Kraft Napisano 9 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2023 Istotne jest to, że ATC uznało tego Excela za godnego zastosowania w kolumnach za 300 000 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2023 Trzymajcie portki. Wiedzieliście, że tweeter z Norte znajdziemy także w najsłynniejszych kolumnach w Polsce? W innych Harbethach zresztą też. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2023 13 minut temu, Kraft napisał: Trzymajcie portki. Wiedzieliście, że tweeter z Norte znajdziemy także w najsłynniejszych kolumnach w Polsce? Jarek, ale czy z tego płynie jakiś morał? Bo jeśli już, to dla mnie tylko taki, że jedni potrafią zrobić z niego lepszy a inni gorszy użytek. Pomijam sam fakt, że komuś może bardziej się podobać granie atc czy herbatników a komuś innemu brzmienie kolumn, konstruowanych przez nasze manufaktury. Pmc w swoich drogich zespołach głośnikowych stosuje dość tanie przetworniki. Czy coś z tego wynika? Poza tym każdy szanujący się audiofil wie, że najsłynniejsze kolumny w Polsce to nie herbatniki Pacuły, a moje i Adamowe ATC 😉. 4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 10 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2023 2 minuty temu, KrólKiczu napisał: Jarek, ale czy z tego płynie jakiś morał? Bo jeśli już, to dla mnie tylko taki, że jedni potrafią zrobić z niego lepszy a inni gorszy użytek. Dokładnie to samo pomyślałem. 10 godzin temu, Kraft napisał: Istotne jest to, że ATC uznało tego Excela za godnego zastosowania w kolumnach za 300 000 zł. Ja bym raczej powiedział, że ATC uznało, że kolumny z tym Excelem można spróbować sprzedać za 300 000 zł. Z różnych, sobie tylko znanych powodów. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 10 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2023 Tak sobie przypominam, że jak kiedyś próbowałem na forumowej giełdzie sprzedać Kudosy C1 z tym Excelem, to nikt nie wykazal zainteresowania. Tera to by poszły w trymiga 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2023 19 minut temu, KrólKiczu napisał: Jarek, ale czy z tego płynie jakiś morał? Uważam, że takie informacje mogą być materiałem do przemyśleń. Co kto z tego wykoncypuje, to już sprawa indywidualna, zależna od osobistych doświadczeń. Ja lubię mieć szeroką perspektywę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2023 Jeszcze jedna aplikacja interesującego nas Excela. Joseph Audio RM33si za 7500 $/para Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts