Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Ponieważ od jakiegoś czasu mniej używam Facebooka, to próbuję znaleźć sobie Przyjaciół poza nim - ale według tych samych pryncypii...
Wychodzę więc codziennie na ulicę i opowiadam przechodniom, co jadłem,  jak się czuję, co robiłem wczoraj, co robię teraz i co będę robił jutro...
Daję im zdjęcia moich przyjaciół i mojego kota, oraz jak naprawiałem rower lub jak wyglądałem jako dziecko...
Przysłuchuję się uważnie ich rozmowom i mówię: "Podoba mi się" i wiecie co - to funkcjonuje!!!
Obecnie mam już pięć osób, które mnie obserwują: 2 policjantów, 1 psychiatrę, 1 psychologa i 1 strażnika miejskiego…

Napisano
Dnia 14.07.2025 o 13:14, Tomasz Kluczynski napisał:

Tak wiem, że ten rząd się nie sprawdził, ale stało się to z wielu powodów i pułapek zastawionych jeszcze przez poprzedni.

Ten fragment z pewnością zasługuje na pozostawienie w wątku "Humor"😁

Napisano
1 godzinę temu, Nowy75 napisał:

Ten fragment z pewnością zasługuje na pozostawienie w wątku "Humor"😁

A Tobie co? 

Wzięło cie na przeglądanie wątku od początku? 

Po 10 dniach w popularnym wątku, wspominać co ktoś napisał to trochę dziwne. Dawno o tym zapomniałem, i wydawało mi się, że pisałem o tym w odpowiedzi na post Marcina. Była to trochę skrótowa odpowiedź, oczywiście widzę tych błędów więcej, ale sens wypowiedzi był inny.