maciek72 Napisano 27 sierpnia Udostępnij Napisano 27 sierpnia Dnia 22.08.2024 o 20:36, maciek72 napisał: 1186.56 PLN , wczoraj zapłaciłem i nic na karcie się nie zmieniło Teraz pozostało cierpliwie czekać . 2-3 tygodnie Jestem bardzo ciekawy , co wniesie do Oppo 105 D i 2 Matrix mini i amp Dziękuję koledze Tomaszowi za link 👍 Ale jajca Dostałem e-mail , że jutro będzie już u mnie 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 27 sierpnia Udostępnij Napisano 27 sierpnia 58 minut temu, maciek72 napisał: Ale jajca Dostałem e-mail , że jutro będzie już u mnie Mówimy o Oppo :)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 27 sierpnia Udostępnij Napisano 27 sierpnia 1 godzinę temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Mówimy o Oppo :)? Nie, nie o Oppo. Chodzi o ten dać Topinga V70 Velvet zakupiony na Hifigo za niecałe 1200zl. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia Oppo już nie ma nowych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Oppo już nie ma nowych No właśnie, dlatego stąd to zaskoczenie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia (edytowany) 20 godzin temu, maciek72 napisał: Ale jajca Dostałem e-mail , że jutro będzie już u mnie Już plumka 😀 Od kliknięcia 7 dni . Dobry wynik 👍 Edytowano 28 sierpnia przez maciek72 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia I jak wrażenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia Jeszcze nie wiem W niedzielę będę miał drugiego Matrix mini i amp. Będą robić jako monobloki. Oppo 105 połączony Coaxial QED DS 75 z Topping E70 Velvet. Topping z Matrix Amp 2 x Qed Reference 40 , będzie XLR 3173 ( już mam , czekają ) Nie wiem jak połączyć 2 suby Wąskim gardłem są Mission 700 , ale muszę złapać oddech finansowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia 21 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: No właśnie, dlatego stąd to zaskoczenie Chociaż kiedyś tu na forum. Ktoś wyskoczył że kupił nowy model amplitunera który był sprzed 3 generacji tak jakby jak dobrze pamiętam. Też mnie to zaskoczyło. Podobno "leżał na magazynie". 13 godzin temu, maciek72 napisał: Jeszcze nie wiem W niedzielę będę miał drugiego Matrix mini i amp. Będą robić jako monobloki. Oppo 105 połączony Coaxial QED DS 75 z Topping E70 Velvet. Topping z Matrix Amp 2 x Qed Reference 40 , będzie XLR 3173 ( już mam , czekają ) Nie wiem jak połączyć 2 suby Wąskim gardłem są Mission 700 , ale muszę złapać oddech finansowy Czy ja ci na to nie odpowiadałem w innym wątku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia (edytowany) Jak idzie Coaxial do DAC , z wielokanałowego pre nie idzie sub Dzisiaj na spokojnie popatrzę w ustawieniach Oppo , jak uruchomić pre Ps Już chodzi Szkoda , że trzeba iść do pracy . Jaki rozgałęźnik dla 2 sub Piotrze proponujesz ? Edytowano 29 sierpnia przez maciek72 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia Zostaw Gościa w spokoju bo to to BOT 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ketrab78 Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia Że niby Piotr jest botem? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia https://allegro.pl/oferta/kolumny-glosnikowe-pylon-audio-sapphire-31-czarne-para-16117745868 czy warte są zakupu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia Cenka OK, powystawowe i bez maskownic. Niby pół ceny nowych, ale trzeba pamiętać że na Pylony są spore rabaty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panbulka_ Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia https://www.ebay.pl/itm/266399849441?itmmeta=01J6FS9ZZ33H42KDFHTAVR8PB7&hash=item3e06ab1be1:g:og8AAOSwEa9k9ckc Szukam właśnie takich kolum. Nie wiem czy nie za duże ryzyko z wysyłką.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/audio-pro-p5-outlet.html Na schyłek wakacji, gdzieś na plażę albo do parku Mały AudioPro P5! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 30 sierpnia Udostępnij Napisano 30 sierpnia 8 godzin temu, panbulka_ napisał: Szukam właśnie takich kolum. Nie wiem czy nie za duże ryzyko z wysyłką.... Pamiętaj tylko, że realnie wyjdzie do zapłacenia ok. 7000 zł. Przez VAT, który urząd celny doliczy na 99,9% i przez złodziejskie przeliczenia banku z GBP na PLN. Na kurs podany przez ebay nie ma co liczyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 30 sierpnia Udostępnij Napisano 30 sierpnia Zapłać w funtach i bank pobierze 2-4 funty za transakcje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 30 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia Wiim Amp w niższej cenie https://amzn.eu/d/fJtjj7w Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 31 sierpnia Udostępnij Napisano 31 sierpnia Nudne sprzęty, nic ciekawego. Gdzie się podziały prawdziwe promocje na prawdziwe sprzęty? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 31 sierpnia Udostępnij Napisano 31 sierpnia O to to. Ja też się wyprzedałem i coś mógłbym z elektroniki wyhaczyc a nie ma 😬 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 31 sierpnia Udostępnij Napisano 31 sierpnia 20 minut temu, Tweeter2016 napisał: Nudne sprzęty, nic ciekawego. Gdzie się podziały prawdziwe promocje na prawdziwe sprzęty? Koniec wakacji to i koniec promocji. Teraz do świąt raczej będzie lipa. Można wymieniane właśnie przez producentów Sonus Faber (Sonetto) i Monitor Audio (Gold) serie głośników kupić za 50% ceny wyjściowej. U Hegla też trwa wymiana starszych modeli na nowe. No i warto obserwować ofertę EIC (Na Temat Audio) bo tam wiele się od jakiegoś czasu dzieje. Osobiście czekam na jakiś ruch PMC Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 31 sierpnia Udostępnij Napisano 31 sierpnia (edytowany) Sensowne zniżki na kolumny fyne audio https://natemataudio.pl/category/kolumny-glosnikowe-kolumny-podlogowe/1/long/price/asc/0 Edytowano 31 sierpnia przez Artur Charicki 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 31 sierpnia Udostępnij Napisano 31 sierpnia Te promki na Fyne Audio (ale też Quadral i Audio Physic) są całkiem interesujące. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts