Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Coś Ty! Wiesz że ja mam luźne podejście do sprawy :)

Co prawda minęło więcej niż 5 dni ale podoba mi sie ten obrazek :):):)

Właśnie jestem bardzo miło zaskoczony Waszym podejściem do mnie.

Znaczy, że to co robiłem wiele lat, inaczej od reszty, ma swoje zalety :) I to mnie motywuje na prawdę bardzo :)

Piotr

Napisano

Teraz już tylko prywatnie czy może szykuje się jakiś projekt ?  Najważniejsze ze z powrotem , bo forum z pewnością dużo by straciło . Nie byłoby przeciwwagi do nachalnego marketingu , np polecanie audiopro a36 w cenie 3k ;):) 

Napisano

Prywatnie, aczkolwiek mam w głowie kilka ciekawych pomysłów. Musze poukładać jeszcze parę spraw i zobaczymy co z tego wyniknie.

Jednak te 18 lat w tematyce warto ciągnąć dalej. To już jest coś innego dla mnie niż praca.

Po za tym branża wymaga kogoś z wewnątrz kto jest delikatnie mówiąc antidotum na nią. :)

Tematyka jest ważna ale brakuje w tym luzu, gdyż każdy ma ciśnienie. Ja go nie mam i nie miałem :)

Piotr

Napisano
6 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Po za tym branża wymaga kogoś z wewnątrz kto jest delikatnie mówiąc antidotum na nią. :)

Celna uwaga. Dosłownie w punkt można by powiedzieć.

Napisano
Dnia 4.07.2022 o 10:19, audiowit napisał:

Piotrze, dobrze, że jesteś. Przynajmniej nie tylko ja będę sądził byki na tym forum ;)

Przy Piotrze, Ty czy Bogusław, to jesteście wręcz polonistami! 😁