misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nie wiem, od ponad ćwierć wieku mieszkam w Holandii, a co do piss i konfy to nie Twoi idole 🤣 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, pairtick napisał: Nie każdy kupuje 'u Niemca' Ja tam kupuję w Lidlu, bo najtaniej. Pamiętam, że tak w 2007 byłem jedynym białym klientem tam. W gazetach pisali, że 86% Irlandczyków nie interesują ceny - po prostu idą do sklepu i wkładają do koszyka, czego tam akurat potrzebują. A potem Celtycki Tygrys zdechł i na parkingu pod Lidlem u mnie we wsi zaczęły pojawiać się Range Rovery, Bentleye i Porsche... teraz Lidl to sklep, jak każdy inny (dawniej tubylcy uważali, że nie wypada im w Lidlu kupować). Nawet ładny i duży mamy u nas we wsi z taką ścianą z zielska. Ale chleb to żona sama piecze. 2 minuty temu, misiekx napisał: to nie Twoi idole Nie. Tylko Korwin i Braun. Jeden i drugi z Konfy wywalony przez wiplerowską agenturę. Konfę przejęły służby. Cała nadzieja w Strażaku! Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Uwielbiam spiskowe teorie dziejów 🙈 5 minut temu, il Dottore napisał: Konfę przejęły służby A jak Braun i Korwin to w porządku, więcej pytań nie mam 😀 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, misiekx napisał: spiskowe teorie dziejów Nie rozumiem. Przecież ludzka historia jest historią nieustannych spisków. Przy czym jedne się udają a drugie nie. Jeśli więc mamy o czymś dyskutować to nie teorii a o spiskowej PRAKTYCE dziejów. Dnia 14.09.2025 o 13:18, Rega napisał: Mój jest EQ 600. Bez pojemnika. No właśnie to EQ700 też jest bez pojemnika, co mnie bardzo ucieszyło, bo można wsadzić rurkę do kartonika z mlekiem, nie trzeba odmierzać i odpada mycie pojemnika. Córka ma Siemensa i rurką i chwali sobie to rozwiązanie jako proste i skuteczne. Mniej pitolenia się. 7 godzin temu, pairtick napisał: Podobno plastik jest z recyklingu wiatraków Siemensa Wiatraki nie są z plastiku tylko z kompozytów. Głównie włókno szklane. Edytowano 1 godzinę temu przez il Dottore Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 godzin temu, pairtick napisał: Podobno plastik jest z recyklingu wiatraków Siemensa A deski kompzytowe na balustradach i podłogi na balkonach ze zużytych butelek PET. No i bardzo dobrze. Przynajmniej mniej ich w lasach. I wbrew pozorom nie tylko w Polsce. Dobra kawa, szczególnie przy ognisku:), kiedy na dworze zimno i ponuro. Edytowano 53 minuty temu przez Rega Odpisz, cytując
pairtick Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu 1 godzinę temu, il Dottore napisał: po prostu idą do sklepu i wkładają do koszyka, czego tam akurat potrzebują. Problem z Lidlem jest taki, że tam nic nie ma 🤷♀️ 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu I jakie denerwujące przechwałki , ze są tańsi od konkurencji. A kiedy się pójdzie to okazuje się że niekoniecznie bo TO w aplikacji, TAMTO po aktywacji kuponu itd,itd,itd. W ogólnym rozrachunku Lidl jest droższy od innych. Niby chcą taniej sprzedać, ale w taki sposób, że lepeij by było, aby nie kupować. Szkopska zagrywka🤨 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu 1 godzinę temu, il Dottore napisał: No właśnie to EQ700 też jest bez pojemnika, co mnie bardzo ucieszyło, bo można wsadzić rurkę do kartonika z mlekiem, nie trzeba odmierzać i odpada mycie pojemnika. Córka ma Siemensa i rurką i chwali sobie to rozwiązanie jako proste i skuteczne. Mniej pitolenia się. W moim DeLonghi cały przebieg mleka jest kompletnie na zewnątrz, mleko dolewam do pojemnika i trzymam w lodówce, a jak się skończy butelka, to wrzucam pojemnik do ciepłej wody - samo się robi 👍 https://www.4delonghi.co.uk/coffee-maker/coffee-maker/milk-jug/product.pl?pid=5212539&path=606454,640993&refine=carafe 1 godzinę temu, il Dottore napisał: Wiatraki nie są z plastiku tylko z kompozytów. Głównie włókno szklane. Cholera, to jeszcze gorzej - jak wiadomo Niemcy są specjalistami od niestandardowych zastosowań. Odpisz, cytując
Recommended Posts