audiowit Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia Z dumą wrzucam :). Zdjecie mojego autorstwa. Oczywiście tlf nie mój. Tak na wszelki wypadek wolę się asekurować 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia 5 minut temu, audiowit napisał: Zaraz wrzucę Wam cos z "zycia". Byle nie kabelki zwarte na końcach przewodu. 🤭 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia Przyznasz, ze to lepsze niz zwarcie. Odpisz, cytując
Dedal Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Nie było moim zamiarem wywołanie twojej negatywnej reakcji. Zatem pohamuj, bo kolejny wrzut był zupełnie odmienny, pod oboma zareagowałeś serduszkiem. A teraz coś Ci się wyklulo w głowie, czy już procenty zadziałały? Puchary, puchary 🤨 I jeszcze, alkoholika że.mnie robisz . Od dziś kończę tę dyskusje., nie mam już Ci nic fo powiedzenia . 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Nie było moim zamiarem wywołanie twojej negatywnej reakcji. Zatem pohamuj, bo kolejny wrzut był zupełnie odmienny, pod oboma zareagowałeś serduszkiem. A teraz coś Ci się wyklulo w głowie, czy już procenty zadziałały? Puchary, puchary 🤨 I jeszcze, alkoholika że.mnie robisz . Od dziś kończę tę dyskusje., nie mam już Ci nic fo powiedzenia . 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Nie było moim zamiarem wywołanie twojej negatywnej reakcji. Zatem pohamuj, bo kolejny wrzut był zupełnie odmienny, pod oboma zareagowałeś serduszkiem. A teraz coś Ci się wyklulo w głowie, czy już procenty zadziałały? Puchary, puchary 🤨 I jeszcze, alkoholika że.mnie robisz . Od dziś kończę tę dyskusje., nie mam już Ci nic fo powiedzenia . Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia 😁😁😁😁 A jednak coś tam się zadziało, mam nadzieję, że to tylko wada klawiatury 3x ten sam tekst dopisała. 3 minuty temu, audiowit napisał: Przyznasz, ze to lepsze niz zwarcie. Witek, a co Ty tak tam przed nami ukrywasz, pod tymi czerwonymi "maziajami" ?😉 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia 7 minut temu, pairtick napisał: Kolego, o czym ja mam pojęcie, to Ty nie masz pojęcia 😉 Leje na to 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia 4 minuty temu, DiBatonio napisał: 😁😁😁😁 A jednak coś tam się zadziało, mam nadzieję, że to tylko wada klawiatury 3x ten sam tekst dopisała. Witek, a co Ty tak tam przed nami ukrywasz, pod tymi czerwonymi "maziajami" ?😉 Miejsce akcji. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia 11 minut temu, audiowit napisał: Z dumą wrzucam :). Zdjecie mojego autorstwa. Oczywiście tlf nie mój. Tak na wszelki wypadek wolę się asekurować Już wiem, Ty pokazałeś nam pętlę masy 😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia 21 minut temu, audiowit napisał: Z dumą wrzucam :). Zdjecie mojego autorstwa. Oczywiście tlf nie mój. Tak na wszelki wypadek wolę się asekurować Mówisz i masz 😁 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia Słabe. Sami są gamoniami. Tego chyba nie było. 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 26 stycznia Napisano 26 stycznia Jak nie gamonie, jak rurę od odkurzacza wzięli za sieciówkę 😁 14 minut temu, audiowit napisał: Słabe. Sami są gamoniami. Tego chyba nie było. Ale na koncerty biorą Yamahę, tylko jej nie podłączją. 2 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 27 stycznia Napisano 27 stycznia (edytowany) Edytowano 27 stycznia przez Dedal 6 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 27 stycznia Napisano 27 stycznia 20 minut temu, Dedal napisał: Ale jak się podoba również żonie to źle? 4 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 27 stycznia Napisano 27 stycznia Różnie. Pytałem Żony czy ma ochotę na trójkąt z sąsiadką, powiedziała że nie. Więc ją wypisałem 😂 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts