michaudio Napisano 10 kwietnia Napisano 10 kwietnia 2 godziny temu, marcinmarcin napisał: Mam to samo, z tą różnicą że lepiej dla świata i sąsiadów jak nie śpiewamy Ja dla odmiany mam tę przypadłość, że muzyka mi w tańcu nie przeszkadza... Jak mawia moja małżonka, miotam się w stylu dowolnie rozpaczliwym... 🤣🤣🤣 4 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 10 kwietnia Napisano 10 kwietnia 9 godzin temu, Sipo napisał: Szczesciarz! 3 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 10 kwietnia Napisano 10 kwietnia 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: zazdroszczę. Artur, miałeś pecha, ale jesteś sympatycznym człowiekiem i wciąż młodym. Dobra karma wraca i jeszcze Ci się życie obróci na lepsze! 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 10 kwietnia Napisano 10 kwietnia Dzieki raz jeszcze. Oby sie tylko za wolno nie obracalo😁 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 11 kwietnia Napisano 11 kwietnia Dnia 10.04.2025 o 10:51, michaudio napisał: mam tę przypadłość, że muzyka mi w tańcu nie przeszkadza... Przed ślubem córki , żona zaciągnęła mnie na kurs tańca. W drugim tygodniu kursu podszedł do mnie instruktor i rzekł ; " a nie chciałby się pan zapisać na coś innego ? " 2 1 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 11 kwietnia Napisano 11 kwietnia To raczej na dyskotece się nie poznaliście 😉? Czyżby, biblioteka?🙂 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 11 kwietnia Napisano 11 kwietnia 11 minut temu, Dedal napisał: Czyżby, biblioteka? Widzę , że oglądało się " Psy " Odpisz, cytując
Rega Napisano 11 kwietnia Napisano 11 kwietnia (edytowany) 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: a nie chciałby się pan zapisać na coś innego Mamy tę samą przypadłość😄 I pomimo najlepszego brzmienia i najbardziej ulubionej muzyki, jakoś nigdy mi nóżka nie podskakiwała. Nienormalny jakiś jestem, czy co? Edytowano 11 kwietnia przez Rega 5 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 12 kwietnia Napisano 12 kwietnia 6 godzin temu, Rega napisał: Nienormalny jakiś jestem, czy co? Ja też, tylko tzw. wolne, czyli przytulanki. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 12 kwietnia Napisano 12 kwietnia 16 godzin temu, Rega napisał: Mamy tę samą przypadłość😄 I pomimo najlepszego brzmienia i najbardziej ulubionej muzyki, jakoś nigdy mi nóżka nie podskakiwała. Nienormalny jakiś jestem, czy co? A ja tańczę.... gdy mam powyżej promila we krwi. Po północy jestem królem parkietu... No może księciem 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 13 kwietnia Napisano 13 kwietnia Święta https://www.facebook.com/share/r/19H3fhNJ72/?mibextid=wwXIfr Odpisz, cytując
michaudio Napisano 14 kwietnia Napisano 14 kwietnia (edytowany) Zdaje się, że niektórzy nieźle się kryją... Są większymi cwaniakami, niż się wydają 😁 Edytowano 14 kwietnia przez michaudio Rozszerzenie treści 5 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 15 kwietnia Napisano 15 kwietnia Statystycznie nawet wiek się zgadza 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 16 kwietnia Napisano 16 kwietnia Tymczasem gdzieś w Polsce... Co robi prezes na tylnym siedzeniu Rolls-Royce-a? - trzydziesty rok dokłada do firmy! 🤣🤣🤣 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts