audiowit Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia Z dumą wrzucam :). Zdjecie mojego autorstwa. Oczywiście tlf nie mój. Tak na wszelki wypadek wolę się asekurować 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia 5 minut temu, audiowit napisał: Zaraz wrzucę Wam cos z "zycia". Byle nie kabelki zwarte na końcach przewodu. 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia Przyznasz, ze to lepsze niz zwarcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia Ajjj, nie zdążyłem 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Nie było moim zamiarem wywołanie twojej negatywnej reakcji. Zatem pohamuj, bo kolejny wrzut był zupełnie odmienny, pod oboma zareagowałeś serduszkiem. A teraz coś Ci się wyklulo w głowie, czy już procenty zadziałały? Puchary, puchary 🤨 I jeszcze, alkoholika że.mnie robisz . Od dziś kończę tę dyskusje., nie mam już Ci nic fo powiedzenia . 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Nie było moim zamiarem wywołanie twojej negatywnej reakcji. Zatem pohamuj, bo kolejny wrzut był zupełnie odmienny, pod oboma zareagowałeś serduszkiem. A teraz coś Ci się wyklulo w głowie, czy już procenty zadziałały? Puchary, puchary 🤨 I jeszcze, alkoholika że.mnie robisz . Od dziś kończę tę dyskusje., nie mam już Ci nic fo powiedzenia . 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Nie było moim zamiarem wywołanie twojej negatywnej reakcji. Zatem pohamuj, bo kolejny wrzut był zupełnie odmienny, pod oboma zareagowałeś serduszkiem. A teraz coś Ci się wyklulo w głowie, czy już procenty zadziałały? Puchary, puchary 🤨 I jeszcze, alkoholika że.mnie robisz . Od dziś kończę tę dyskusje., nie mam już Ci nic fo powiedzenia . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia 😁😁😁😁 A jednak coś tam się zadziało, mam nadzieję, że to tylko wada klawiatury 3x ten sam tekst dopisała. 3 minuty temu, audiowit napisał: Przyznasz, ze to lepsze niz zwarcie. Witek, a co Ty tak tam przed nami ukrywasz, pod tymi czerwonymi "maziajami" ?😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia 7 minut temu, pairtick napisał: Kolego, o czym ja mam pojęcie, to Ty nie masz pojęcia 😉 Leje na to 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia 4 minuty temu, DiBatonio napisał: 😁😁😁😁 A jednak coś tam się zadziało, mam nadzieję, że to tylko wada klawiatury 3x ten sam tekst dopisała. Witek, a co Ty tak tam przed nami ukrywasz, pod tymi czerwonymi "maziajami" ?😉 Miejsce akcji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia 11 minut temu, audiowit napisał: Z dumą wrzucam :). Zdjecie mojego autorstwa. Oczywiście tlf nie mój. Tak na wszelki wypadek wolę się asekurować Już wiem, Ty pokazałeś nam pętlę masy 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia Ładowarka indukcyjna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia 21 minut temu, audiowit napisał: Z dumą wrzucam :). Zdjecie mojego autorstwa. Oczywiście tlf nie mój. Tak na wszelki wypadek wolę się asekurować Mówisz i masz 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia Słabe. Sami są gamoniami. Tego chyba nie było. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia Jak nie gamonie, jak rurę od odkurzacza wzięli za sieciówkę 😁 14 minut temu, audiowit napisał: Słabe. Sami są gamoniami. Tego chyba nie było. Ale na koncerty biorą Yamahę, tylko jej nie podłączją. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 stycznia Udostępnij Napisano 27 stycznia 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 27 stycznia Udostępnij Napisano 27 stycznia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 27 stycznia Udostępnij Napisano 27 stycznia (edytowany) Edytowano 27 stycznia przez Dedal 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 27 stycznia Udostępnij Napisano 27 stycznia 20 minut temu, Dedal napisał: Ale jak się podoba również żonie to źle? 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 27 stycznia Udostępnij Napisano 27 stycznia Różnie. Pytałem Żony czy ma ochotę na trójkąt z sąsiadką, powiedziała że nie. Więc ją wypisałem 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 27 stycznia Udostępnij Napisano 27 stycznia Sąsiadkę czy żonę 😏 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 27 stycznia Udostępnij Napisano 27 stycznia Żonę oczywiście 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia 😆😆😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 28 stycznia Udostępnij Napisano 28 stycznia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts