Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Gdy mąż zasnął, to postanowiłam przeszukać jego telefon. Znalazłam trzy numery, które były zapisane jako  "Serduszko moje" "Kochana łezka" i "Bogini moich snów". Pomyślałam że nie odpuszczę i zazdrosna zaczęłam dzwonić pod czule opisane numery przez tego romantycznego kozła.
Zadzwoniłam na pierwszy numer, odebrała moja mama...., Jakie to miłe z jego strony, tak kocha moją mamę. Zadzwoniłam na drugi numer, odebrała moja siostra...No coś pięknego, że siostrę też tak czule nazywa. Zadzwoniłam na trzeci, zadzwonił mój telefon i rozpłakałam się że tak niesprawiedliwe go oceniłam i podejrzewałam o zdradę. 
Opowiedziałam o tym mamie i siostrze.  Mama się bardzo  rozczuliła i kupiła mężowi w prezencie na urodziny, które miał następnego dnia złoty zegarek. Siostra była bardzo mile zaskoczona i kupiła jemu żloty łańcuszek o którym mój mąż marzył. Ja wpłaciłam wszystkie swoje oszczędności z konta i kupiłam mu nowy samochód.
Mąż przyjął prezenty, trochę nawet łezka w oku się zakręciła.... Później spakował prezenty i wyprowadził się do tej, która w telefonie była zapisana, jako elektryk Zbyszek 
😅
Na poprawę humoru 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Napisano (edytowany)

@kaczadupa - dziekuję za uznanie wpisem sprzed 17 godzin. Pierwszy raz od wielu lat ktoś powiedział, że wyglądam idealnie.

Ten Fibonacci to jednak ,,swój chłop,, i mądry człowiek był😉

Edytowano przez Rega
Napisano

Przyszło pięć koleżanek syna do domu.

Kiedy wyszły, syn mówi do matki. „Mamo, przyprowadziłem je tutaj, bo jedna z nich będzie twoją synową".

„Ta ruda, tak?" – mówi matka.

„Skąd wiedziałaś?" – pyta syn zdumiony.

„Bo od razu czułam, że jej nie lubię".