MarcKrawczyk Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 14 godzin temu, DiBatonio napisał: Nie wiem co Ty za internety czytasz, ale Po co ta spinka @DiBatonio, zamysł mojego komentarza był żartobliwy i chyba nie do końca się zrozumieliśmy… a teraz… Klipsch Jubilee, Acoustics D-12A, TEAC, Esoteric 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 (edytowany) 4 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Klipsch Jubilee Kawałek kolumny W moim pokoju 3m x 4m ciężko byłoby je ustawić Edytowano 20 września 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 Motylek 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Po co ta spinka @DiBatonio, zamysł mojego komentarza był żartobliwy i chyba nie do końca się zrozumieliśmy… a teraz… Nazywaj to jak chcesz, ale próbujesz mi udowodnić, że to nieprawda co napisałem. Wypisując bzdury o rosyjskim pochodzeniu tego zdjęcia, czy też zestawu stawiasz mnie w roli kłamczucha. Gdyby Mariusz wyraził zgodę pokazałbym więcej zdjęć z tego salonu, ale po co mam coś udowadniać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 6 godzin temu, rpm napisał: Fono Acustica Interconnect RCA Fono Acustica Power Cable EU kreatywne wzornictwo przewodowe ciąg dalszy 🤗 Argento Flow Master Reference 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 Albedo - podstawki pod kable. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 Piekne😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 48 minut temu, rpm napisał: Albedo - podstawki pod kable. Używam, ale ich nie "słuchałem" 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 German Physiks Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 7 minut temu, DiBatonio napisał: Używam, ale ich nie "słuchałem" 😁 Ja moje podstawki słyszę wyraźnie, a dokładniej słyszę korniki wpieprzające podstawki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 17 minut temu, shureido napisał: Ja moje podstawki słyszę wyraźnie, a dokładniej słyszę korniki wpieprzające podstawki... Dobrze, że korniki, a nie termity 😁 Nawiasem mówiąc, nie wierzę w Twoje podstawki, ale cóż... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 26 minut temu, Slawko69 napisał: German Physiks Ładny mikser ✌️😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 33 minuty temu, DiBatonio napisał: Dobrze, że korniki, a nie termity 😁 Nawiasem mówiąc, nie wierzę w Twoje podstawki, ale cóż... fakt, nie jest to zwykły kornik. Nasz kornik lokales nie dałby rady podstawkom z drewna mango Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 21 września 2023 Udostępnij Napisano 21 września 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 21 września 2023 Udostępnij Napisano 21 września 2023 Mark Levinson No 53 Reference 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 21 września 2023 Udostępnij Napisano 21 września 2023 3 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: All in one z XX wieku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 Znowu polskie… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 iXoost Radial 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 wyglądają jakby sporo zjadły Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 23 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Znowu polskie… A co to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 4 minuty temu, Adi777 napisał: A co to? DearWolf Audio z Poznania 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 A ja bym sprawdził, czy nie czasem z Rosji . Sorry, nie mogłem się powstrzymać 🤭 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 Mega Acoustic Hexago P - A 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 OAD Ultrafidelity 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 14 godzin temu, rpm napisał: Mega Acoustic Hexago P - A Fajne, ale mi się bardziej podobają dwa pozostałe modele, natomiast ten co wkleiłeś jest chyba najskuteczniejszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts