Atmeg Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Pragne zadawalać Pana Moderatora oczekiwania i dlatego bede sie pytał czy wszystko jest OK ,czuje sie być w kontakcie z Administracją aby nie popełniać jakiś blędów . Bardzo prosze o odpowiedz czy jest OK. Czy mam autoryzacje ? Edytowano 2 godziny temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Gdybym nie do konca rozumiał specyfike tego forum to bardzo prosze o ścieżke korekcyjną którą chętnie uwzlędnie w swojej aktywności .Z góry wdzieczny za kontakt ,nowy user Atmeg . PS , Miasteczko ..... odświerzałem sobie a ten film "Północ w ogrodzie dobra i zła " również dziś oglądałem. polecam dla Pana Admina ,wyśmienite kino . Będzie Pan zadowolony z filmu . Edytowano 2 godziny temu przez Atmeg Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nigdy nie oglądałem tego serialu "Miasteczko Twin Peaks". Gdzie rozgrywa się akcja? Można się pośmiać czy raczej smutny przekaz? Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, soberowy napisał: Nigdy nie oglądałem tego serialu "Miasteczko Twin Peaks". Gdzie rozgrywa się akcja? Można się pośmiać czy raczej smutny przekaz? Akcja rozgrywa się w małym amerykańskim miasteczku, dla mnie bardzo fajny serial, tylko jest specyficzny, trzeba lubić filmy Lyncha. Agent Dale Cooper przyjeżdża do Twin Peaks badać sprawę morderstwa Laury Palmer. EDIT: ogólnie jest drugi post z serialami A ostatnio obejrzałem pierwszy raz film Avatar, pewnie większość widziała Edytowano 2 godziny temu przez Saimons69 1 Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, soberowy napisał: Nigdy nie oglądałem tego serialu "Miasteczko Twin Peaks". Gdzie rozgrywa się akcja? Można się pośmiać czy raczej smutny przekaz? To jest serial fimowo jest to kryminał , opowiadanie histori mieszkanców ,kazdy z nich ma coś ciekawego a wiekszośc ma partnerow i partnerki na boku . jak w realu . Przyroda jak w Polsce lasy iglaste . Wielka mieszanka idywidualistów . Indianskie wierzenia o miejscach dobra i zła , badania rządu US nad UFO. Opętania przez złe duchy . Bardzo fani bochaterowie tu wielowątkowość . Przyroda ,placki ,kawa i paczki policyjne .Komiczne i poważne sytuacje i wiele wiecej . Charyzmatyczny ,przystojny agent FBI przybywa do małego miasteczka aby rozwikłać tajemniczą śmierć atrakcyjnej nastolatki ,akcja i tematyka rozwija sie wykładniczo i obejmuje tematy niezwykłe . Włącznie z wierzniami buddystów i indian . Najpiekniejsze kobiety zebrane jako aktorki w jednym serialu , kurde to nie da sie napisać co tam jest w tej produkcji . Nawet jest tam jedna z pierwszych ról Davida Duchownego . Edytowano 2 godziny temu przez Atmeg Odpisz, cytując
Recommended Posts