pairtick Napisano 24 września Napisano 24 września 4 godziny temu, kaczadupa napisał: Dajcie już żyć tej Sabalence 😉 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 24 września Napisano 24 września https://x.com/jacek_liberski/status/1970823981902233835 GzgKzVXkrutN3qTQ.mp4 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 24 września Napisano 24 września Kilka spontanicznych fotek i dodanych rymów, czasami sprośnych https://goo.gl/photos/8fbVj3TuQYGnhcju6 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 24 września Napisano 24 września https://x.com/StevenWate91203/status/1970628129883385908 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Piątek o 17:44 Napisano Piątek o 17:44 Wolę nawet o czasie nie myśleć, na daty sie staram nie patrzeć, jak nie muszę 😁 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Piątek o 20:31 Napisano Piątek o 20:31 Facet sie nie wstydzi. Nawet jako modele robią 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Piątek o 21:43 Napisano Piątek o 21:43 AQOtYB6De6HvZRHVVKoBouc27nhb_kHs85Jg9HdBhwGzTvCiwV1I77oG-T-6wpZ-rU4xbHI1Ypc9ar4xuVC7Xgc1_f8vnKCHvqDM50dIkN1P0A.mp4 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Sobota o 23:06 Napisano Sobota o 23:06 3 godziny temu, Artur Brol napisał: Widać, że brazylijskich seriali nie oglądał 😁 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Niedziela o 12:38 Napisano Niedziela o 12:38 Gdy mąż zasnął, to postanowiłam przeszukać jego telefon. Znalazłam trzy numery, które były zapisane jako "Serduszko moje" "Kochana łezka" i "Bogini moich snów". Pomyślałam że nie odpuszczę i zazdrosna zaczęłam dzwonić pod czule opisane numery przez tego romantycznego kozła. Zadzwoniłam na pierwszy numer, odebrała moja mama...., Jakie to miłe z jego strony, tak kocha moją mamę. Zadzwoniłam na drugi numer, odebrała moja siostra...No coś pięknego, że siostrę też tak czule nazywa. Zadzwoniłam na trzeci, zadzwonił mój telefon i rozpłakałam się że tak niesprawiedliwe go oceniłam i podejrzewałam o zdradę. Opowiedziałam o tym mamie i siostrze. Mama się bardzo rozczuliła i kupiła mężowi w prezencie na urodziny, które miał następnego dnia złoty zegarek. Siostra była bardzo mile zaskoczona i kupiła jemu żloty łańcuszek o którym mój mąż marzył. Ja wpłaciłam wszystkie swoje oszczędności z konta i kupiłam mu nowy samochód. Mąż przyjął prezenty, trochę nawet łezka w oku się zakręciła.... Później spakował prezenty i wyprowadził się do tej, która w telefonie była zapisana, jako elektryk Zbyszek 😅 Na poprawę humoru 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 6 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Niedziela o 12:49 Napisano Niedziela o 12:49 Happy end ponieważ Zbyszek nie okazał się prawdziwym Zbyszkiem a i takie akcje się zdarzają. Odpisz, cytując
Rega Napisano Niedziela o 12:52 Napisano Niedziela o 12:52 (edytowany) @kaczadupa - dziekuję za uznanie wpisem sprzed 17 godzin. Pierwszy raz od wielu lat ktoś powiedział, że wyglądam idealnie. Ten Fibonacci to jednak ,,swój chłop,, i mądry człowiek był😉 Edytowano Niedziela o 12:56 przez Rega 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Niedziela o 19:59 Napisano Niedziela o 19:59 Przyszło pięć koleżanek syna do domu. Kiedy wyszły, syn mówi do matki. „Mamo, przyprowadziłem je tutaj, bo jedna z nich będzie twoją synową". „Ta ruda, tak?" – mówi matka. „Skąd wiedziałaś?" – pyta syn zdumiony. „Bo od razu czułam, że jej nie lubię". Odpisz, cytując
gienas Napisano Poniedziałek o 15:55 Napisano Poniedziałek o 15:55 Beer-bike odpowiedzią na e-bike`a 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts