RLC2 Napisano Środa o 16:14 Udostępnij Napisano Środa o 16:14 👏👏👏👏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Środa o 17:47 Udostępnij Napisano Środa o 17:47 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Środa o 17:48 Udostępnij Napisano Środa o 17:48 @RLC2Wiedziałem, bo mój dziadek przed wojną był szewcem i kilka takich jeszcze w latach 60 ub wieku gdzieś tam się przewracało na strychu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano Środa o 18:02 Udostępnij Napisano Środa o 18:02 @Rega tak przypuszczałem że będziesz wiedział. A ja pracowałem od 1998 do 2002 jako szewc 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano Środa o 18:13 Udostępnij Napisano Środa o 18:13 (edytowany) 11 minut temu, RLC2 napisał: A ja pracowałem od 1998 do 2002 jako szewc 😉 A buty w tych latach miałeś? bo mówią, że szewc bez butów chodzi Takie kopyto, także w naszym domu było. Edytowano Środa o 18:14 przez MMarek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Środa o 18:16 Udostępnij Napisano Środa o 18:16 Skoro o takich starożytnych czasach prawicie… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano Środa o 18:55 Udostępnij Napisano Środa o 18:55 40 minut temu, MMarek napisał: A buty w tych latach miałeś? bo mówią, że szewc bez butów chodzi Szewc sobie tak też buty robi. Baba przy wiosennych porządkach znalazła stary kwit na odbiór butów u szewca sprzed sześciu lat. Postanawia jednak zadzwonić: - Czy są jeszcze u Pana pantofle z numerem dwadzieścia? - Tak są i będą gotowe za tydzień 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Środa o 19:40 Udostępnij Napisano Środa o 19:40 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Środa o 20:04 Udostępnij Napisano Środa o 20:04 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Środa o 21:40 Udostępnij Napisano Środa o 21:40 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts