Artur Brol Napisano 1 stycznia Udostępnij Napisano 1 stycznia StromTank S-2500 Quantum MKII Battery Power Pack and Sinewave Converter 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Abbingdon Music Research DP - 777 SE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia (edytowany) Tych to już chyba tylko w używkach szukać, a szkoda. Odtwarzacze cd też mieli fajne. Moon 891 streaming preamplifier Edytowano 5 stycznia przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Luxman L-507Z Integrated Amplifier 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia (edytowany) Luxman Ultimate Fidelity : A Limited Edytion L-580 Edytowano 5 stycznia przez tomek4446 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia 11 minut temu, tomek4446 napisał: Luxman Ultimate Fidelity : A Limited Edytion L-580 Tomek, czy Ty mi to robisz z zemsty za to, że przypomniałem Ci o wspaniałości Alteców? Minionego lata prawie kupiłem sobie używanego Luxmana 509x. Zbyt długo się wahałem i ktoś mnie wyprzedził o dzień. Mówię sobie teraz, że Pathos był mi pisany, że to brzmienie bliższe memu sercu, ale mimo to... Więc kiedy piszesz o kulturze grania i czystym dźwięku od pierwszego wata, to coś we mnie w środku narasta, ale jeszcze się hamuję. I wtedy wrzucasz fotki. Ostrożnie, bo Łódź, to jednak nie jest koniec świata. 😡 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia (edytowany) @Rafał S ja też muszę polecić choć to nie dla każdego granie to jednak jest piękne. Dzięki Witkowi miałem okazję dość długo posłuchać. Kiedyś wrócę do tego sprzętu. Edytowano 5 stycznia przez Wing0 3 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Forza AudioWorks Claire 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia (edytowany) @Rafał S Tu masz niedrogi i ładny za cenę ok 2 tys zł. Po serwisie. Sorry , ze w tym dziale , ale skoro mowa o Luxach. Na tamtym portalu jest ich od zaj.... . https://www.dba.dk/integreret-forstaerker-luxman/id-1120049430/ https://www.dba.dk/forstaerker-luxman-a-353-og/id-1119906472/ https://www.dba.dk/integreret-forstaerker-luxm/id-1119812943/ https://www.dba.dk/forstaerkersaet-luxman-c03-og/id-1120075960/ chyba, że wolisz lampowy to wtedy trochę drożej https://www.dba.dk/roerforstaerker-luxman-38fd/id-1115709822/ Edytowano 5 stycznia przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia W tym roku Luxman 100 lat obchodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Kiedyś to i caraudio było inne… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia No patrz, wszystko w jednym i z wycieraczkami.👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Przed chwilą, Artur Brol napisał: wszystko w jednym i z wycieraczkami. A spróbuj jechać samochodem w czasie deszczu bez wycieraczek😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Jechalem raz bez plynu, bo sie skonczyl. Trzymalem sie ciezarowki 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia 11 minut temu, Artur Brol napisał: Jechalem raz bez plynu, bo sie skonczyl. Trzymalem sie ciezarowki 😁 Teraz problem bo śniegu nie ma, dawniej szybki przystanek, śnieg na szybę i dalej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia U mnie moze sniegu nie ma, ale praktycznie slonca nie widuje. Pada i wieje. Przydalo by sie troche sloneczka na poprawe nastroju. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Troche jest . Ej , Żebyście tymi Luxami nie zarazili😂 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Sloneczka zazdroszcze 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Tomek, czy Ty mi to robisz z zemsty za to, że przypomniałem Ci o wspaniałości Alteców? Robię 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Ostrożnie, bo Łódź, to jednak nie jest koniec świata. Zapraszam serdecznie. 1 godzinę temu, Rega napisał: A spróbuj jechać samochodem w czasie deszczu bez wycieraczek Bo co Wy wiecie o prowadzeniu auta ? Koleżanka , która mnie zimą odwozi z roboty do domu 20- letnim Renaut Thalia nie ma : klimatyzacji , prawa wycieraczka nie działa i daje radę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Przez moment pomyślałem że prawa jazdy nie ma. 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia 2 godziny temu, Rega napisał: @Rafał S Tu masz niedrogi i ładny (...) chyba, że wolisz lampowy to wtedy trochę drożej Roman, dzięki, Luxman oczywiście kusi, ale jestem już po ślubie z Pathosem. Nie mam w planach zakładania haremu, jak niektórzy. Ani w zakresie wzmacniaczy, ani kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia FiiO’s K17 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Nie mam w planach zakładania haremu, jak niektórzy. Nooooo, wypraszam sobie😉. A swoją drogą taki harem ma swoje dobre strony🤣 2 godziny temu, tomek4446 napisał: która mnie zimą odwozi z roboty do domu 20- letnim Renaut Thalia nie ma : klimatyzacji , prawa wycieraczka nie działa i daje radę Wiemy, wiemy - kiedyś przyszło mi jechać z Danii (812km) bez wycieraczki, a deszcz padał po drodze dość często. A tak na marginesie - tylko zimą i czy tylko z roboty?😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia (edytowany) HarmonicDyne Zeus Edytowano 5 stycznia przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 stycznia Udostępnij Napisano 6 stycznia Fiio S15 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts