MarcKrawczyk Napisano 22 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2023 Ktoś zna tego kopacza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2023 Idealne na dziś… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 23 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2023 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 26 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 lipca 2023 Udostępnij Napisano 1 lipca 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 4 lipca 2023 Udostępnij Napisano 4 lipca 2023 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aiona Napisano 5 lipca 2023 Udostępnij Napisano 5 lipca 2023 (edytowany) Piwny Prank https://bit.ly/3NNTqvR Edytowano 5 lipca 2023 przez aiona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 8 lipca 2023 Udostępnij Napisano 8 lipca 2023 🤣 kokos ale patataj 🤣🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 lipca 2023 Udostępnij Napisano 9 lipca 2023 Kabaret. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 lipca 2023 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 lipca 2023 Udostępnij Napisano 17 lipca 2023 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 To ja też, prosto z aplikacji Amazon Polska. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 A kto to ten ecco? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 to teraz coś z archiwum... 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 (edytowany) 🤣 "Opętańcze wokale". Polska Katolicka żąda odwołania "bluźnierczego spędu" https://kultura.onet.pl/muzyka/wiadomosci/polska-katolicka-zada-odwolania-bluznierczego-spedu-opetancze-wokale/lzdrdpp?utm_source=kultura.onet.pl_viasg_kultura&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2 🤦♂️🤣😆 Czy są jeszcze inne kraje w Europie podobne mentalnie do Polski? Mam wrażenie, że to społeczeństwo zostało zatrzymane w czasie przez coś. Paradoksalnie to mógły być czasy komunizmu i odizolowania od reszty (normalnego) świata. Edytowano 22 lipca 2023 przez Bebop Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 Tort się skurczył więc jakoś się trzeba odróżnić od konkurencji. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 lipca 2023 Może to licytacja? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 23 lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 lipca 2023 @MarcKrawczyk - co się dziwisz? To hybryda. Pewnie do środka włozyli jakieś bardzo rzadkie NOS, a dobre lampy cały czas drożeją😉. Dlatego podwyżka. A swoją drogą faktycznie muszą być jakies niespotykane🤣, że aż tyle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 23 lipca 2023 Udostępnij Napisano 23 lipca 2023 Według mnie przykład odwróconej psychologii - skoro obniżenie cen nie podnosi sprzedaży, spróbujmy je podnieść 😁. To ma sens bo według mojego rozeznania klasa średnia umiera, a wzrosty są tylko w dobrach luksusowych*. * Tak, wiem, że żeby zasłużyć na to miano brakuje jednego zera . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 lipca 2023 Udostępnij Napisano 24 lipca 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 lipca 2023 Udostępnij Napisano 24 lipca 2023 Dnia 20.07.2023 o 18:08, MarcKrawczyk napisał: A kto to ten ecco? Umberto. Dnia 23.07.2023 o 13:02, Asia napisał: To ma sens bo według mojego rozeznania klasa średnia umiera, a wzrosty są tylko w dobrach luksusowych*. Asiu - jeśli coś wydaje się za tanie to potencjalni nabywcy wietrzą w tym a to uszkodzenie sprzętu, a to inne jakieś pułapki. Miałem podobną sytuacje , kiedy sprzedawałem końcówkę Rotela RB 1070. Kiedy była wystawiona za 1300 to nikt nie chciał przez pół roku, ale kiedy wystawiłem za 2 tys to natychmiast znalazł się chętny i to z Dubaju. I to truł d... przez dwa tygodzie bo były trudności w pandemii z wysyłką do Dubaju. Sprzęt był całkowicie sprawny i w ładnym stanie. Znasz sprawę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 lipca 2023 Udostępnij Napisano 25 lipca 2023 Nieco mnie zaskoczyło… 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts