Kubakk Napisano 23 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2022 Obi Wan Kenobi - obejrzane , polecam odcinki 1,2,6 - tutaj jest klimat , 3,4,5 to takie zapchajki bo można było sezon zawrzeć w 3 odcinkach A po weekendzie Westworld na HBO Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 23 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2022 40 minut temu, J4Z napisał: @Kubakk nie szkoda Ci czasu? Szkoda , dlatego nie odpalam audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 23 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2022 Obi-wan Kenobi - porażka zupełna. 1...Viader litościwy - no koniec świata... 2...czarne jajniki niezabijalne mieczem świetlnym... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 (edytowany) Dnia 23.06.2022 o 12:37, Kubakk napisał: A po weekendzie Westworld na HBO Nie mam zbyt wielkich nadziei po tym co było w 3 sezonie. Edytowano 25 czerwca 2022 przez tchocky Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, J4Z napisał: Oglądasz jakieś crapy. Atlante obejrzyj, za***ista jest. 🙂 Zostały mi dwa odcinki drugiego sezonu i trza czekać na trzeci. Musi poczekać teraz oglądam The Boys - zawsze lubiłem Elizę Ale zerknę na bank. Edytowano 25 czerwca 2022 przez gienas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 Dopiero zaczynam i jestem po dwu kawałkach pierwszego sezonu. Zajefajnie się zapowiada... Ok nic nie mówię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 26 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2022 Orville oglądam od 2017 , taka lekka komedia , efekty specjalne zaskakująco dobre. Oby na 3 sezonie zakończyli Westworld poza parkiem z 1 sezonu to już lekka słabizna , zgadza się , ale zobaczymy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 26 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2022 19 godzin temu, J4Z napisał: Aa, myślałem że trzeci oglądasz i bałem się spoiler ów Ja po dwóch sezonach jestem. Mnie spojlery nie przeszkadzają i tak i tak oglądnę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 28 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2022 Nosz ... mać... skończyłem pierwszy sezon chłopaków, myślę jest ok, zaczynam oglądać drugi i co? I się okazuje ze to już matrix czwarty... reżyser chyba sobie jaja obciął albo zapisał do klubu mnietoo... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 22 godziny temu, J4Z napisał: Dziś drugi part ST 🙆♂️ Póki co 8 odcinek , gdyż 9ty to ponad 2h - nie wiem czy dobrze widzę mocny spadek jakości realizacji , czyli słabe ujęcia , brak filtrów , wygląda jak kręcone kamerką przez jutuberów , chyba ,że to ten 4k DV netflixa robi taki efekt. Niby te 2 odcinki osobno od pozostałych gdyż brakło im czasu na montaż ... zobaczę po 9 odc jak będzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 1 godzinę temu, J4Z napisał: Mi zostało ostatnie 30 min sezonu, tylko proszę, nie zepsuj mi ich. 🙄 Na końcu pojawia się cała ekipa Marvela Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 lipca 2022 4 sezon Stranger Things ukończony , solówka Metallici przypomniała mi lata 90 kiedy to kolega na podobnej gitarze to grywał. Ogólnie muzyka syntezatorowa + kawałki z lat 80 tworzą top klimat w tym serialu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 lipca 2022 (edytowany) Dnia 3.07.2022 o 01:56, J4Z napisał: Było bardzo dobrze. Mnie tak wymęczył 4-ty sezon ST, że nie mogę zebrać sił na te dodatkowe odcinki. Gdybym miał wymieniać symptomy tego, że serial się sypie (twórcom brak pomysłów) to przy 4-tym sezonie mógłbym po kolei odhaczać stereotypowe wpadki: - nadmiar retrospekcji, - pseudo-psychologia, filozofowanie i gadanie o tym, co już było wcześniej, - niepotrzebny patos, - tortury, krew itp. zamiast prawdziwego napięcia. No i problemy obsadowe. Aktorzy grający Nancy i Jonathana są sporo starsi od swych postaci i to widać. Warto się zmuszać do tych nowych odcinków 4-tego sezonu? Pokrzepcie mnie, bo nie dam rady... Edytowano 4 lipca 2022 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 lipca 2022 3 godziny temu, Rafał S napisał: Warto się zmuszać do tych nowych odcinków 4-tego sezonu? Pokrzepcie mnie, bo nie dam rady... Jak już obejrzałeś do tego miejsca to trzeba skończyć ale szału nie ma. Z tych dwóch ostatnich mogli zrobić jeden bo strasznie rozciągnięte. https://natemat.pl/422989,final-stranger-things-4-mial-byc-jak-gra-o-tron-wyszly-flaki-z-olejem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 lipca 2022 Ale gra o tron to też flaki w podwójnym oleju... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 lipca 2022 Ostatni odcinek ST w tej serii ok, ale mógłby być po prostu krótszy. Jak dla mnie za dużo "miziania" na koniec było. Pomijając koniec/koniec oczywiście Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 lipca 2022 Zgadzam się ,8 odcinka nawet nie pamiętam (chyba tam była akcja z helikopterem? , a 9 można było skrócić o połowę , czyli mogli dać tylko 8 odcinek 1h Przez covid przeskok był spory co widać tez po młodych , kolesie nagle urośli , szeryf schudł , w ogóle gdyby nie akcja w ZSRR (z typkiem z GoT) to byłobo słabiej Natomiast muzyka przyjemna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 lipca 2022 Planowane są dalsze odcinki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 lipca 2022 ST obejrzane, czas na umbrelle. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 5 lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 lipca 2022 Westworld 2 odcinek 4 sezonu , po napisach syntezatory przypomniały mi super serial z lat 80 - Robin z Sherwood Spoiler : będzie nowy "park" ,ale w przyjemnych latach 1920s , jazz muzyczka dała lekki posmaczek + scenografia ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 lipca 2022 (edytowany) Dzięki o co kaman @J4Z Serial TERMINAL LIST rozpoczęty , i rozkręca się , dzis 5i może 6 odcinek 😉 Edytowano 20 lipca 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 To serial więc muszę tu napisać ,a zacząłem w filmy ostatnio obejrzane. TERMINAL LIST - skończony , dobry serial 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 23 lipca 2022 Udostępnij Napisano 23 lipca 2022 Dnia 22.07.2022 o 12:02, J4Z napisał: Brawo Netflix 🙂 4,9/10 na filmweb Ej ale dział jaja to nie tu Resident tak niskobudżetowy że stykło tylko na painta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 26 lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 lipca 2022 Nie zepsuj mówisz to poczytaj https://spidersweb.pl/2022/07/netflix-microsoft-reklamy.html Do tego straszą wyłączeniem dzielenia konta... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 26 lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 lipca 2022 Nic nowego, straszą i kombinują już od dawna. Doskonale zdają sobie sprawę, że w przypadku radykalnego likwidacji dzielonego konta zaliczą duży odpływ widzów. Poza tym konkurencji nie brakuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts