Artur Brol Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego 3 godziny temu, Artur Brol napisał: Kable zasilajace, głośnikowe i IC - sztos 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego 🤔 chyba nie rozumiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Po co i tak nic nie wnoszą 🤔 No nie widać żadnych Arturze 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego O czym wy piszecie? Wciąż nie rozumiem tych 2 ostatnich wpisów. 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Chodzi o to, że wspomniane kable doskonale znikają w pokoju, tak transparentne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego A, chodzi wam o to że tam na tych zdjęciach kabli nie widać. Ok.😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego (edytowany) Pomyślałem właśnie, że to prąd przesyłany bezprzewodowo może 😁 Kto ich tam wie, jakimi technologiami dysponują 😏 Specjalnie stworzone, by sesje zdjęciowe lepiej wypadały. Edytowano 14 lutego przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Feliks - Audio Envy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Piena rzecz, szkoda że tyle kosztuje. Z tego co się orientuję, pomimo wyjścia XLR , to wciąż niezbalansowana konstrukcja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego 41 minut temu, Artur Brol napisał: Pomyślałem właśnie, że to prąd przesyłany bezprzewodowo może 😁 Ty się nie śmiej, jest takie urządzenie 😎 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Przestałem się śmiać 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Tesla robił takie na poczatku ubiegłego wieku. No i jak do tej pory patent utrzymuje ważność. Przynajmniej na większe odległości. Problem w tym , ze opis, przynajmniej teoretycznie, zniknął w archiwach CIA. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Børresen’s 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Wkładki MC od Etsuro Urushi Jak zobaczyłem cenę tej złotej, to... ten tego... musiałem się napić 😬 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Czego?😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego W.dy 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavello Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego Wydaje mi się, że ktoś celowo tak ładnie zaprojektował wnętrze Eversolo DMP-A8 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego AUDIOSOLUTIONS FIGARO XLM2: STEINWAY LYNGDORF MODEL C MKII: 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego Kolumny PL - Bodnar Audio Sandglass Grand Piano Alcedo "zwykłe" Alcedo "lux" 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 lutego Udostępnij Napisano 16 lutego Exposure 360 TT 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 lutego Udostępnij Napisano 16 lutego E-700 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 16 lutego Udostępnij Napisano 16 lutego Dnia 14.02.2024 o 18:50, Profi napisał: Wkładki MC od Etsuro Urushi Jak zobaczyłem cenę tej złotej, to... ten tego... musiałem się napić 😬 Zerknołem. Ups... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego 2023 Golden Ear: Avantgarde Acoustic Trio G3 Loudspeaker 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego Shunyata Research Omega QR 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts