Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Wyszło że kupiłem Hurricane 

Na początku był odsłuch w wielkim pomieszczeniu potem przenieśliśmy kolumny do malutkiego.

O dziwo w małym pokoju nic złego nie działo się z basem.

U mnie kolumny jak na razie super się spisują, bas bardzo rzadko się potrafi wzbudzić, nie ma też uczucia aby niskie tony przykryły resztę pasma.

Dźwięk jest niesamowicie szczegółowy i tworzy zjawiskowa scenę jak na moje warunki.

Te kolumny grają mega wciągająco, w muzyce nie ma nigdy uczucia nudy bo ciągle coś się dzieje.

IMG_20210908_224800.jpg

IMG_20210908_203659.jpg

Napisano
23 minuty temu, Arko55 napisał:

Wyszło że kupiłem Hurricane

@Arko55

Gratuluję udanego zakupu i mam nadzieję, że będziesz zadowolony z tych kolumn.
Jakie tam są głośniki?

Jednocześnie proszę innych użytkowników o trochę mniej zacietrzewienia - jak widać, kolumny nie muszą być trójdrożne i schodzić do 25Hz by ich właściciel był zadowolony!

Pozdrawiam

Napisano

@RoRo I wybacz że nie udało mi się odsłuchać Xavianów, miałem taką decyzję że jak Hurricane bym chciał kupić to jeszcze w tym samym dniu kolumny załadowaliśmy do auta i miałem dobry środek transportu dla kolumn.

Ale ja czasem odwiedzam Warszawę więc luzik.

Znajomy odpisał jakie to modele głośników> Seas CA22RNY, Seas 27TBCD/GB-DXT

Dzieki Wszystkim za pomoc, jak lepiej się z nimi oswoję to może dam jakiś opis i porównanie z pamięci do JBL L86.