RLC2 Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października 👏👏👏👏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października @RLC2Wiedziałem, bo mój dziadek przed wojną był szewcem i kilka takich jeszcze w latach 60 ub wieku gdzieś tam się przewracało na strychu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października @Rega tak przypuszczałem że będziesz wiedział. A ja pracowałem od 1998 do 2002 jako szewc 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października (edytowany) 11 minut temu, RLC2 napisał: A ja pracowałem od 1998 do 2002 jako szewc 😉 A buty w tych latach miałeś? bo mówią, że szewc bez butów chodzi Takie kopyto, także w naszym domu było. Edytowano 30 października przez MMarek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października Skoro o takich starożytnych czasach prawicie… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października 40 minut temu, MMarek napisał: A buty w tych latach miałeś? bo mówią, że szewc bez butów chodzi Szewc sobie tak też buty robi. Baba przy wiosennych porządkach znalazła stary kwit na odbiór butów u szewca sprzed sześciu lat. Postanawia jednak zadzwonić: - Czy są jeszcze u Pana pantofle z numerem dwadzieścia? - Tak są i będą gotowe za tydzień 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 31 października Udostępnij Napisano 31 października 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 31 października Udostępnij Napisano 31 października 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 31 października Udostępnij Napisano 31 października 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 31 października Udostępnij Napisano 31 października 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 31 października Udostępnij Napisano 31 października 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 listopada Udostępnij Napisano 1 listopada Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 2 listopada Udostępnij Napisano 2 listopada 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 listopada Udostępnij Napisano 2 listopada 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 listopada Udostępnij Napisano 2 listopada 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada W czarnym kole. Pytanie, co jest w czerwonym ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prawie Audiofil Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada 1 godzinę temu, terracan1929 napisał: W czarnym kole. Pytanie, co jest w czerwonym ? What is this that stands before me? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts