pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 10.11.2025 o 08:46, marcinmarcin napisał: @Redakcja AUDIO @RoRo czy jego nikt naprawdę nie nauczy w końcu rozumu??? Dnia 10.11.2025 o 23:13, RoRo napisał: Marcinmarcin - w odpowiedzi na Twoje pytanie: nie wiem tego @Redakcja AUDIO 1. Jak widać, obydwa chamskie wpisy nadal sobie wiszą. 2. Nie mogę UZNAĆ ostrzeżenia z którym się nie zgadzam - to jest wymuszenie. 3. Wątek Humor nie jest wątkiem DYSKUSYJNYM, stąd trudno uznać wpis za wypowiedź. A co do prowokacji, to każdy ma inne poczucie humoru (niektórzy wręcz w ogóle nie mają) i jeżeli komuś nie podoba się moje poczucie humoru, to może mnie dodać do Ignorowanych - zamiast bawić się kapusia 😛 PS. Co do wrzuconych wtedy zdjęć, to siedziałem na Motylu i X - trochę się uzbierało, to się podzieliłem. Z wrzuconych tu 24, co najmniej 18 na pewno nie miało żadnego podtekstu politycznego. Swoją drogą, zdjęć było dużo więcej - wiem, bo wrzuciłem bratu wszystkie na komunikator 😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts