Wito76 Napisano 2 lipca 2022 Napisano 2 lipca 2022 Teraz tytuł wątku powinien nazywać się Pożegnanie, Podziękowanie i Przywitanie :). Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 4 lipca 2022 Napisano 4 lipca 2022 Nie wiem czy możemy tak zmienić Ale tak Jeśli moderacja jest z tym ok to dla mnie też Piotr Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 4 lipca 2022 Napisano 4 lipca 2022 Coś Ty! Wiesz że ja mam luźne podejście do sprawy Co prawda minęło więcej niż 5 dni ale podoba mi sie ten obrazek :):):) Właśnie jestem bardzo miło zaskoczony Waszym podejściem do mnie. Znaczy, że to co robiłem wiele lat, inaczej od reszty, ma swoje zalety I to mnie motywuje na prawdę bardzo Piotr 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 4 lipca 2022 Napisano 4 lipca 2022 Piotrze, dobrze, że jesteś. Przynajmniej nie tylko ja będę sądził byki na tym forum 2 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 6 lipca 2022 Napisano 6 lipca 2022 Dnia 4.07.2022 o 10:19, audiowit napisał: Piotrze, dobrze, że jesteś. Przynajmniej nie tylko ja będę sądził byki na tym forum No na prawdę Dlaczego autokorekta nie działa jak trzeba.... To takie proste Witaj ponownie audiowit! Piotr Odpisz, cytując
robotnik Napisano 6 lipca 2022 Napisano 6 lipca 2022 Teraz już tylko prywatnie czy może szykuje się jakiś projekt ? Najważniejsze ze z powrotem , bo forum z pewnością dużo by straciło . Nie byłoby przeciwwagi do nachalnego marketingu , np polecanie audiopro a36 w cenie 3k ;):) Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 6 lipca 2022 Napisano 6 lipca 2022 Prywatnie, aczkolwiek mam w głowie kilka ciekawych pomysłów. Musze poukładać jeszcze parę spraw i zobaczymy co z tego wyniknie. Jednak te 18 lat w tematyce warto ciągnąć dalej. To już jest coś innego dla mnie niż praca. Po za tym branża wymaga kogoś z wewnątrz kto jest delikatnie mówiąc antidotum na nią. Tematyka jest ważna ale brakuje w tym luzu, gdyż każdy ma ciśnienie. Ja go nie mam i nie miałem Piotr Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 6 lipca 2022 Napisano 6 lipca 2022 40 minut temu, Piotr Sonido napisał: Jednak te 18 lat w tematyce warto ciągnąć dalej. To już jest coś innego dla mnie niż praca. No! Audio w ciągło? ------ Witaj ponownie Piotrze, pozdrawiam. 1 Odpisz, cytując
lysy Napisano 6 lipca 2022 Napisano 6 lipca 2022 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Po za tym branża wymaga kogoś z wewnątrz kto jest delikatnie mówiąc antidotum na nią. Celna uwaga. Dosłownie w punkt można by powiedzieć. 1 Odpisz, cytując
TomekN Napisano 6 lipca 2022 Napisano 6 lipca 2022 Dnia 4.07.2022 o 10:19, audiowit napisał: Piotrze, dobrze, że jesteś. Przynajmniej nie tylko ja będę sądził byki na tym forum Przy Piotrze, Ty czy Bogusław, to jesteście wręcz polonistami! 😁 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 6 lipca 2022 Napisano 6 lipca 2022 E! no aż tak to nie jest. Przez tyle lat się poprawiłem. Idzie w dobrą stronę. Jednak kierunki techniczne zawsze przychodziły mi lżej. Piotr 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts