sabes #1 Napisano 10 sierpnia 2020 Witam wszystkich. Czy może ktoś polecić jakiś soundbar do 1500zł. Na tą chwilę mam dwóch faworytów. JBL Bar 2.1 Yamaha yas-207 Czy do tej kwoty znajdę może coś lepszego? Pzdr. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomek4446 #2 Napisano 10 sierpnia 2020 22 minuty temu, sabes napisał: Czy do tej kwoty znajdę może coś lepszego? Tak np. https://allegro.pl/oferta/yamaha-ax-700-kultowy-wzmacniacz-stereo-hi-end-9561400675 https://allegro.pl/oferta/kolumny-stereo-tannoy-mercury-v4-komis-myslenice-8364049988 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markcox #3 Napisano 10 sierpnia 2020 taki gruz? i to jeszcze używany? kolega Tomek chyba na głowę upadł 🙃 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 11 sierpnia 2020 Czemu Gruz? No ze szrotu niemieckiego ale pewnie działa. Bedzie lepiej niż w sounbarze. Pomysł dobry! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość #5 Napisano 11 sierpnia 2020 @sabes A ten soundbar to do czego muzyka czy film? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markcox #6 Napisano 11 sierpnia 2020 Piotr, ironia... 43 minuty temu, milk-monster napisał: A ten soundbar to do czego Ja chętnie bym napisał, do czego jest soundbar, ale regulamin nie pozwala Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość #7 Napisano 11 sierpnia 2020 Dlatego się pytam 😉 do czego ten soundbar Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anderg #8 Napisano 11 sierpnia 2020 A ty se nabijasz posty czy jak? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DudasDudek #9 Napisano 11 sierpnia 2020 Spoko tani zestaw dał kolega Tomek. Słuchałem Yamahy AX-500 z Tannoy M4 i może to ciągnąć małą imprezę (sprawdzone). A brzmieniowo może zaskoczyć. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość #10 Napisano 11 sierpnia 2020 51 minut temu, anderg napisał: A ty se nabijasz posty czy jak? A ty do mnie piszesz? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabes #11 Napisano 11 sierpnia 2020 13 godzin temu, milk-monster napisał: @sabes A ten soundbar to do czego muzyka czy film? Do muzy i do filmu z naciskiem na to drugie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość #12 Napisano 11 sierpnia 2020 (edytowany) 3 minuty temu, sabes napisał: Do muzy i do filmu z naciskiem na to drugie. Przydałby się jakiś rzut pomieszczenia może zdjęcia 5 godzin temu, anderg napisał: To ułatwi wybór urządzeń może jednak wzmacniacz i kolumny wejdą to jest lepsze rozwiązania jak soundbar Edytowano 11 sierpnia 2020 przez Gość Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #13 Napisano 12 sierpnia 2020 23 godziny temu, Markcox napisał: Piotr, ironia... nie zrozumiałem. My BAD! 10 godzin temu, sabes napisał: Do muzy i do filmu z naciskiem na to drugie. no to nie soundbar. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach