Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 18 minut temu, DiBatonio napisał: w bloku mieszkam w dwóch pokojach. I dlatego stać Cię na dobry sprzęt. Gdybyś mieszkał w domu , to już niekoniecznie byłoby Cię stać. Wiem coś na ten temat. 16 minut temu, tomek4446 napisał: Czyli ze dwa Gryphony Diablo i Magico Tomek, Ty szyderco!:) Wiesz , że bogato u mnie nie jest. Nie chcę tu przypominać, kto niedawno pytał o ceny Gryphonów w Danii😋 Edytowano 2 godziny temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Rega napisał: I dlatego stać Cię na dobry sprzęt. Gdybyś mieszkał w domu , to już niekoniecznie byłoby Cię stać. Wiem coś na ten temat. Tyle pokoi ,to można wynająć. 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ale te drzwi to nie wszystkie od pokoi. Pokoi mam sześć licząc jaskinię. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Nowy75 napisał: @DiBatonio mieszkasz w bloku ,bo puściłeś forsę na sprzęt,najwięcej pewnie w porządne okablowanie 😎 Mieszkanie kupiłem w czasach, kiedy zarabiałem z 3-4 razy mniej niż teraz. Ale przyznaję, zawsze moje hobby było priorytetem, jak nie audio to fotografia, jak nie fotografia to astro instrumenty obserwacyjne. No i zawsze jak w coś wchodziłem to na grubo, każda mi to mówiła znaczy mówi 😁 Może to się leczy nie wiem Ale nie mam z tym problemu, mówię jak jest. Edytowano 2 godziny temu przez DiBatonio 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Rega napisał: Tomek, Ty szyderco!:) Wiesz , że bogato u mnie nie jest. Powiedz to @DiBatonio No dobra , ja też z bloku , też dwa pokoje. Ale po remoncie , liczy się ? 2 Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tomek4446 napisał: ja też z bloku , też dwa pokoje. ALe sprzęt wart drugiego takiego mieszkania😋 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Rega napisał: dlatego stać Cię na dobry sprzęt. Gdybyś mieszkał w domu , to już niekoniecznie byłoby Cię stać. Wiem coś na ten temat. Wiem Romku. 4 minuty temu, tomek4446 napisał: No dobra , ja też z bloku , też dwa pokoje. Ale po remoncie , liczy się ? Nie.. bo z bloku, to nie to samo co w bloku. 😁 1 Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, Rega napisał: 33 minuty temu, tomek4446 napisał: Czyli ze dwa Gryphony Diablo i Magico Tomek, Ty szyderco!:) Wiesz , że bogato u mnie nie jest. Nie chcę tu przypominać, kto niedawno pytał o ceny Gryphonów w Danii😋 Tomasz Luxman się znudził, czy jest za słaby? Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @DiBatonio puszczałem oko do tych kabelków,a zapomniałem o astro i o fotografii. Nie mam rozeznania,ale wiadomo,takie hobby kosztuje. Ale panowie z bloków i domów,zgodzicie się,lepiej mieć chatę pełną hobbystycznych gratów niż pustą,czasem tak samo jak łepetynę😁. 2 Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nowy75 napisał: ,zgodzicie się,lepiej mieć chatę pełną hobbystycznych gratów I zostać nazwanym ,,kustoszem''🤣 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nowy75 napisał: @DiBatonio puszczałem oko do tych kabelków,a zapomniałem o astro i o fotografii. Nie mam rozeznania,ale wiadomo,takie hobby kosztuje. Ale panowie z bloków i domów,zgodzicie się,lepiej mieć chatę pełną hobbystycznych gratów niż pustą,czasem tak samo jak łepetynę😁. Wiem, że z kabelkami to oczko do mnie. Chyba nie chcę liczyć ile w nich plnów wsadziłem, po dzisiejszych cenach nie miałbym połowy tego co już uzbierałem w audio. 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Rega napisał: I zostać nazwanym ,,kustoszem''🤣 Kolego @Rega,wszyscy Ci tu zazdroszczą: jaskini audio, gratów , ustrojów akustycznych DIY i zaszczytnego tytułu 😁 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu ALeż, bardzo dziękuję, ale naprawdę nie ma czego. Większość Kolegów ma duzo lepszy, nowocześniejszy i lepiej grający sprzet. A jaskinia - no cóż, miałem nieużywaną suszarnię, która była magazynem nieużywanych różnych gratów, zbierających się w ciagu wielu lat mieszkania w tym domu, to wykorzystałem. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Sundin997 napisał: Tomasz Luxman się znudził, czy jest za słaby? Bardzo śmieszne. Ja Romana o katalogi pytałem 34 minuty temu, DiBatonio napisał: Nie.. bo z bloku, to nie to samo co w bloku. No nie bądźmy drobiazgowi. Odpisz, cytując
sonique Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 46 minut temu, DiBatonio napisał: Ale przyznaję, zawsze moje hobby było priorytetem, jak nie audio to fotografia, jak nie fotografia to astro instrumenty obserwacyjne. No i zawsze jak w coś wchodziłem to na grubo A na co my mamy wydawać, w większości panowie po 40-ce, 50-ce. Lokum już jest (ewentualnie co jakiś czas remont), samochód już jest (i lepszego już nigdy nie kupimy jeżeli prawidłowo pojmujemy sytuację, iż obecnie uczestniczymy w upadku motoryzacji). Podróże? OK, dwa razy w roku ujdzie. Dzieci? Coś tam wydamy. No i bardzo szybko na tej liście pojawia się hobby. A jak hobby w kontekście forum audio, to raczej audio-hobby. Ja uważam, że audio przedłuża życie. Niewiele rzeczy powoduje u mnie takie motyle w brzuchu jak słuchanie muzyki. Nic innego nie sprawia, iż tak szeroko uśmiecham się sam do siebie. Ja już sam siebie przekonałem do wydawania… i to mi wystarczy. Każdy musi sam sprawdzić ile warta jest dla niego ta przyjemność i ile chce/może na nią przeznaczyć. Biorąc pod uwagę fakt, że nasze życie to jedynie krótka i nieznacząca chwila w historii wszechświata, i że zaraz nas tu nie będzie - warto zdążyć posłuchać jak najwięcej i… w jak najlepszej jakości.:) Edytowano 1 godzinę temu przez sonique 9 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) A w cholerę z takim hobby od 2 godz. grzeje sluchawkowca, żeby usiąść. To mnie wciągają w rozważania o drzwiach, remontach, sprzętach audio, a słuchawki grają w powietrze. Zaraz idę spać, bo mnie gniecie, że już nie posłucham dzisiaj. A za prąd trza płacić - rynce opadajom normalnie. 🤦 Qźwa forumowanie nowe hobby 😁 Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio 5 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu Słuchajcie, nie jest w cale tak źle często mamy różne, fajne promki, obserwować stronkę tophifi.pl Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu 29 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Słuchajcie, nie jest w cale tak źle często mamy różne, fajne promki, obserwować stronkę tophifi.pl Moglibyście Panowie dawać chociaż pierwszą dawkę za darmo 😋 2 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 20 minut temu Napisano 20 minut temu 1 minutę temu, Raf_raf napisał: Moglibyście Panowie dawać chociaż pierwszą dawkę za darmo 😋 haha! Mega fajny wpis, dzięki Odpisz, cytując
Recommended Posts