Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Pragne zadawalać Pana Moderatora oczekiwania  i dlatego bede sie pytał czy wszystko jest OK  ,czuje sie być w kontakcie z Administracją aby nie popełniać  jakiś blędów .  

Bardzo prosze o odpowiedz czy jest OK. Czy mam autoryzacje ?

Edytowano przez Atmeg
Napisano (edytowany)

Gdybym nie do konca rozumiał specyfike tego forum to bardzo prosze o ścieżke korekcyjną którą chętnie uwzlędnie w swojej aktywności .Z góry wdzieczny za kontakt  ,nowy user Atmeg .

PS , Miasteczko .....  odświerzałem sobie  a ten film "Północ w ogrodzie dobra i zła "  również dziś oglądałem. 

polecam  dla Pana Admina ,wyśmienite kino . Będzie Pan zadowolony  z filmu  . 

Edytowano przez Atmeg
Napisano (edytowany)
12 minut temu, soberowy napisał:

Nigdy   nie   oglądałem   tego  serialu "Miasteczko Twin Peaks". Gdzie   rozgrywa  się  akcja? Można się pośmiać   czy  raczej smutny przekaz?

Akcja rozgrywa się w małym amerykańskim miasteczku, dla mnie bardzo fajny serial, tylko jest specyficzny, trzeba lubić filmy Lyncha. Agent Dale Cooper przyjeżdża do Twin Peaks badać sprawę morderstwa Laury Palmer.

EDIT: ogólnie jest drugi post z serialami ;)

A ostatnio obejrzałem pierwszy raz film Avatar, pewnie większość widziała :)

Edytowano przez Saimons69
Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, soberowy napisał:

Nigdy   nie   oglądałem   tego  serialu "Miasteczko Twin Peaks". Gdzie   rozgrywa  się  akcja? Można się pośmiać   czy  raczej smutny przekaz?

To jest serial fimowo jest to kryminał , opowiadanie histori  mieszkanców  ,kazdy z nich  ma coś ciekawego a wiekszośc ma partnerow i partnerki na boku . jak w realu . Przyroda jak w Polsce lasy iglaste . Wielka mieszanka idywidualistów . Indianskie wierzenia o miejscach dobra i zła , badania rządu US nad  UFO. Opętania przez złe duchy . Bardzo fani bochaterowie  tu wielowątkowość . Przyroda ,placki ,kawa i paczki policyjne .Komiczne i poważne sytuacje i wiele wiecej  .

Charyzmatyczny ,przystojny agent FBI przybywa do małego miasteczka aby rozwikłać tajemniczą śmierć atrakcyjnej nastolatki ,akcja i tematyka rozwija sie  wykładniczo  i obejmuje tematy niezwykłe . Włącznie z wierzniami buddystów i indian .

Najpiekniejsze kobiety zebrane jako aktorki w jednym serialu , kurde  to nie da sie napisać co tam jest w tej produkcji . 

Nawet jest tam jedna z pierwszych ról  Davida Duchownego .

Edytowano przez Atmeg