Wito76 Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 Teraz tytuł wątku powinien nazywać się Pożegnanie, Podziękowanie i Przywitanie :). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 lipca 2022 Nie wiem czy możemy tak zmienić Ale tak Jeśli moderacja jest z tym ok to dla mnie też Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 lipca 2022 Coś Ty! Wiesz że ja mam luźne podejście do sprawy Co prawda minęło więcej niż 5 dni ale podoba mi sie ten obrazek :):):) Właśnie jestem bardzo miło zaskoczony Waszym podejściem do mnie. Znaczy, że to co robiłem wiele lat, inaczej od reszty, ma swoje zalety I to mnie motywuje na prawdę bardzo Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 lipca 2022 Piotrze, dobrze, że jesteś. Przynajmniej nie tylko ja będę sądził byki na tym forum 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 Dnia 4.07.2022 o 10:19, audiowit napisał: Piotrze, dobrze, że jesteś. Przynajmniej nie tylko ja będę sądził byki na tym forum No na prawdę Dlaczego autokorekta nie działa jak trzeba.... To takie proste Witaj ponownie audiowit! Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robotnik Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 Teraz już tylko prywatnie czy może szykuje się jakiś projekt ? Najważniejsze ze z powrotem , bo forum z pewnością dużo by straciło . Nie byłoby przeciwwagi do nachalnego marketingu , np polecanie audiopro a36 w cenie 3k ;):) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 Prywatnie, aczkolwiek mam w głowie kilka ciekawych pomysłów. Musze poukładać jeszcze parę spraw i zobaczymy co z tego wyniknie. Jednak te 18 lat w tematyce warto ciągnąć dalej. To już jest coś innego dla mnie niż praca. Po za tym branża wymaga kogoś z wewnątrz kto jest delikatnie mówiąc antidotum na nią. Tematyka jest ważna ale brakuje w tym luzu, gdyż każdy ma ciśnienie. Ja go nie mam i nie miałem Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 40 minut temu, Piotr Sonido napisał: Jednak te 18 lat w tematyce warto ciągnąć dalej. To już jest coś innego dla mnie niż praca. No! Audio w ciągło? ------ Witaj ponownie Piotrze, pozdrawiam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Po za tym branża wymaga kogoś z wewnątrz kto jest delikatnie mówiąc antidotum na nią. Celna uwaga. Dosłownie w punkt można by powiedzieć. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 Dnia 4.07.2022 o 10:19, audiowit napisał: Piotrze, dobrze, że jesteś. Przynajmniej nie tylko ja będę sądził byki na tym forum Przy Piotrze, Ty czy Bogusław, to jesteście wręcz polonistami! 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 E! no aż tak to nie jest. Przez tyle lat się poprawiłem. Idzie w dobrą stronę. Jednak kierunki techniczne zawsze przychodziły mi lżej. Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts