dużo fajnych filmów przyrodniczych w 3D i mówię o prawdziwej przyrodzie a nie o filmach "przyrodniczych" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 15 marca 2023 Udostępnij Napisano 15 marca 2023 58 minut temu, Michał Gałązka napisał: Jak najbardziej warto Dokładnie kino 3D raczej umiera, a jak ktoś bardzo chce obejrzeć te efekty wizualne to jest dużo fajnych filmów przyrodniczych w 3D i mówię o prawdziwej przyrodzie a nie o filmach "przyrodniczych" a jak to oglądać? na tv? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 15 marca 2023 Udostępnij Napisano 15 marca 2023 Na projektorze. Przecież to dział kina domowego. Inna kwestia to czy w ogóle pojawi się w 3D. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 marca 2023 Udostępnij Napisano 16 marca 2023 Ja mama jeszcze TV 3D Ale staroć nie. Ale nigdy tego nie odpaliłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 16 marca 2023 Udostępnij Napisano 16 marca 2023 7 minut temu, Piotr Sonido napisał: Ja mama jeszcze TV 3D Też mam w sypialni 40" Samsunga z 3D. Kilka razy coś oglądałem, ostatnio chyba "Godzillę" 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 marca 2023 Udostępnij Napisano 16 marca 2023 Tylko gdzie okulary posiałem. Aż bym teraz sprawdził jeszcze raz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 24 marca 2023 Udostępnij Napisano 24 marca 2023 Też w sypialni mam 40 cali z samsunga w 3D ,nawet wiem, gdzie mam okulary No i tak jak Piotr, moja mama również posiada TV 3D, a już lata temu im mówiłem by nie brali takiego, ale Pan w sklepie im powiedział, że to będzie za chwile standardem na świecie więc koniecznie muszą wziąć TV z 3d 😅. Od tego czasu konsultują ze mną swoje zakupy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts