Atmeg Napisano Poniedziałek o 18:43 Napisano Poniedziałek o 18:43 (edytowany) Pragne zadawalać Pana Moderatora oczekiwania i dlatego bede sie pytał czy wszystko jest OK ,czuje sie być w kontakcie z Administracją aby nie popełniać jakiś blędów . Bardzo prosze o odpowiedz czy jest OK. Czy mam autoryzacje ? Edytowano Poniedziałek o 18:56 przez Atmeg Odpisz, cytując
Atmeg Napisano Poniedziałek o 19:04 Napisano Poniedziałek o 19:04 (edytowany) Gdybym nie do konca rozumiał specyfike tego forum to bardzo prosze o ścieżke korekcyjną którą chętnie uwzlędnie w swojej aktywności .Z góry wdzieczny za kontakt ,nowy user Atmeg . PS , Miasteczko ..... odświerzałem sobie a ten film "Północ w ogrodzie dobra i zła " również dziś oglądałem. polecam dla Pana Admina ,wyśmienite kino . Będzie Pan zadowolony z filmu . Edytowano Poniedziałek o 19:12 przez Atmeg Odpisz, cytując
soberowy Napisano Poniedziałek o 19:19 Napisano Poniedziałek o 19:19 Nigdy nie oglądałem tego serialu "Miasteczko Twin Peaks". Gdzie rozgrywa się akcja? Można się pośmiać czy raczej smutny przekaz? Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano Poniedziałek o 19:27 Napisano Poniedziałek o 19:27 (edytowany) 12 minut temu, soberowy napisał: Nigdy nie oglądałem tego serialu "Miasteczko Twin Peaks". Gdzie rozgrywa się akcja? Można się pośmiać czy raczej smutny przekaz? Akcja rozgrywa się w małym amerykańskim miasteczku, dla mnie bardzo fajny serial, tylko jest specyficzny, trzeba lubić filmy Lyncha. Agent Dale Cooper przyjeżdża do Twin Peaks badać sprawę morderstwa Laury Palmer. EDIT: ogólnie jest drugi post z serialami A ostatnio obejrzałem pierwszy raz film Avatar, pewnie większość widziała Edytowano Poniedziałek o 19:32 przez Saimons69 1 Odpisz, cytując
Atmeg Napisano Poniedziałek o 19:36 Napisano Poniedziałek o 19:36 (edytowany) 1 godzinę temu, soberowy napisał: Nigdy nie oglądałem tego serialu "Miasteczko Twin Peaks". Gdzie rozgrywa się akcja? Można się pośmiać czy raczej smutny przekaz? To jest serial fimowo jest to kryminał , opowiadanie histori mieszkanców ,kazdy z nich ma coś ciekawego a wiekszośc ma partnerow i partnerki na boku . jak w realu . Przyroda jak w Polsce lasy iglaste . Wielka mieszanka idywidualistów . Indianskie wierzenia o miejscach dobra i zła , badania rządu US nad UFO. Opętania przez złe duchy . Bardzo fani bochaterowie tu wielowątkowość . Przyroda ,placki ,kawa i paczki policyjne .Komiczne i poważne sytuacje i wiele wiecej . Charyzmatyczny ,przystojny agent FBI przybywa do małego miasteczka aby rozwikłać tajemniczą śmierć atrakcyjnej nastolatki ,akcja i tematyka rozwija sie wykładniczo i obejmuje tematy niezwykłe . Włącznie z wierzniami buddystów i indian . Najpiekniejsze kobiety zebrane jako aktorki w jednym serialu , kurde to nie da sie napisać co tam jest w tej produkcji . Nawet jest tam jedna z pierwszych ról Davida Duchownego . Edytowano Poniedziałek o 19:42 przez Atmeg Odpisz, cytując
il Dottore Napisano wczoraj o 11:34 Napisano wczoraj o 11:34 16 godzin temu, Atmeg napisał: Czy mam autoryzacje ? Atmeg!!! Witaj! Ty też tu dostałeś azyl? Bo mnie wyrzucili z AS za patriotyczną postawę. Żeby było w temacie: Jurassic World: Rebirth - bardzo mi się podobał! Mocno w klimacie Spielberga, super muzyka. Zdjęcia, efekty i scenografia - powalające. Aktorzy - tacy sobie, ale w sumie OK. Wartka akcja, zero dłużyzn. Film zdecydowanie nie zawodzi. Dużo lepszy niż dwa ostatnie. Oczywiście do bólu schematyczny i przewidywalny, ale... tak ma być! Tego oczekujemy! Żona mówi, że nie pamięta, kiedy lepszy film oglądała. Teraz czekam na Predator Badlands (który nie będzie tak dobry) i na Alien: Earth, na który jest wielki hajp teraz. 16 godzin temu, Saimons69 napisał: A ostatnio obejrzałem pierwszy raz film Avatar Gdzieś Ty się uchował? PS: Jest już cz. 2 gdybyś był zainteresowany i niedługo trzecia! Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 19:09 Napisano wczoraj o 19:09 https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Hitler:_Narodziny_zła Na YouTube, cały film, legalnie. Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) Dnia 12.08.2025 o 12:34, il Dottore napisał: Atmeg!!! Witaj! Ty też tu dostałeś azyl? Bo mnie wyrzucili z AS za patriotyczną postawę. Kurde stary witaj . Niewiedziałem ze to były tak obszerne czystki . Tam zostaną chyba tylko .....dobra nieważne .Jesteśmy w nowym miejscu ,tu rozumiem poprosu niema tematów "takich " i ja sie tego trzymam . Kurde niewiesz jak ucieszyłem sie ze jest tu osoba znana dla mnie . Wszystkiego dobrego od Atmega . PS . Logując sie miałem zmienić nick ale pomysłałem sobie a dlaczego niby mam zmieniać .Wstydze sie czegoś ? Raczej myślałem o represjach ale trza być mocny . I nie uginać sie przed , wiemy przed czym. Witaj !. ----------- Przywitanie starego kolegi z innego forum , wiadomo że nie dotyczy filmu ale spontanicznie .To świetne dla tego miejsca jak tacy ludzie tu przychodzą . Sorki że nie w temacie filmowym. Edytowano 5 godzin temu przez Atmeg 2 Odpisz, cytując
Atmeg Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Miałem coś o nas napisać ale napisze że swiat ztacza sie . 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts