Piotr Sonido Napisano 26 września Udostępnij Napisano 26 września 18 godzin temu, Tweeter2016 napisał: 7000N wyprzedaja wiec już chyba na stałe otrzymał cenę ~3000 zł. Tak, jest już mowy model. Znacznie droższy w nowej stylistyce. 18 godzin temu, Tweeter2016 napisał: A ten Marantz stereo 70s to co to za cudo? Wykastrowany Cinema 70. To samo co w Denonie tylko tu jest slim. 14 godzin temu, Tweeter2016 napisał: No nie wiem, bo jak ostatnio chodziłem po salonie audio z śrubokrętem i lutownicą to dziwnie na mnie patrzyli sprzedawcy. Dziwne. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 26 września Udostępnij Napisano 26 września 17 godzin temu, Tweeter2016 napisał: No nie wiem, bo jak ostatnio chodziłem po salonie audio z śrubokrętem i lutownicą to dziwnie na mnie patrzyli sprzedawcy. To przez tę lutownicę.......... Bo była niepodłączona do gniazdka..... 17 godzin temu, Tweeter2016 napisał: No nie wiem, bo jak ostatnio chodziłem po salonie audio z śrubokrętem i lutownicą to dziwnie na mnie patrzyli sprzedawcy. To przez tę lutownicę.......... Bo była niepodłączona do gniazdka..... 17 godzin temu, Tweeter2016 napisał: No nie wiem, bo jak ostatnio chodziłem po salonie audio z śrubokrętem i lutownicą to dziwnie na mnie patrzyli sprzedawcy. To przez tę lutownicę.......... Bo była niepodłączona do gniazdka..... 17 godzin temu, Tweeter2016 napisał: No nie wiem, bo jak ostatnio chodziłem po salonie audio z śrubokrętem i lutownicą to dziwnie na mnie patrzyli sprzedawcy. To przez tę lutownicę.......... Bo była niepodłączona do gniazdka..... 17 godzin temu, Tweeter2016 napisał: No nie wiem, bo jak ostatnio chodziłem po salonie audio z śrubokrętem i lutownicą to dziwnie na mnie patrzyli sprzedawcy. To przez tę lutownicę.......... Bo była niepodłączona do gniazdka..... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 września Udostępnij Napisano 26 września A bo to mało akumulatorowych lutownic jest obecnie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 26 września Udostępnij Napisano 26 września 17 godzin temu, Tweeter2016 napisał: No nie wiem, bo jak ostatnio chodziłem po salonie audio z śrubokrętem i lutownicą to dziwnie na mnie patrzyli sprzedawcy. To przez tę lutownicę.......... Bo była niepodłączona do gniazdka..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 września Udostępnij Napisano 27 września Cos się zmultiplikowało. Mi się tak dzieje jak trace zasie na chwilę i klikam post. Wtedy jak wpadnie zasieg to wpada kilka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 27 września Udostępnij Napisano 27 września O qrdę 😬 Nie wiem, co się porobiło..... Przepraszam ze te sklonowane wiadomości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 27 września Udostępnij Napisano 27 września Spoko, w końcu zrozumiałem 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 27 września Udostępnij Napisano 27 września Wracając do promek: Magnat Signature 703 w dobrej cenie: https://allegro.pl/oferta/magnat-signature-703-14293000360 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murciano Napisano 28 września Udostępnij Napisano 28 września Na amazon wróciła super cena na Denona x3800 - 4009 zl 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murciano Napisano 28 września Udostępnij Napisano 28 września a w nocy w niemczech przez chwile byl nawet za 839 euro, czyli ok. 3600 zl. W skrocie - na black friday czy amazon days cena 3500 jest wg mnie realna 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 września Udostępnij Napisano 30 września Dnia 27.09.2024 o 08:21, terracan1929 napisał: Przepraszam ze te sklonowane wiadomości. to nie Twoja wina. nie ma za co przepraszać. Dnia 28.09.2024 o 09:30, Murciano napisał: a w nocy w niemczech przez chwile byl nawet za 839 euro, czyli ok. 3600 zl. W skrocie - na black friday czy amazon days cena 3500 jest wg mnie realna No i to jest sztosik cena. To powiem znajomemu żeby czekał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 30 września Udostępnij Napisano 30 września Bardzo popularny i ceniony gramofon Audio Technica LP120XUSB za 1199 https://www.tophifi.pl/gramofony/gramofony/at-lp120x-czarny.html oraz legenda Audioquest Dragonfly Cobalt za 749! https://www.tophifi.pl/sluchawki/wzmacniacze-sluchawkowe/audioquest-dragonfly-cobalt.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października Marantz wraca z promocją Trade-In! Oddaj stary sprzęt i odbierz atrakcyjny rabat na nowe produkty. Sprzęty dostępne w tej ofercie TUTAJ. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lion Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października to tło tak mi się skojarzyło 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Może troszkę W międzyczasie mamy też promocję na kolumny aktywne Argon Audio Forte MK2. Pełna oferta TUTAJ. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października Dnia 1.10.2024 o 18:41, Q21 napisał: Marantz wraca z promocją Trade-In! Oddaj stary sprzęt i odbierz atrakcyjny rabat na nowe produkty. Sprzęty dostępne w tej ofercie TUTAJ. Macie jakieś doswiadczenie jak wyceniaja stary sprzęt? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października Podejrzewam, że nie wyceniają tylko dają rabat stały. Bo jak mieliby wyceniać? Najlepszy sposób to kupić elektrośmiecie z OLX i zasuwać po Marantza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Macie jakieś doswiadczenie jak wyceniaja stary sprzęt? Watpie, ze w ogole. Dokladaja kilka % rabatu i tyle. W wiekszosci ten nowy Marantz to +10k. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października Fyne Audio F502 można nabyć za 5000 zł /para a F501 już od 3800 zł / para. Chyba dobra cena? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października 30 minut temu, Tweeter2016 napisał: Fyne Audio F502 można nabyć za 5000 zł /para a F501 już od 3800 zł / para. Chyba dobra cena? Moim zdaniem bardzo dobra, bo to świetne kolumny. Sam do nie dawna na nich sluchałem i byłem zadowolony. Wiadomo że warto ich posluchać zanim się kupi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października Dnia 5.10.2024 o 10:41, Piotr Sonido napisał: Macie jakieś doswiadczenie jak wyceniaja stary sprzęt? Nie ma wyceny, po prostu rabat Aż 20% 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 7 października Autor Udostępnij Napisano 7 października 1 godzinę temu, Q21 napisał: Nie ma wyceny, po prostu rabat Aż 20% Mogę oddać swojego SMSL za 700 zł i odebrać 11599 zł rabatu na Model 10 ? fajnie 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 8 października Autor Udostępnij Napisano 8 października X2800 jeszcze taniej niż ostatnio. https://amzn.eu/d/cTkCQ77 Na Amazonie dziś i jutro będą się pojawiać okazje z powodu "Prime days" Subwoofer https://amzn.eu/d/15ZIaYV 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gzdacz Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Dziś i jutro Amazon Prime Days: Fosi Audi ZA4 za 505 zł na Amazonie: https://www.amazon.pl/Fosi-Audio-ZA3-Stereofoniczny-Stacjonarnego/dp/B0CLP4T5L7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 8 października Autor Udostępnij Napisano 8 października Można nowy zestaw 5.1 dzisiaj złożyć w serio niezłej cenie 3027 za kolumny i sub, 2260 za Denona X2800 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts