S4Home Napisano 21 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2021 No właśnie czekaliśmy. Teraz już konkretne terminy się przewijają. Poczekajmy zobaczymy. Ja jestem za. Zobaczymy tylko czy to nie będzie się wiązało ze zmianą całej platformy a co za tym idzie brakiem wsparcie dla części sprzętów Audio. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 21 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2021 (edytowany) Z tym Spotify hifi to byłbym ostrożny jeżeli chodzi o taki optymizm. Może być tak, że usługa zostanie wprowadzona na początku z ograniczeniami regionalnymi i będzie dostępna w wybranych krajach. Edytowano 21 czerwca 2021 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 21 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 czerwca 2021 6 minut temu, lpomis napisał: Z tym Spotify hifi to byłbym ostrożny jeżeli chodzi o taki optymizm. Może być tak, że usługa zostanie wprowadzona na początku z ograniczeniami regionalnymi i będzie dostępna w wybranych krajach. Trochę więcej optymizmu 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 21 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2021 Na razie w niektórych krajach pojawił się Deezer Hi Fi dla rodziny, za 20 ojro. Na sąsiednim forum twierdzą, że w Polsce ma być za 40 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 21 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2021 ale przecież Deezer Family HiFi jest dostępny, za 39,90 PLNów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 21 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2021 9 godzin temu, lpomis napisał: Może być tak, że usługa zostanie wprowadzona na początku z ograniczeniami regionalnymi i będzie dostępna w wybranych krajach. Myślę że załapiemy się do krajów wybranych mnie tylko ciekawi jak z odtwarzaniem Spotify wypadku tidala i mqa nie wszystko urządzenia mają taką możliwość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 W 2021 to już konkret. Zostało nam pół roku! Myślę że akurat Polska będzie w tej fazie początkowej, jeśli takowe testy regionalne będą miały miejsce. Na to liczę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 12 godzin temu, Markcox napisał: ale przecież Deezer Family HiFi jest dostępny, za 39,90 PLNów Ja u siebie nie widzę, mam tylko Deezer Premium (19,99), Deezer Family (29,99) i Hi Fi też za 29,99. Edit -faktycznie jest tak, jak napisał @Markcox Nie wiem tylko dlaczego, nie mam dostępu do tej opcji w komputerze, jest za to w aplikacji w telefonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 Ja u siebie mam możliwość zmiany również na kompie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2021 Może aktualizacja aplikacji na kompie to rozwiąże. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 23 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2021 Tak, ciasteczka czyszczone. A logowałem się przez stronę www, za pomocą Facebooka. Niemniej jednak nie jest to dla mnie jakiś problem, zawsze mogę to zrobić przez telefon. Ale chwilowo problem zniknął, bo córka stwierdziła, że i tak woli Spotify. Więc tylko ja będę nadal używał Deezera. A subskrypcja Tidala właśnie mi się skończyła i nie będę jej przedłużał. Choć teraz kuszą w mailu zniżką 30 proc. na pół roku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2021 Wejdzie Spotify loosles to Ty tez zmienisz. Cierpliwości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 24 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 czerwca 2021 Chyba wreszcie Bluesound i Tidal się dogadują 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 24 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2021 Czas najwyższy i oby tak było. Do września nie bedzie mnie w domu, więc nie mogę sprawdzić . 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts