Rega Napisano Sobota o 14:26 Udostępnij Napisano Sobota o 14:26 Grzesiek Z całym szacunkiem dla Ciebie, Twoich umiejętności , wiedzy i Twojej włozonej w to pracy, ale jaki jest cel wkładania niewielkiej grubości mechanizmu gramofonu w takie pudła? Modny design? Pewnie jestem staroświecki i nie na czasie, ale mnie to się wcale nie podoba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano Sobota o 14:49 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 14:49 Roman , jak zwykle wszystko to kwestia gustu. Są osoby, które lubią takie masywne obudowy. Zresztą ja sam wolę jak gramofon swoje waży i zajmuje trochę miejsca na półce 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano Sobota o 15:17 Udostępnij Napisano Sobota o 15:17 No brawo Grzegorz, jestem pełen podziwu dla Twoich umiejętności, mi również podoba się taka gruba i masywna plinta 😀👍 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano Sobota o 15:32 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 15:32 Dzięki. Taka plinta akurat jest dosyć łatwa w wykonaniu, choć i tu są jakieś małe pułapki W planach mam wykonanie czegoś trochę bardziej skomplikowanego do swojego Miraphona, ale jeszcze nie wiem kiedy znajdę czas na zrobienie czegoś dla siebie 😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano Sobota o 16:17 Udostępnij Napisano Sobota o 16:17 38 minut temu, Audio Autonomy napisał: Dzięki. Taka plinta akurat jest dosyć łatwa w wykonaniu, choć i tu są jakieś małe pułapki W planach mam wykonanie czegoś trochę bardziej skomplikowanego do swojego Miraphona, ale jeszcze nie wiem kiedy znajdę czas na zrobienie czegoś dla siebie 😅 No tak to jest ze szewc w dziurawych butach chodzi,mimo wszystko podziwiam Twoja wiedzę i mega umiejętności także czekam cierpliwie w kolejce serwis mojego drapaka,bo szczerze mówiąc takiego fachowca teraz to że świecą szukać Pozdrawiam Krzysztof 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano Sobota o 17:28 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 17:28 Może w "dziurawych butach" już nie chodzę, bo mam na czym przyjemnie słuchać, ale mam jeszcze sporo pomysłów do zrealizowania. Tylko zawsze brakuje na to czasu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts