Mikosis Napisano 22 lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 lutego 2022 Witam Nie kręcąc walę prosto z mostu, mam okazję kupić nowy zestaw Onkyo tx 8220b + magnat monitor supreme 802 + gramofon at lp60x Nie mam zbyt wiele czasu stąd pytanie czy warto wydac 2800 pln na ten zestaw Dziękuję za odpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 lutego 2022 (edytowany) Nie warto. Człowieku, ktoś to kupił w zestawie, pewnie i wydał mniej niż teraz chce za to wziąć. Edytowano 22 lutego 2022 przez seba3002 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 lutego 2022 zliczyłem "na piechotę" - 3000 lub 3200zł za nowe Zobaczyłem cenę tego czegoś co nazywane jest "gramofonem" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 22 lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 lutego 2022 13 minut temu, Fafniak napisał: Zobaczyłem cenę tego czegoś co nazywane jest "gramofonem" Oj , czepiasz się . Dla dzieci jak znalazł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikosis Napisano 22 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2022 Ok. Oferta w piach. Dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 22 lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 lutego 2022 Tutaj, pojawia się alternatywa w postaci Yamahy RN402. Do 3000 zł możemy Ci złożyć zestaw z głośnikami podstawkowymi Indiany Line. Ale gramofon to możesz zawsze dołożyć do zestawu ( z czasem ) a nie kupować byle co na szybko... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 To zestawienie nie jest w cale takie głupie. Ale to po prostu nie jest dobra oferta na używany sprzęt. O to chodzi. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikosis Napisano 23 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 4 godziny temu, S4Home napisał: To zestawienie nie jest w cale takie głupie. Ale to po prostu nie jest dobra oferta na używany sprzęt. O to chodzi. Piotr Wymieniony sprzęt jest nowy:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 Sprzęt sam w sobie nie jest zły i obecnie w kwocie 3000zł na nowy zestaw nie ma zbyt wiele opcji. Masz Taga Harmony HTR-1000CD i mógłbyś do nich dokupić magnat monitor supreme 802 jeśli lubisz potężniejszą podstawę basową. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 20 godzin temu, Mikosis napisał: Wymieniony sprzęt jest nowy:) Czyli standardowy rabat na tego typu sprzet. Moim zdaniem jak odsłuchasz i Ci się spodoba to jest ok. Amplituner mimo że nie ma sieci to jest ciekawie brzmiącym modelem. Lepszym od 402 Yamahy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 14 minut temu, S4Home napisał: Moim zdaniem jak odsłuchasz i Ci się spodoba to jest ok. "gramofon" też ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts