michaudio Napisano Czwartek o 08:51 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:51 2 godziny temu, marcinmarcin napisał: Mam to samo, z tą różnicą że lepiej dla świata i sąsiadów jak nie śpiewamy Ja dla odmiany mam tę przypadłość, że muzyka mi w tańcu nie przeszkadza... Jak mawia moja małżonka, miotam się w stylu dowolnie rozpaczliwym... 🤣🤣🤣 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Czwartek o 08:55 Udostępnij Napisano Czwartek o 08:55 9 godzin temu, Sipo napisał: Szczesciarz! 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano Czwartek o 09:06 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:06 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: zazdroszczę. Artur, miałeś pecha, ale jesteś sympatycznym człowiekiem i wciąż młodym. Dobra karma wraca i jeszcze Ci się życie obróci na lepsze! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Czwartek o 09:09 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:09 Dzieki raz jeszcze. Oby sie tylko za wolno nie obracalo😁 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 17:04 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:04 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano wczoraj o 17:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:09 Dnia 10.04.2025 o 10:51, michaudio napisał: mam tę przypadłość, że muzyka mi w tańcu nie przeszkadza... Przed ślubem córki , żona zaciągnęła mnie na kurs tańca. W drugim tygodniu kursu podszedł do mnie instruktor i rzekł ; " a nie chciałby się pan zapisać na coś innego ? " 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano wczoraj o 18:17 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:17 To raczej na dyskotece się nie poznaliście 😉? Czyżby, biblioteka?🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano wczoraj o 18:29 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:29 11 minut temu, Dedal napisał: Czyżby, biblioteka? Widzę , że oglądało się " Psy " Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano wczoraj o 18:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:41 (edytowany) 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: a nie chciałby się pan zapisać na coś innego Mamy tę samą przypadłość😄 I pomimo najlepszego brzmienia i najbardziej ulubionej muzyki, jakoś nigdy mi nóżka nie podskakiwała. Nienormalny jakiś jestem, czy co? Edytowano wczoraj o 18:47 przez Rega 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 6 godzin temu, Rega napisał: Nienormalny jakiś jestem, czy co? Ja też, tylko tzw. wolne, czyli przytulanki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 16 godzin temu, Rega napisał: Mamy tę samą przypadłość😄 I pomimo najlepszego brzmienia i najbardziej ulubionej muzyki, jakoś nigdy mi nóżka nie podskakiwała. Nienormalny jakiś jestem, czy co? A ja tańczę.... gdy mam powyżej promila we krwi. Po północy jestem królem parkietu... No może księciem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts