Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 lipca Udostępnij Napisano 23 lipca 5 godzin temu, PiotrJ12 napisał: Żebyście mieli 703s3 w tej cenie Możemy coś lepiej zrobić, zapraszamy na priv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 lipca Udostępnij Napisano 24 lipca 19 godzin temu, tomasz1w napisał: Bowersy 704 S3 - to jest dobra cena;) Za te pieniądze sam bym się skusił, niestety brak możliwości wysyłki do Polski. https://www.ebay.pl/itm/305687148542?mkevt=1&mkcid=1&mkrid=4908-226936-19255-0&campid=5338381892&toolid=10001&customid=bbce5570-48d0-11ef-86d8-626639373135 No 9000 zł za parę nowych to dobra ceną. Ale wiesz że możesz skorzystać z kuriera? Jest wielu którzy zajmuja się przesyłkami z Niemiec do Polski. A Do miejsca w Niemczech masz już wysyłkę. Kurierzy czy popularny Bodycar. Masz ogarnięte Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 25 lipca Autor Udostępnij Napisano 25 lipca (edytowany) Jeżeli ktoś mieszka w Holandii to na ibood jest fajna promka na Polk Audio Reserve https://www.ibood.com/nl/s-nl/find-offer?q=polk audio Edytowano 25 lipca przez Tomasz S. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 lipca Udostępnij Napisano 25 lipca https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/wind-rca-outlet.html Dorzucamy hi-end owy kabel Audioquest Wind w wersji RCA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 lipca Udostępnij Napisano 26 lipca 22 godziny temu, Tomasz S. napisał: Jeżeli ktoś mieszka w Holandii to na ibood jest fajna promka na Polk Audio Reserve https://www.ibood.com/nl/s-nl/find-offer?q=polk audio Sprowadzać się nie opłaca? Oni mają jednak duzo niższe ceny na Polk/Audiolaba/Rotela. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pawlik Napisano 26 lipca Udostępnij Napisano 26 lipca Marantz PM7000N jest znowu dostępny na Amazon.pl w cenie 3054 PLN Tyle, że teraz jest to jeszcze większa okazja bo Heos wraz najnowszą poprawką daje Tidal Connect do urządzeń Denon/Marantz, nawet dosyć wiekowych. W każdym razie na PM 7000N działa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 lipca Udostępnij Napisano 26 lipca Dnia 24.07.2024 o 06:39, Piotr Sonido napisał: No 9000 zł za parę nowych to dobra ceną. Ale wiesz że możesz skorzystać z kuriera? Jest wielu którzy zajmuja się przesyłkami z Niemiec do Polski. A Do miejsca w Niemczech masz już wysyłkę. Kurierzy czy popularny Bodycar. Masz ogarnięte Bardzo dobra cena! Mówimy o nówkach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 27 lipca Udostępnij Napisano 27 lipca 7 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Bardzo dobra cena! Mówimy o nówkach? W ogłoszeniu stało, że tak. Już ich nie ma... Z drugiej strony kolumny były wystawione tylko przez ebay.de, nie było ich na oficjalnej stronie Saturna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 28 lipca Udostępnij Napisano 28 lipca (edytowany) Z mojego salonu co sprzedaje Qudrala Aurum A9, są do kupienia w obu wersjach kolorystycznych jeszcze taniej niż z Polskiego amazonu, Marantz PM7000n. Przy płatności przelewem razem z wysyłką do Polski wychodzi 666euro czyli licząc euro po 4,30 wychodzi tylko 2864zł. Kolega zamawiał Qudrala z wysyłką do Polski to szedł niecały tydzień. https://www.sg-akustik.de/shop/marantz-pm7000n?number=SW21716 Edytowano 28 lipca przez Tomasz Kluczynski 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pawlik Napisano 28 lipca Udostępnij Napisano 28 lipca 20 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Z mojego salonu co sprzedaje Qudrala Aurum A9, są do kupienia w obu wersjach kolorystycznych jeszcze taniej niż z Polskiego amazonu, Marantz PM7000n. Przy płatności przelewem razem z wysyłką do Polski wychodzi 666euro czyli licząc euro po 4,30 wychodzi tylko 2864zł. Kolega zamawiał Qudrala z wysyłką do Polski to szedł niecały tydzień. https://www.sg-akustik.de/shop/marantz-pm7000n?number=SW21716 Na Amazon.pl sprzedaje właśnie ten sklep o którym piszesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 28 lipca Udostępnij Napisano 28 lipca 3 minuty temu, Paweł Pawlik napisał: Przy płatności przelewem razem z wysyłką do Polski wychodzi 666euro czyli licząc euro po 4,30 wychodzi tylko 2864zł. Gwoli ścisłości, przy przelewach zagranicznych aktualny przelicznik bankowy to raczej 4,40-4,45zł. No chyba, że ktoś ma również konto w €. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 28 lipca Udostępnij Napisano 28 lipca Dnia 27.07.2024 o 07:57, tomasz1w napisał: W ogłoszeniu stało, że tak. Już ich nie ma... Z drugiej strony kolumny były wystawione tylko przez ebay.de, nie było ich na oficjalnej stronie Saturna. Czyli mówimy o jednej pojedynczej parze. Okazja może i była... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 28 lipca Udostępnij Napisano 28 lipca 1 godzinę temu, tomasz1w napisał: Gwoli ścisłości, przy przelewach zagranicznych aktualny przelicznik bankowy to raczej 4,40-4,45zł. No chyba, że ktoś ma również konto w €. Rozumiem, ja mam konto euro i w Polsce i w Niemczech, ale licząc nawet po 4,40 to wychodzi tylko 2930zl.No i są srebrno-złote oprócz czarnych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca 3 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: Rozumiem, ja mam konto euro i w Polsce i w Niemczech, ale licząc nawet po 4,40 to wychodzi tylko 2930zl.No i są srebrno-złote oprócz czarnych. Jasne, to wciąż bardzo dobra cena. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że przeliczając oferty w € warto dodać do obecnego kursu ok. 0,15 zł. Bank musi swoje zarobić... No chyba, że tak, jak wspomniałem, ktoś ma konto eurowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca Dnia 26.07.2024 o 09:01, Paweł Pawlik napisał: Marantz PM7000N jest znowu dostępny na Amazon.pl w cenie 3054 PLN Tyle, że teraz jest to jeszcze większa okazja bo Heos wraz najnowszą poprawką daje Tidal Connect do urządzeń Denon/Marantz, nawet dosyć wiekowych. W każdym razie na PM 7000N działa Serio? https://support-uk.denon.com/app/answers/detail/a_id/3832/~/latest-heos-app-and-firmware-update-available JEST! No to wiele zmienia. Do tego na prawde super wzmak. Dnia 27.07.2024 o 00:11, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Bardzo dobra cena! Mówimy o nówkach? Tak. 9 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Z mojego salonu co sprzedaje Qudrala Aurum A9, są do kupienia w obu wersjach kolorystycznych jeszcze taniej niż z Polskiego amazonu, Marantz PM7000n. Przy płatności przelewem razem z wysyłką do Polski wychodzi 666euro czyli licząc euro po 4,30 wychodzi tylko 2864zł. Kolega zamawiał Qudrala z wysyłką do Polski to szedł niecały tydzień. https://www.sg-akustik.de/shop/marantz-pm7000n?number=SW21716 Oni wysylaja do nas bezposrednio czy Bodycar? 8 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Czyli mówimy o jednej pojedynczej parze. Okazja może i była... WMedia Saturnie czesto sa super promocje na Bowersy i ELACI Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca 11 minut temu, Piotr Sonido napisał: JEST! No to wiele zmienia. Do tego na prawde super wzmak. Tak. Oni wysylaja do nas bezposrednio czy Bodycar? Tak wysyłają normalnie, kolega kupił od nich Qudrala 12 maja a 18 już u niego grał. Wysyłka do Polski kosztuje 19.90 euro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca 37 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Tak wysyłają normalnie, kolega kupił od nich Qudrala 12 maja a 18 już u niego grał. Wysyłka do Polski kosztuje 19.90 euro. No i super. Ja chyba chciałem od nich VELA 403 brac. Ale finalnie się nie zdecydowałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca 1 minutę temu, Piotr Sonido napisał: No i super. Ja chyba chciałem od nich VELA 403 brac. Ale finalnie się nie zdecydowałem. Piotrze a jak w porównaniu do Veli 403 ma się Elac Concertino 503 S? Pytam bo widziałem dwie oferty, ta niższa za 3100euro para, a 403 to można trafić używki w okolicach 1100 euro, a czasem trafi się i taniej. Ja od nich tylko wzmąki kupowałem, kolumny nówki gdzie indziej brałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca 30 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Piotrze a jak w porównaniu do Veli 403 ma się Elac Concertino 503 S? Pytam bo widziałem dwie oferty, ta niższa za 3100euro para, a 403 to można trafić używki w okolicach 1100 euro, a czasem trafi się i taniej. Ja od nich tylko wzmąki kupowałem, kolumny nówki gdzie indziej brałem. nie wiem. Nie było ich w Polsce do odsłuchania nigdzie jak sprawdzałem. Kiedyś byłem mega napalony na te 509VX-JET. REWELACJA. Gosc mi sprzątna uzywane sprzed nosa. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca Klipsch Heresy II. Link do aukcji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 lipca Udostępnij Napisano 30 lipca Mariusz tylko nowe okazje. Dobre oferty z Allegro i OLX to inny temat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 30 lipca Udostępnij Napisano 30 lipca Dnia 29.07.2024 o 07:16, Piotr Sonido napisał: Serio? https://support-uk.denon.com/app/answers/detail/a_id/3832/~/latest-heos-app-and-firmware-update-available JEST! No to wiele zmienia. Do tego na prawde super wzmak. Tak. Oni wysylaja do nas bezposrednio czy Bodycar? WMedia Saturnie czesto sa super promocje na Bowersy i Co jakiś czas zaglądam i faktycznie rzucają coś nie raz na stół. Wiele zależy też od polityki marketu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert eN Napisano 30 lipca Udostępnij Napisano 30 lipca (edytowany) TopHifi-e, mieliście kiedyś Elac 4Pi Plus V ? choćby nieoficjalnie (ktoś ma na olx, hmmm) Edytowano 30 lipca przez Robert eN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 30 lipca Udostępnij Napisano 30 lipca 3 godziny temu, Robert eN napisał: TopHifi-e, mieliście kiedyś Elac 4Pi Plus V ? choćby nieoficjalnie (ktoś ma na olx, hmmm) Lojalnie Ci odpowiem, że nie miałem okazji posłuchać tego ustrojstwa. Jedynie na zdjęciach to widziałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca 19 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Co jakiś czas zaglądam i faktycznie rzucają coś nie raz na stół. Wiele zależy też od polityki marketu. Tak. To nie pierwszy raz kiedy się spotykam z importem audio od nich. 11 godzin temu, Robert eN napisał: Elac 4Pi Plus V To nie jest ich pierwszy produkt tego typu. Mieli juz kiedys takie ustrojstwo. Pamiętam że Tannoy tez to robił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts