S!N! Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia (edytowany) No tutaj to już paździerz do kwadratu, nawet jakby miało to grać perfekcyjnie. Zieleń byłaby idealna dla super Mario Bros. Edytowano 8 kwietnia przez S!N! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 10 kwietnia Udostępnij Napisano 10 kwietnia Coppice Audio BG 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 kwietnia Udostępnij Napisano 10 kwietnia Spore klocki. Znow niewielkie przetworniki. To juz nie raz widziałem, spora kolumna, miejsca sporo, a przetworniki ledwo widoczne . Ciekawe dlaczego nie wkładają większych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 10 kwietnia Udostępnij Napisano 10 kwietnia (edytowany) No własnie. Oszczędzają??? Właśnie porównuję 15 cali z 10 (też nie mało) cali. Własciwie nie ma porównania. Wszystkim zwolennikom małych rozmiarów proponuję (co czynie bardzo rzadko) posłuchac i wtedy pogadamy😉. A gdzie 6-8 cali?🤣 Edytowano 10 kwietnia przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 kwietnia Udostępnij Napisano 10 kwietnia Porownanie na plus wiekszych przetwornikow?😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 10 kwietnia Udostępnij Napisano 10 kwietnia 15 minut temu, Fandiscopolo napisał: male pomieszczenia Małe to wielkość względna. Dla jednego 9 m2 a dla drugiego 20m2. Dla fanów umcy, umcy czyli DP wystrczają słuchawki , więc wielkość pomieszczenia nie ma znaczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 10 kwietnia Udostępnij Napisano 10 kwietnia A czego jesteś fanem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 10 kwietnia Udostępnij Napisano 10 kwietnia Tym razem to ja wyraziłem się nieprecyzyjnie. Już prostuję. Chodziło mi o Twój nick. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 10 kwietnia Udostępnij Napisano 10 kwietnia (edytowany) Miałem wrażenie, że jeśli ktoś wymyśla sobie jakiś nick, to z myślą o tym aby odczytujący ten nick tak sobie kojarzyli go z osobą. No, ale widać, że w tym wypadku nick oznacza luźny zlepek liter układający się w określony wyraz. Nie ważne. To nie na temat. A propos - jakich największych przetworników słuchałeś? Bo im większy , tym lepiej przenosi niskie częstotliwości zarówno w małych jak i duzych pomieszczeniach. Nie mówiąc o tym, że robi tak nawet przy małym natężeniu. Edytowano 10 kwietnia przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 12 kwietnia Udostępnij Napisano 12 kwietnia Yamamoto Sound Craft YS - 500 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 kwietnia Udostępnij Napisano 16 kwietnia ESTELON X DIAMOND SIGNATURE EDITION: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 16 kwietnia Udostępnij Napisano 16 kwietnia Dnia 12.04.2024 o 14:14, rpm napisał: Yamamoto Sound Craft YS - 500 Przypomina mi durszlak. Przepraszam, za pochodzenie słowa, babcia mnie gotowania i niemieckiego uczyła. Ja tego designu nie kupuje. Ktoś wie jaki tam driver siedzi? Oraz jaki to woofer? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 16 kwietnia Udostępnij Napisano 16 kwietnia https://6moons.com/audioreviews/yamamoto9/speaker.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 kwietnia Udostępnij Napisano 16 kwietnia BAT VK-85 Preamplifier and REX 300 Power Amplifier LAIV Harmony DAC Oswalds Mill Audio K3 Turntable Wyglada jak plac budowy z Lego LUXMAN L-509Z dla audiofili napisali. Luxman network transport 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 kwietnia Udostępnij Napisano 16 kwietnia SYMPHONY HEADPHONES Tego jeszcze nie było 😁 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 kwietnia Udostępnij Napisano 16 kwietnia BRICASTI M19 SACD/CD-TRANSPORT Sacd transport. Do tego chyba zwykly dac, przetwarzajacy sygnał z cd nie wystarczy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 17 kwietnia Udostępnij Napisano 17 kwietnia Electro - Lab "Lamp - ART" 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 17 kwietnia Udostępnij Napisano 17 kwietnia Pierwsze co mi do głowy wpadło - łatwopalny. 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 17 kwietnia Udostępnij Napisano 17 kwietnia A ja zastanawiam się czy ta skrzyneczka na górze to pojemnik na cygara Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 17 kwietnia Udostępnij Napisano 17 kwietnia 11 minut temu, Slawko69 napisał: A ja zastanawiam się czy ta skrzyneczka na górze to pojemnik na cygara Dolna skrzyneczka na wino. Grzane wino 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 17 kwietnia Udostępnij Napisano 17 kwietnia 1 godzinę temu, Slawko69 napisał: A ja zastanawiam się czy ta skrzyneczka na górze to pojemnik na cygara Kubańskie. 1 godzinę temu, rpm napisał: Dolna skrzyneczka na wino. Grzane wino 🙂 Przy lampach to takie już prawie gotowane😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia PICCOLO od CLARISYS AUDIO 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 21 kwietnia Udostępnij Napisano 21 kwietnia 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 kwietnia Udostępnij Napisano 21 kwietnia 4 godziny temu, Fandiscopolo napisał: aka sytuacja: https://miniot.com/collections/wheel-2 Z Schagen, blisko mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 kwietnia Udostępnij Napisano 21 kwietnia SYSTEMS WiiM Ultra Streamer 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts