River Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 11 minut temu, J4Z napisał: Fajnie, a co w związku z tym? Nie interesuj się.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 2 godziny temu, River napisał: Kolejna bzdura że node świeci cały czas. Mam zrobiony mod od pd Creative i wszystko działa poprawnie. Po co o tym piszesz, skoro później odpowiadasz w ten sposób?... 8 minut temu, River napisał: Nie interesuj się.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 2 godziny temu, River napisał: Kolejna bzdura że node świeci cały czas. Mam zrobiony mod od pd Creative i wszystko działa poprawnie. To, że u ciebie działa to nie znaczy, że u innych problem nie występował. Jakieś toksyczne te twoje wpisy w tym wątku. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 1 godzinę temu, Asia napisał: No nic, stanęło na odsyłce tego egzemplarza - chyba czujnik zbliżeniowy nie działa prawidłowo. A jak dźwiękowo? pasuje? Czy grasz przez D1050? bo mam obawy z połączenia obu. 1 godzinę temu, J4Z napisał: Sorki ja podszedłem szyderczo, bo nie zauważyłem że Piotrek napisał że po zmianie zasilania działy się niektórym takie cyrki. My bad 👍 przecież tez miałem zmiany a wszystko było ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 1 godzinę temu, Bogusław 66 napisał: A jak dźwiękowo? pasuje? Czy grasz przez D1050? bo mam obawy z połączenia obu. Tak, gram z Twoim NAD-em. Jest całkiem znośnie 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 7 minut temu, Asia napisał: Tak, gram z Twoim NAD-em. Jest całkiem znośnie 😉. On już nie jest mój. Nie masz za dużo basu? szczególnie jak pogłośnisz? to dwa miękko/ciepło grające elementy. A co z Sonusem? Node lepszy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 21 godzin temu, Bogusław 66 napisał: co z Sonusem? Node lepszy? Niestety Node jest lepszy od Sonosa, choć nie wiem jak to będzie bo rodzina przyzwyczajona do Sonosowej apki. Co do nadmiernej ilości basu to nie odczuwam takiego efektu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 53 minuty temu, Asia napisał: Niestety Node jest lepszy od Sonosa, choć nie wiem jak to będzie bo rodzina przyzwyczajona do Sonosowej apki. Co do nadmiernej ilości basu to nie odczuwam takiego efektu. Nie znam apki Sonosa ale BluOS jest świetną apką i troche mi jej brakuje przy obecnym streamerze. Co do basu? ..... jestem szczerze zdziwiony, że jest oki. ale to dobra wiadomość, hmm.. czyżby zasługa AQ Carbon? Jesli chcesz pozostać przy Node (szkoda, że tak późno sprawdzasz Node ..... sprzedawałem mój w pełni sprawny z modułem czyszczącym prad już w środku) to sugeruje zasilanie liniowe jak masz do DAC, sadze, że interfejs od PD Creative + zasilacz Tomanek ............... da rade, chociaż jak już wiesz są lepsze zasiłki, ale Nodzik jest łatwy do nakarmienia. W takim razie nabędę nawet proponował pożyczenia Tobie mojego streamera, bo to inne granie, nie w sensie ze to samo, ale inaczej, tylko "inne" w sensie ... lepsze, niestety. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 @Asia, takie pytanie nie dotyczące bezpośrednio Bluesounda. Czy Ty grasz z tidala czy qobuza? A jesli tylko z jednego z nich, to czy porownywałaś obydwa serwisy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Nie miałam do czynienia Qobuzem. Mam tylko Tidal i Spotify w tej chwili. Poza tym przestałam się wsłuchiwać 😁. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 5 minut temu, Asia napisał: Nie miałam do czynienia Qobuzem. Mam tylko Tidal i Spotify w tej chwili. Poza tym przestałam się wsłuchiwać 😁. Ja się już od dawna nie wsłuchuję 😝. Bardziej chodziło mi o to z jakich aplikacji korzystasz. Czy z tych Bluesounda czy zewnętrznych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 (edytowany) 18 minut temu, Asia napisał: Nie miałam do czynienia Qobuzem. Mam tylko Tidal i Spotify w tej chwili. Poza tym przestałam się wsłuchiwać 😁. Na rzecz Spotify poszedłbym w Deezera za 20pln z hakiem masz jakość Hifi, a naprawdę gra spoko, nie wiem, czy nie lepiej od Tidala. https://www.deezer.com/pl/offers/premium Edytowano 28 grudnia 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 26 minut temu, DiBatonio napisał: Na rzecz Spotify poszedłbym w Deezera za 20pln z hakiem masz jakość Hifi, a naprawdę gra spoko, nie wiem, czy nie lepiej od Tidala. https://www.deezer.com/pl/offers/premium Obecnie mam na stanie Spotify, Tidal HiFi Plus i Amazon Music Unlimited i moim skromnym zdaniem z tej całej trójki zdecydowanie najlepiej brzmi Amazon ...ale to moje skromne zdanie 😁🤘 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Spotify jest nie do ruszenia, rodzina lubi. Miałam wcześniej Deezera, ale brakowało mi możliwości sterowania Sonosem bezpośrednio z apki więc wróciłam do Tidal. W tej chwili korzystam z apki Bluos żeby lepiej ją poznać. Generalnie nie jest zła, ale sonosowa jest lepsza i ma więcej wbudowanych serwisów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, J4Z napisał: na moim systemie większe różnice słyszałem pomiędzy tidal connect, a apką node-ową, niż tidal vs deezer, dużo większe To słabiutko różnicuje twój system 😆 A już serio... Ja w systemowej aplikacji mam bezpośredni dostęp do serwisów i z niej każdy z serwisów gra lepiej niż np. przez mconnect, albo inne Bubble UPnP. Edytowano 28 grudnia 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 11 minut temu, DiBatonio napisał: Fajna płyta. I w ogóle bardzo dobra wokalista. Zresztą płyty też wg mnie bardzo dobrze zrealizowane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 14 minut temu, J4Z napisał: Czyli apka moona koloruje. 😏 Otóż nie koloruje w przeciwieństwie do apek w stylu DLNA. Tu jest bezpośredni dostęp do serwerów tych serwisów, tak myślę. I nie drocz się ze mną w rewanżu, bo Cię zablokuję na amen 😛😆😆😆😂😂😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 2 godziny temu, DiBatonio napisał: Otóż nie koloruje w przeciwieństwie do apek w stylu DLNA. Tu jest bezpośredni dostęp do serwerów tych serwisów, tak myślę. I nie drocz się ze mną w rewanżu, bo Cię zablokuję na amen 😛😆😆😆😂😂😂 Fajnie na cos takiego trafic poznym wieczorem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 59 minut temu, J4Z napisał: Coś nie pasuje to wracać do wątku wiim, o bit perfect pogadać. Pozdr. Jejku jej, strach sie bac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 Panowie a przepraszam I Asiu :):) Działa wam teraz Tidal Connect na BluoS? Kumpel zakupił i konfigurowaliśmy i nie ma. Spotify jest a tego draństwa nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijwszprychy Napisano 27 lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 lutego 2023 Dnia 11.08.2022 o 02:22, kaczadupa napisał: Dodałbym, że "nieco" jest kurtuazją z Państwa strony Jak najbardziej jest to brzmienie przygaszone i bez dynamiki (wbudowany przetwornik). wiecie co jak czytam ten bełkot na temat przygaszonego brzmienia i braku dynamiki to powiem tak: robiono testy w ciemno kabli . i co? ano tyle ile osób tyle zdań. na przyzwwoitym drucie jakosc była nie do odróżnienia . "wybitne" kable poległy. Magie robią Producenci. a słuchacze słuchaja potem podprogowo wbitą im informacją że tylko to jest dobre. AMEN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 28 lutego 2023 Udostępnij Napisano 28 lutego 2023 @kijwszprychyDla Ciebie może być najlepszy więc w czym problem ? Pozdrawiam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 marca 2023 Udostępnij Napisano 1 marca 2023 Ale się ocknął kolega Zarejestrował żeby dodać komentarz na czasie No ale dobrze , dobrze. Witamy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts