Mumia70 Napisano 25 marca 2022 Udostępnij Napisano 25 marca 2022 Zdecydowalem sie na polaczenie Pier Audio ms580se+cd880se że streamerem Cambridge 851n i kolumnami Kefr5. Czy ktoś doradzi w sprawie kabelkow,szczególnie tych wxmacniacz-kolumny? Z góry dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 marca 2022 Udostępnij Napisano 26 marca 2022 Napisz przede wszystkim jakiego brzmienia oczekujesz oraz co masz w chwili obecnej? Ciemniejsze brzmienie uzyskasz na Tellurium Q Black II. Bardziej dynamiczne zapewni Ci Chord Clearway. Jeśli mielibyśmy połączyć obie cechy to poszedłbym w kierunku włoskiego Ricable Magnus Speaker. Zapraszam do kontaktu telefonicznego, porozmawiamy i ustalimy szczegóły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumia70 Napisano 31 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 marca 2022 A Chord Epic X to coś lepszego od Clearwaya,czy zbędny wydatek? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumia70 Napisano 31 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 marca 2022 Dnia 26.03.2022 o 13:00, Q21 napisał: Napisz przede wszystkim jakiego brzmienia oczekujesz oraz co masz w chwili obecnej? Ciemniejsze brzmienie uzyskasz na Tellurium Q Black II. Bardziej dynamiczne zapewni Ci Chord Clearway. Jeśli mielibyśmy połączyć obie cechy to poszedłbym w kierunku włoskiego Ricable Magnus Speaker. Zapraszam do kontaktu telefonicznego, porozmawiamy i ustalimy szczegóły. A czy salon Q21 udziela rabatow na kabelki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 Udzielają 😀 bynajmniej ja je otrzymałem i to nie jeden raz . Napisz na priv lub zadzwoń powiedz że jesteś Forumowiczem , a na pewno się dogadasz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumia70 Napisano 31 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 marca 2022 Ok.Tak zrobię.Dzieki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 Oczywiście, że tak. Wyślij do mnie wiadomość to zrobimy dla Ciebie lepszą cenę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumia70 Napisano 31 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 marca 2022 Ok.Wysle mailem czym byłbym zainteresowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 Chord clearway albo kabelki posrebrzane QED. Napisz do nas to Ci przygotujemy wycenę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumia70 Napisano 5 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2022 Mam pytanko techniczne,czy Interkonekty Qed Reference 40 są kabelkami kierunkowymi,czy też nie ma znaczenia które końcówki do wzmacniacza a ktore do cd? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2022 Jak widzisz tam na kablu "strzałeczki" kierunkowe to odp. Nasówa sie sama. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumia70 Napisano 5 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2022 Wierzę,że są tam strzaleczki,bo szczerze mówiąc,nie widziałem ich. Ale być może za słabo się im przyglądałem,albo jestem już slepy😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumia70 Napisano 6 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2022 Również gdzieś to czytałem,czyli tam gdzie koniec napisu,do wzmacniacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2022 Było parę razy udowadnianie że kierunkowość kabla nie ma znaczenia. Jeśli więc producent naniósł strzałki to tak podłącz jeśli nie to obojętne. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumia70 Napisano 6 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2022 Dziękuję za wszystkie wyjaśnienia,filmik bardzo fajny👍. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2022 21 godzin temu, Mumia70 napisał: Mam pytanko techniczne,czy Interkonekty Qed Reference 40 są kabelkami kierunkowymi,czy też nie ma znaczenia które końcówki do wzmacniacza a ktore do cd? Oznaczenia kierunku nie ma ale z przyzwyczajenia podłączam zgodnie z napisami ( od źródła do wzmacniacza). Są przewody kierunkowe takie jak Wile, w których na prawdę słychać różnicę i warto byłoby samemu się przekonać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumia70 Napisano 27 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2022 Słucham płyty nagranej 50 lat temu na wzmacniaczu piere audio ms-580 se i odtwarzaczu cd piere audio 880 se,kolumienki kef r5( cały czas się wygrzewają), i uważam,że to był bardzo dobry wybór.Słuchanie rocka na mocniejszych watach w ogóle nie męczy ucha,a Jona Andersona mam praktycznie w pokoju :)).Gorąco polecam taki zestaw. No i oczywiście grają tu również kabelki zakupione w Q21. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2022 8 minut temu, Mumia70 napisał: Jona Andersona mam praktycznie w pokoju Gratuluję, bo pamiętam z koncertu, że to miły facet, ładnie śpiewa i nie zajmuje wiele miejsca. Pewnie też nie je zbyt dużo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts