gienas Napisano 1 października 2021 Udostępnij Napisano 1 października 2021 25 minut temu, Amarok napisał: Squid Game, dwa odcinki już obejrzane, nie jest źle, oglądam dalej. 😃 "sex edukacja" poszła w kąt i bo "squid game " wciągnęło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 października 2021 Udostępnij Napisano 1 października 2021 6 minut temu, gienas napisał: "sex edukacja" poszła w kąt i bo "squid game " wciągnęło Edukację pierwsze dwie serie oglądałem, na trzecią serię juz tylko zerkałem jednym okiem (żona oglądała 😉), jak dla mnie za dużo tęczowo i trochę już naciągany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Dokończyłem "Sex edukację" i gdyby tak powycinać z całej serii "bzykanie" to może kilka odcinków posklejałby... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 10 października 2021 Udostępnij Napisano 10 października 2021 Sex edukacja vol.3. jest nieco słabsza niż pierwsze dwa sezony, humor czasem bywa za mało finezyjny jak w poprzednich, a i problem niebinarności został potraktowany powierzchownie i sprowadzony do kwestii przebieralni i toalet. Niektóre odcinki trzymały jednak poziom, szczególnie ostatnie. 10/10 już nie dam, ale 7-8...? Gdzieś w tym wątku jest któryś z Was wrzucił link zwiastuna brytyjskiej Utopii. Zaczęłam oglądać (choć dopiero niecały 1 odcinek za mną, więc może "zaczęłam", to za duże słowo) i podoba mi się. Kapitalne są zdjęcia. Ale ze względu na to, ile mam na głowie (i ile książek w planach) może być tak, że będę oglądać przez rok. Zaczęłam The Crown, już nie pamiętam, kiedy, a nad trzecim sezonem siedzę już 6 miesięcy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 10 października 2021 Udostępnij Napisano 10 października 2021 3 sezon Sex Education to już nie to samo co pierwsze 2 , męczę i męczę i wymęczyć nie mogę Polecam za to Sukcesje HBO , niedługo 3 sezon a 2 zakończył się kozacko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 10 października 2021 Udostępnij Napisano 10 października 2021 Nie wiem czy był już tu polecany, ale jak ktoś nie oglądał, polecam Euforię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Oglądam sobie do prasowania serial "The Good Doctor", którego bohaterem jest początkujący autystyczny chirurg. Ogólnie sympatyczne i tchnące optymizmem. Na pewno nie na binge watching. Bardzo mi się podoba dr Melendez 🤭. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Ja już dawno nie oglądam niszczących psychikę. Wystarczy real life. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Lubię seriale, ale zbyt często przyjemność psuje fakt, że rzadko są przemyślaną, zamkniętą całością. Niestety sukces zwykle psuje serial. Dużej części nie obejrzałam do końca, w tym flagowców jak Breaking Bad, Gra o tron czy ze starszych Lost, Desperate Housewives. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 21 minut temu, Khedron napisał: Homeland Dla mnie to był kit. Straszne drewno. Zdzierżyłam 3 odcinki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Ja czekam na dalszy ciąg "Genialnej przyjaciółki". 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Hehe, mój mózg jest płaski w tym miejscu. Fenomen tego serialu pozostaje dla mnie zagadką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Jak dobrze ze jest ten dział, zawsze coś ciekawego można zobaczyć Carnivale - oglądałem w zamierzchłych czasach pora przypomnieć sobie całość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 1 godzinę temu, Khedron napisał: Moze mlodosc? Hm... Ale moja najnowsza zona tez jest wzglednie mloda, rocznik '83 a ten serial uwielbia. Jak byłam młoda też mnie nie urzekł 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 (edytowany) 3 godziny temu, Asia napisał: Hehe, mój mózg jest płaski w tym miejscu. Fenomen tego serialu pozostaje dla mnie zagadką. Mnie też omineło to szaleństwo, ale bardziej mnie zastanawia co w nim widzi moja córka 20+. A jak już o wspomnieniach to ja byłem wkręcony w Ally McBeal. Edytowano 12 października 2021 przez slaw0001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 (edytowany) Mnie też bardziej pasowała neurotyczna Ally McBeal. Z tym, że zapewne dziś, najdalej w drugim sezonie, byłaby parą ze swoją współlokatorą 😉. Edytowano 12 października 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Oczywiście. Ostatnio instrukcję do DDRC-22D. 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Od 4 lat mam Kindla i w sumie tylko w takiej postaci pochłaniam książki. Zerknąłem na indeks, 118. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 1 minutę temu, misiek x napisał: Tak myślałem,więcej pytań nie mam. Idę coś poczytać przed snem....i nie żadną instrukcję. A szkoda, może jakaś do poczucia humoru? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 1 godzinę temu, misiek x napisał: Sorry że spytam ,ale oglądacie seriale,słuchacie muzyki,oczywiście praca,rodzina ,życie prywatne .....a KSIĄŻKI czy wogóle coś czytacie ? 😄 TAK. Z cięższych ostatnio Ślepowidzenie i Echopraksję. Z lżejszych będzie Gaunt. W kolejce czeka Sanderson (kilka pozycji się nazbierało) i Duna w wersji książkowo / komiksowej. Ze względu na dzieci, czytam dużo mniej. Zamyka się może w 20 książkach na rok od pewnego czasu. Głównie SF i Fantastyka (dobra prawie wyłącznie SF i Fantastyka). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk31 Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 1 godzinę temu, misiek x napisał: Tak myślałem,więcej pytań nie mam. Idę coś poczytać przed snem....i nie żadną instrukcję. Ja to czasem sobie lubię przysiąść z gazetą na kibelku i porozprawiać co to się na tym świecie wyrabia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 Odchodząc od łazienkowych klimatów , Amazon Prime Video kosztuje 49 PLN teraz. Na rok , z bonusami na Amazonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 7 godzin temu, mkk napisał: Odchodząc od łazienkowych klimatów , Amazon Prime Video kosztuje 49 PLN teraz. Na rok , z bonusami na Amazonie. Wczoraj wykupiłem, 49 zł za rok to niewielkie pieniądze, a czy warto czy nie, okaże się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 Też wykupiłam. Dotychczas płaciłam 24.99 za miesiąc, ale skoro można mniej? Dla równowagi Netflix podnosi stawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 19 godzin temu, misiek x napisał: Sorry że spytam ,ale oglądacie seriale,słuchacie muzyki,oczywiście praca,rodzina ,życie prywatne .....a KSIĄŻKI czy wogóle coś czytacie ? 😄 Czytacie, czytacie ostatnio co prawda w mobi i epub, sporadycznie pdf-y. Aktualnie odnawiam sobie "Fundację". Niemniej drukowane też mam, co prawda fantastyka, ale też się liczy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts