pairtick Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Dnia 10.11.2025 o 08:46, marcinmarcin napisał: @Redakcja AUDIO @RoRo czy jego nikt naprawdę nie nauczy w końcu rozumu??? Dnia 10.11.2025 o 23:13, RoRo napisał: Marcinmarcin - w odpowiedzi na Twoje pytanie: nie wiem tego @Redakcja AUDIO 1. Jak widać, obydwa chamskie wpisy nadal sobie wiszą. 2. Nie mogę UZNAĆ ostrzeżenia z którym się nie zgadzam - to jest wymuszenie. 3. Wątek Humor nie jest wątkiem DYSKUSYJNYM, stąd trudno uznać wpis za wypowiedź. A co do prowokacji, to każdy ma inne poczucie humoru (niektórzy wręcz w ogóle nie mają) i jeżeli komuś nie podoba się moje poczucie humoru, to może mnie dodać do Ignorowanych - zamiast bawić się kapusia 😛 PS. Co do wrzuconych wtedy zdjęć, to siedziałem na Motylu i X - trochę się uzbierało, to się podzieliłem. Z wrzuconych tu 24, co najmniej 18 na pewno nie miało żadnego podtekstu politycznego. Swoją drogą, zdjęć było dużo więcej - wiem, bo wrzuciłem bratu wszystkie na komunikator 😁 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, pairtick napisał: 3. Wątek Humor nie jest wątkiem DYSKUSYJNYM, stąd trudno uznać wpis za wypowiedź. A co do prowokacji, to każdy ma inne poczucie humoru (niektórzy wręcz w ogóle nie mają) i jeżeli komuś nie podoba się moje poczucie humoru, to może mnie dodać do Ignorowanych - zamiast bawić się kapusia 😛 Znowu zaczynasz? Nie będę darował nachalnej, chamskiej, burackiej propagandzie 2 godziny temu, pairtick napisał: 2. Nie mogę UZNAĆ ostrzeżenia z którym się nie zgadzam - to jest wymuszenie. zawsze możesz opuścić forum i pisać np. na profilu sok z buraka 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, marcinmarcin napisał: Znowu zaczynasz? Nie będę darował nachalnej, chamskiej, burackiej propagandzie zawsze możesz opuścić forum i pisać np. na profilu sok z buraka @Redakcja AUDIO Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) 7 godzin temu, pairtick napisał: @Redakcja AUDIO 12 godzin temu, pairtick napisał: zamiast bawić się kapusia 😛 😁 Edytowano 8 godzin temu przez marcinmarcin Odpisz, cytując
RoRo Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 13 godzin temu, pairtick napisał: ... PS. Co do wrzuconych wtedy zdjęć, to siedziałem na Motylu i X - trochę się uzbierało, to się podzieliłem. Z wrzuconych tu 24, co najmniej 18 na pewno nie miało żadnego podtekstu politycznego. Swoją drogą, zdjęć było dużo więcej - wiem, bo wrzuciłem bratu wszystkie na komunikator 😁 To wrzucaj na Forum AUDIO tylko te, które nie mają podtekstu politycznego i problem z głowy. Ile razy ten problem był poruszany na Forum? Dużo... Pozdrawiam Odpisz, cytując
pairtick Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu 6 godzin temu, RoRo napisał: To wrzucaj na Forum AUDIO tylko te, które nie mają podtekstu politycznego i problem z głowy. Ile razy ten problem był poruszany na Forum? Dużo... Roman, a kto założył wątek „Co z tą Polską?”, krasnoludki? 😉 Jeżeli nie był to wątek prowokacyjny, to dopuściłeś do strollowania własnego wątku przez tzw. prawactwo - mimo posiadania uprawnień moderacyjnych. Z tego co widzę, to takiemu @marcinmarcin przeszkadza wszystko i atakuje adwersarzy ad personam - co powinno być bezwzględnie karane, do wyrzucenia z forum włącznie. Jest funkcja Ignoruj, z której on świadomie nie korzysta i zamiast tego, wprowadza ferment na forum. Nie dajmy sobie narzucić jakiejś profaszystowskiej narracji, trzymania osób o poglądach demokratycznych za mordę. Tym bardziej, że jest to karalne. https://arslege.pl/propagowanie-nazizmu-komunizmu-faszyzmu-lub-innego-ustroju-totalitarnego/k1/a292/ Odpisz, cytując
Recommended Posts