Rega Napisano 24 listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 listopada 2023 To przez te nie będę mógł spać😉 w ten weekend. Wyglądają dość ładnie. Może nie ekstrawagancko, ale dość nowocześnie. Nie wspominając o wnętrzu. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 25 listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 listopada 2023 Chris Sound Research Texas Integrated Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 25 listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 listopada 2023 Bardzo ładne i oszczędne wzornictwo. Nawet wyłączanie i włączanie , za pomocą pokrętła. Nieźle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 Dnia 24.11.2023 o 18:36, Rega napisał: To przez te nie będę mógł spać Lubię duńczyków, a co powiesz o bangu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 Słuchałem kilku róznych. Uważam, ze jest niedoceniony w Polsce. Szczególnie sprzety z wyższej półki. Możliwe, dlatego, ze i w swojej ojczyźnie nie nalezy do tanich. Dizajn dość modernistyczny. Ale, zeby nie było to MAM I JA.😉Beovox CX 100. Niewielkie kolumienki z ciężką , aluminiową obudową. Odlew. 115W/6 ohm, z potężnym basem z niewielkich głośniczków. Stanowiły kiedyś mój podstawowy zestaw w komplecie z Tandbergiem TR2055. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 Bang&Olufsen seria Beomaster z lat 70. Specjalizowali się w płaskości ale cena juz taka bardziej czubata była Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 Znalezione na Olx Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 28 listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 listopada 2023 Momentum MxV Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 1 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2023 (edytowany) Deck czy już nie ? Edytowano 1 grudnia 2023 przez gienas 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 2 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2023 AMR CD - 77 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2023 Miód dla oczu, niestety nie dostępny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 2 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2023 Mnie się nadal podoba 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 3 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2023 16 godzin temu, gienas napisał: Mnie się nadal podoba Mnie także. Teraz możesz nabyć drogą kupna nowe wydanie tych klocuszków. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2023 A co z tym problemem nie w pelni widocznych informacji na ekranie cdeka? Patrzac z pozycji siedzacej, dolna linia byla ucieta. To nawet na video bylo widac. Ciekawe czy poprawia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2023 Kii audio 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 4 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2023 Mimetism CD 422 T Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2023 Spora skrzynka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathen Napisano 4 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2023 Trafiłem dziś na takie "cudeńka" i w głowę zachodzę jak takie listwy drewniane mogą być transparentne? https://www.bang-olufsen.com/en/us/speakers/beolab-8 Ja wiem że w tym przypadku płacimy za markę i design, ale naprawde ciekawi mnie czy tego rodzaju maskownicę można uwzględnić na etapie projektowania? By była ona transparentna? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2023 Ładne to to jest, transparentnymi bym tych listewek nie nazwał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2023 Canton Mission 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 6 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2023 (edytowany) I Edytowano 6 grudnia 2023 przez majkel74 Błąd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2023 Synthesis FCO 300B 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 Qacoustics 5040 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 Dnia 6.12.2023 o 15:32, Artur Brol napisał: Synthesis FCO 300B Nie dałbym grosza za te zdjęcia. Aż się prosi trochę ciepłych kolorów tła oraz przy włączonych lampach. Podciągnąć saturację, ma być przyjemnie, milusio a nie jak w kostnicy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 Dlatego je za darmo dostales😁 A mnie się podobają, z różnych pozycji i wyraźne 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts