Adi777 Napisano 6 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2023 (edytowany) 10 godzin temu, kaczadupa napisał: Paczki jeszcze w zasięgu finansowym, Cenią się tam w ATC, szczególnie za wersję aktywną. Opis z Q21 trochę śmiesznie wygląda - "Potężny fundament basowy jest nie lada gratką dla miłośników zwartych i nisko schodzących dolnych rejestrów nagrań. " Edytowano 6 sierpnia 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2023 Western Electric WE 91C. Skojarzyło mi się z ekspresem do kawy, pewnie nie tylko mi 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2023 A to nie jest expres do kawy?😉 A ten Mimas to nazwa modelu czy marki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 6 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2023 16 godzin temu, kaczadupa napisał: Kogoś z Anglii. Piękne tam nasi koledzy audiofile mają systemy. Ale to inny standard życia, nie ma się co porównywać. Bez przesady, a powiem Ci, iż ludzie w Polsce też mają porządne i dużo droższe systemy niż ten ze zdjęcia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2023 Jasne ze Polacy też mają, nie jesteśmy gorsi od innych tylko dłużej musimy oszczędzać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2023 5 godzin temu, Artur Brol napisał: A ten Mimas to nazwa modelu czy marki? Jeśli dobrze widzę, to modelu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2023 Ooo teraz widzę. Powiększyłem zdjęcie i taki mały napis Aesthetics znalazłem. 🤭 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2023 Niezmiennie interesujące… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2023 A człowiek jako istota tyle pięknych rzeczy potrafi zrobić, znaleźć rozwiązania na różne problemy, zbudować potężne konstrukcje i miniaturowe urządzenia. Szkoda ze cały ten potencjał nie zawsze jest dobrze uzyty. Ale wracając do audio. Piękne te kolumny. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2023 Dnia 6.08.2023 o 16:45, Artur Brol napisał: Jasne ze Polacy też mają, nie jesteśmy gorsi od innych tylko dłużej musimy oszczędzać. Mając na uwadze ceny sprzętu AUDIO w Polsce i za granicą to się zgodzę. Z drugiej strony znam osoby, które pracują lub pracowały za granicą, a oszczędności zero, także z tym bywa różnie. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2023 Coz, tacy nieszczęśnicy też istnieją.😔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2023 22 godziny temu, Artur Brol napisał: A człowiek jako istota tyle pięknych rzeczy potrafi zrobić, znaleźć rozwiązania na różne problemy, zbudować potężne konstrukcje i miniaturowe urządzenia. Szkoda ze cały ten potencjał nie zawsze jest dobrze uzyty. Ale wracając do audio. Piękne te kolumny. To prawda. A co do "klepsydr" MBLa, mnie akurat się nie podobają, brzmieniowo też jakoś mi szczena nie opadła. Może jestem tradycjonalistą i wystarczą mi proste skrzynki...🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2023 Moze się coś nie podobać ale - przynajmniej ja do tego tak podchodze - trzeba przyznać punkty za wykonanie i upór z jakim niektórzy dążą do celu. I by nie zapomnieć o oryginalności projektu. Bo każdy z nich taki jest. Inny niż reszta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2023 10 minut temu, Artur Brol napisał: Moze się coś nie podobać ale - przynajmniej ja do tego tak podchodze - trzeba przyznać punkty za wykonanie i upór z jakim niektórzy dążą do celu. I by nie zapomnieć o oryginalności projektu. Bo każdy z nich taki jest. Inny niż reszta. Tak, a widziałeś Zeta Zero Orbitale? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2023 Chyba Zeta Zero kilka lat temu. Wielkie. Uroku im też nie można odmówić . Zadko spotykany ksztalt. Nawet nieźle wyglądające. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2023 Neodio TMA 10 lat gwarancji. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2023 To cos nowego jest, na HIFI.nl kilka dni temu dopiero o nim wspomnieli. Minimalistyczny tak jak jego nazwa. konkursu pieknosci by nie wygral ale calkiem zle tez nie wyglada. Jednak ponad 4 tys euro to troche za duzo chyba 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2023 Dnia 6.08.2023 o 17:31, MarcKrawczyk napisał: Niezmiennie interesujące… Obok Magico moje ulubione. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2023 Aaa Magico.😊 Szkoda ze takie drogie , inaczej bym je tez pod uwage bral. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2023 Wcale nie droższe od MBL. Ale gdyby mnie było stać, już bym je miał. Zresztą razem z ich elektronika. Barokowy design nie moja bajka ale przebolałbym w zamian za dźwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2023 (edytowany) Oj pewien jestem ze bys sie nawet nie pochorowal z powodu tego wygladu, dzwiek zadzialal by jak pole ochronne 😏 Choc tak w zasadzie, jak sobie tak mysle ze jak bym mial to ... I za chwile musze dodac jesli byly by tego warte. Nie sadze bym sie zmienil np. wygrywajac w lotto. Nie zaczal bym raczej kupowac za wyglad. Musial by ten sprzet byc tego wart, spora role odgrywal by napewno tez wyglad. Jak by nie bylo sluchamy oczami 😁 Edytowano 7 sierpnia 2023 przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 9 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2023 Nowa UNITRA ceny. https://www.dlahandlu.pl/technologie-i-wyposazenie/unitra-pokazala-ceny,126329.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2023 Dnia 7.08.2023 o 21:23, Artur Brol napisał: Choc tak w zasadzie, jak sobie tak mysle ze jak bym mial to ... I za chwile musze dodac jesli byly by tego warte. Nie sadze bym sie zmienil np. wygrywajac w lotto. Nie zaczal bym raczej kupowac za wyglad. Musial by ten sprzet byc tego wart, spora role odgrywal by napewno tez wyglad. Jak by nie bylo sluchamy oczami 😁 Ciekawe, ile kosztuje wyprodukowanie takich Magico M9. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 9 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2023 Z pewnością dużo mniej niż cena w sklepie. 750 tys dolarów za parę. Chore ceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2023 2 godziny temu, Artur Brol napisał: Z pewnością dużo mniej niż cena w sklepie. 750 tys dolarów za parę. Chore ceny. Ja widziałem polską cenę 4 499 000,00 zł. Można wziąć na raty? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts