RLC2 Napisano 8 września Udostępnij Napisano 8 września (edytowany) Dalej jedziemy z chińszczyzną oprócz drapaka 🙂 Fosi Audio moc każdego z tych maleństw 240W Edytowano 8 września przez RLC2 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 8 września Udostępnij Napisano 8 września I ładnie wygląda. Nawet bardzo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 8 września Udostępnij Napisano 8 września Ja bym powiedział że jest porządek i wszystko na swoim miejscu 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 8 września Udostępnij Napisano 8 września Burmester PHASE 3 Audio System 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 8 września Udostępnij Napisano 8 września Wygląda jak sprzęt z salonu fryzjerskiego... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 9 września Udostępnij Napisano 9 września Teraz tanie pre-ampy z kraju środka. C 3850 ASP 17 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 9 września Udostępnij Napisano 9 września Auris Euterpe 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 10 września Udostępnij Napisano 10 września Adam Vox Cologne 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 września Udostępnij Napisano 10 września Ciekawe czy ksztalt ma az taki wplyw na dzwiek. Ze niektorzy odchodza od standardowego ksztaltu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 10 września Udostępnij Napisano 10 września Nie wiem czy kształt ma wpływ na dźwięk. Ale te paczki wyglądają jakby były wykonane z jednego kawałka drewna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 września Udostępnij Napisano 10 września Wykonanie jak najbardziej wzorowe, przynajmniej tak to wyglada na zdjeciach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 10 września Udostępnij Napisano 10 września Steinway & Lyngdorf Model S-15 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 10 września Udostępnij Napisano 10 września 5 godzin temu, Slawko69 napisał: Nie wiem czy kształt ma wpływ na dźwięk. Ale te paczki wyglądają jakby były wykonane z jednego kawałka drewna Ale jak dla mnie są ładne, nie podobają mi się te wszystkie słupki w kształcie prostopadłościanu. Lubię w kolumnach krągłości lub w coś w tym stylu jak te Adamy, a jeszcze jak są w ładnym wykończeniu to już super. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 10 września Udostępnij Napisano 10 września 7 godzin temu, Artur Brol napisał: Ciekawe czy ksztalt ma az taki wplyw na dzwiek Ma. Akustyka/inżynieria/komputery tym się zajmują. Nie każdy ten wpływ usłyszy. Potrzebna uważność/obecność. @rpm, czy wkleiłbyś info/drivery odnośnie tych Adamów? Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 września Udostępnij Napisano 10 września Przed chwilą, AudioTube napisał: Nie każdy ten wpływ usłyszy. Potrzebna uważność/obecność. Albo uszu nietoperza ? 😊 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 11 września Udostępnij Napisano 11 września 10 godzin temu, AudioTube napisał: @rpm, czy wkleiłbyś info/drivery odnośnie tych Adamów? Dziękuję Poszukam i dam znać. 10 godzin temu, Artur Brol napisał: Albo uszu nietoperza ? 😊 Bez przesady z tymi uszami nietoperza. Od siebie dodam, że nie należy się wsłuchiwać czy też starać się (niemalże za wszelaką cenę) usłyszeć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoJohnDny Napisano 11 września Udostępnij Napisano 11 września 13 godzin temu, AudioTube napisał: czy wkleiłbyś info/drivery odnośnie tych Adamów? Dziękuję Niskośredniotonówka to na pewno Morel, co do AMT nie dam sobie ręki uciąć, ale wygląda na Mundorf. Konkretnych modeli nie jestem w stanie podać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 września Udostępnij Napisano 11 września Vinnie Rossi BRAMA NAD M66 przedwzmacniacz 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 12 września Udostępnij Napisano 12 września (edytowany) Co do tych Adamów to mają one głośniki Mundorf AMT oraz Morel ale jakie dokładnie to nie znalazłem. Przed chwilą, rpm napisał: https://www.adamvox.sk/pl/produkty/p25-cologne Edytowano 12 września przez rpm 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 12 września Udostępnij Napisano 12 września Dnia 10.09.2024 o 13:09, rpm napisał: Adam Vox Cologne @kaczadupatzn. Adam, ja też chcę mieć paczki sygnowane swoim imieniem. Ile trzeba zapłacić aby to uczynić? 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 12 września Udostępnij Napisano 12 września 11 minut temu, MMarek napisał: ja też chcę mieć paczki sygnowane swoim imieniem. Ile trzeba zapłacić aby to uczynić? 😀 Trochę ponad 8 tyś 😉 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 września Udostępnij Napisano 12 września 19 minut temu, RLC2 napisał: Trochę ponad 8 tyś 😉 Tu wypalają dowolne imię bez dopłaty a paczki śpiewają wybitnie naturalnie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 września Udostępnij Napisano 12 września 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 września Udostępnij Napisano 12 września Matrix Audio MA-1 końcówka. Prościej się już nie da chyba, przynajmniej na zewnątrz. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 września Udostępnij Napisano 13 września IAcapella Cellini 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts