gienas Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Radio z lufcikiem Jak to kiedyś Wiech opisał . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 (edytowany) 10 lat pracowali nad tymi kolumnami, nie czekaj ponad 10 lat. Spore przerwy musieli brac.😏 Chyba jeszcze nie wklejalem wiec. Planarne i zamkniete. Miodzio 😍 HiFiMan Audivina Edytowano 17 października 2023 przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Prosze, antywibracyjny stolik do systemow sluchawkowych. Cytat z tytulu artykulu: Czego to ludzie nie wymyślą! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Jedni mają stolik do systemów słuchawkowych inni platformy DIY. 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Wyglada w zasadzie jak cos z plastikowych profili zrobione.😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 9 minut temu, Artur Brol napisał: Wyglada w zasadzie jak cos z plastikowych profili zrobione.😄 Fakt, nie zachęca zbytnio wyglądem. Znasz producenta, można by poczytać z czego to i co to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Czego to ludzie nie wymysla ☺️ 37 minut temu, DiBatonio napisał: Fakt, nie zachęca zbytnio wyglądem. Znasz producenta, można by poczytać z czego to i co to? HRS Harmonic Resolution Systems Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Børresen M1. Najdroższe monitory na rynku, ot tak z półki. Zdaje się, że starszy M6 brat będzie na AWS. Ten z sześcioma 15cm driverami. W jeszcze ciepłym numerze Audio test M1. W podsumowaniu: M1 nie zamienią salonu ani w klub, ani w estradę, nie wyczarują w naszym pokoju żywych artystów, nie wymasują niskim basem ani nie otoczą panoramą dźwięku dookólnego…Ale w klasycznym programie „monitorowym” dają występ mistrzowski. Zachęcam do przeczytania całości. 2-3 strony były dla mnie drogą przez mękę, ponieważ nic nie zrozumiałem/technika. Ale cała reszta włącznie z laboratorium napisana świetnym piórem. To pierwszy test, który przeczytałem dwa razy, z zapartym tchem. A na końcu pozwoliłem sobie wkleić fragment z artykułu za testem pt olej z węża. Ten numer audio sobie zachowam, jest w nim kilka dla mnie odpowiedzi na pytania z którymi często chodziłem, a raczej pedałowałem z pracy do domu. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Bardzo ladne skrzynki. Takie troche inne, niz reszta oferty , dosstepnej na rynku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 1 godzinę temu, AudioTube napisał: Børresen M1. Najdroższe monitory na rynku, ot tak z półki. Widziałeś cenę ? https://www.audiomagic.pl/glosniki/kolumny-podlogowe/kolumny-borresen-m1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 17 października 2023 Udostępnij Napisano 17 października 2023 Nawet 2 razy, ponieważ tyle razy przeczytałem ten test. Od półtora roku, od kiedy mam kolumny, ceny nie robią na mnie żadnego wrażenia. Ot czasem się uśmiechnę. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Absolare zintegrowany. Ypsilon Goldmunt Telos 590 Constelation Argo CH Precision I1 Audionet Humbolt VAC Statement 450 iQ Denafrips Arce odtwarzacz sieciowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Bang & Olufsen I Borresen x2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Full Wave Horn 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Jak szyby wentylacyjne. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Cos jakby w statku wycieczkowym? Kraty przetniesz, to wpadniesz poziom nizej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 października 2023 Udostępnij Napisano 19 października 2023 Vertere RG-1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 20 października 2023 Udostępnij Napisano 20 października 2023 Audeze MM500 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 22 października 2023 Udostępnij Napisano 22 października 2023 Earmen 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Wadia 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Vintage Technics… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts