RoRo Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Mario10007,Czyżby Alfa już na Ciebie czekała?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Już ją ma:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario100007 Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 No właśnie. Gdybym sprzedał te dwa wzmaki i ciut dołożył starczyło by na niezłą 907 Myśl kusząca... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 czyli 707 też na sprzedaż? )) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Kusisz...Swoją drogą to może by tak pomyśleć dwutorowo:ożenić Sansui jako preamp i podpiąć pod lampową końcówkę mocy.No i w zależności od nastroju: raz "saute", a innym razem - jako pre.Przynajmniej nie musiałbym kombinować z nowym preampem, bo już mnie nosi....PozdrawiamPS. Jeżeli potraktujecie takie połączenie jako bezczelność (albo mezalians), to proszę nie bijcie mnie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Nie, bo każdy pretekst jest dobry żeby mieć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 27 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Dla mnie posiadanie 707 jest kuszące. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 No to poszła wiadomość na PW do Mario... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Mario widzisz Twoją 707 DR już ożeniłemJa pierwszy wysłałem:))) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Cytat Już ją ma:) Ale Mario z Alfy to ma 707?No to trzeba teraz 907 dla Mario...transfer 707 ... transfer 911...i robi się ruch wśród obecnych i przyszłych właścicieli SansuiPozdrawiamPS. Żeby to wszystko jeszcze było takie proste Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gues11 Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Co dozwolone to nie zabronione więc moge się pozbyc swojej 607 DR. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 27 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 I zaczyna się robić ciekawie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Cytat Co dozwolone to nie zabronione więc moge się pozbyc swojej 607 DR. taaa...wymiana wzmacniaczy we wszystkich (prawie) moich systemach - jak nic , to od razu mam problem z głowy i zagospodaruję całą trójkę.Czy może ktoś wie, jakie będą liczby w najbliższym losowaniu lotto ?PozdrawiamPS. A może ktoś ma wolną chatę w Warszawie i okolicach i przyjmie bezdomnego ze sporą ilością sprzętu?Co prawda moja pani na to Forum nie wchodzi, ale jak zobaczyłaby zmiany w systemie to sami wiecie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gues11 Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Ha,ha...może 917 XR. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Darek, będzie Ci ciężko bez 607 zostaniesz tylko z 707 i 917:). Nie boisz się samotności? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gues11 Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Mam jeszcze pięknego,starego Technicsa SE A5 i SU A6 i cos jeszcze się znajdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 27 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Nie no ... Panowie nie wyprzedawajcie swoich klocków.A tak na poważnie, to chętnie bym przygarnął - nie mówiąc o alphie np. 707- jakiś cedek Sansui. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Że ja mam "lekko" porąbane (z moim nadmiarem sprzętu) to wiedziałem od dawna...ale o Was to co chwilę dowiaduję się czegoś nowego Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Darek, a to przepraszam. No to wymieniajcie się sprzętem a ja będę musiał Was opuścić bo jutro 7 w pracy.Nie musisz się martwić, że wyprzedajemy. Jak widzisz każdy ma coś zostawionego na czarną godzinę.Dobranoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 27 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 My tu wszyscy jesteśmy "lekko" ... i bardzo dobrze. Ja tam nie mam nic przeciwko temu, że jesteśmy tutaj wszyscy miłośnikami Sansui. Ja też powoli opuszczam dziś to zacne towarzystwo.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 listopada 2015 Cytat My tu wszyscy jesteśmy "lekko" ... i bardzo dobrze. Ja tam nie mam nic przeciwko temu. Marku,o Twoim "lekko" to ja wiem bardzo dobrze ...Znamy się już ładnych parę lat i "parę" zmian sprzętu przeżyliśmy (o ilości przerzuconych kilogramów nie wspominając ) Cytat Ja też powoli opuszczam dziś to zacne towarzystwo. Dobry pomysł! Cytat A tak na poważnie, to chętnie bym przygarnął - nie mówiąc o alphie np. 707- jakiś cedek Sansui. No to na jutro możemy zostawić temat CDka dla Ciebie...Tylko że jeśli ma być tanio - to prosiłbym Kolegów o opinię, czy warto by było wchodzić w CD-X701 i połączyć ją z Twoją 911?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 28 listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 listopada 2015 Z tego ca wiem 701 mial Jan i Czubsi. Przed zakupem mojej 717 jedna z opcji byla 701i. Modele alfa ciezko Wam bedzie w polsce znalezc. 717 jest 10-12, a 917 chyba z 5. Tak przynajmniej szacuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czubsi Napisano 28 listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 listopada 2015 to bardzo optymistycznie szacujesz ....Ja 701 nie miałem ale znam jej brzmienie bardzo dobrze - do 911-ki będzie OK 711-ka (oczywiście CD) jest bardziej jazgotliwa i chyba zbyt mocno odeszła od założeń Sansui Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 28 listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 listopada 2015 A czym rozni się 701 od 701i? 701jest w rozsadnych pieniadzach. Alfy juz są troszkę droższe. Optymistyczne? To ile w/g Ciebie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czubsi Napisano 28 listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 listopada 2015 a poczytaj wyżej 917-ki były chyba ze 3 w 2015 roku na japońskich aukcjach (jedna na niemieckim e-bayu ale to ten sam egzemplarz co się buja po Japonii !!!...) 717-ek może z 5-6 ??? Z reguły nie leżą na aukcjach długo więc ciężko je również namierzyć ...No dobra - trochę ten "bazarek" zamącę - parę fotek budowy selektora Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts