jurher Napisano 6 listopada 2024 Udostępnij Napisano 6 listopada 2024 Polski widać tylko, że ustawiony, potem wszystko po angielsku. Nie przeszkadza mi to, jedynie intryguje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 6 listopada 2024 Udostępnij Napisano 6 listopada 2024 U mnie to wygląda tak samo jak na twoich zdjęciach. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurher Napisano 6 listopada 2024 Udostępnij Napisano 6 listopada 2024 Czyli lipa z tym językiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurher Napisano 9 listopada 2024 Udostępnij Napisano 9 listopada 2024 Z innej beczki: na popularnym chińskim portalu są dostępne moduły zasilania liniowego w cenie 500-1000,roznych dostawców. Ktoś się skusił, spróbował, warto, nie ma sensu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 9 listopada 2024 Udostępnij Napisano 9 listopada 2024 O tych których wspomnasz nic nie wiem, ale iiWi wspomina w swoim filmie o jakimś dobrym zasilaczu. Gdy oglądasz na kompie w przeglądarce Chrome, włącza się w napisy i w ustawieniach trzeba przestawić tam gdzie jest tłumacz automatycznie , na język polski. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurher Napisano 9 listopada 2024 Udostępnij Napisano 9 listopada 2024 Miałem na myśli cos takiego: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 9 listopada 2024 Udostępnij Napisano 9 listopada 2024 A nie robi polski PD Creative? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurher Napisano 9 listopada 2024 Udostępnij Napisano 9 listopada 2024 Oo.. Super. Czy ktoś ma i mógłby się wypowiedzieć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurher Napisano 21 listopada 2024 Udostępnij Napisano 21 listopada 2024 Ok, zakupiłem zasilacz, wszystko wygląda na dopracowane. Dziękuję za dotychczasową pomoc. Mam ostatnie pytanie: jak się ustawi wyjścia na rca/xlr I słucha np z xlr to po przestawieniu wyjścia w opcje xlr (tylko) dźwięk jest inny. Czy to normalne? To powinno być to samo, tam są tylko przekaźniki czy się mylę? Podobne wrażenie przy słuchaniu z rca. Jak się ustawi rca/xlr a potem rca, to dźwięk nie jest taki sam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 listopada 2024 Udostępnij Napisano 21 listopada 2024 XLR to wyjscie zbalansowane. Ma wiecej mocy, i tak, brzmi to inaczej niz poprzez RCA Jesli o to Ci chodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurher Napisano 21 listopada 2024 Udostępnij Napisano 21 listopada 2024 Nie. Chodzi o to że to samo xlr brzmi inaczej w zależności od ustawienia SOURCE. Jak dasz: "xkr/rca" muzyka słuchana przez xlr brzmi inaczej niż z tego samego xlr po ustawieniu wyjścia na samo "xlr". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 listopada 2024 Udostępnij Napisano 21 listopada 2024 A, to nie wiem . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 listopada 2024 Udostępnij Napisano 22 listopada 2024 8 godzin temu, jurher napisał: Nie. Chodzi o to że to samo xlr brzmi inaczej w zależności od ustawienia SOURCE. Jak dasz: "xkr/rca" muzyka słuchana przez xlr brzmi inaczej niż z tego samego xlr po ustawieniu wyjścia na samo "xlr". Hmm ale lepiej gorzej? Czy różnica jest w głośności? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darth65 Napisano 30 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2024 Czy u Was DMP A6 tez ma działąjący equalizer tylko na wyjściach, a nie na wejściach? Już wyjaśniam. Equalizer działa na wewnętrznym odtwarzaczu wbudowanym. I do wyboru w menu equalizera mam tylko i wyłącznie do jakiego wyjścia chce go przypisać. Nie bardzo wiem dlaczego zrobili możliwość działania tylko w taki sposób, bo wyjścia używam tylko jednego do wzmacniacza przez RCA. To na czym mi zalezy to przypisanie profilu korektora do danego wejścia. np. jedne ustawienia korektora mam do wewnętrznego odtwarzacza, a drugi profil chciałbym mieć do telewizji satelitarnej przez, która wchodzi to DMP przez kabel optyczny. A np trzeci profil korektora chce do konsoli która również idzie do DMP, ale tym razem przez USB. I z tego co widzę to się nie da tego zrobić. Equalizer działa tylko dla wewnętrznego odtwarzacza i do przypisania wyjść, a nie źródeł wejściowych. Nawet VU meter nie działa na innych źródłach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xymark Napisano Środa o 19:07 Udostępnij Napisano Środa o 19:07 Panowie, czy ktoś wie może jak połączyć się telefonem z DMP A6 kiedy jest on podłączony do internetu po kablu? Chodzi o to, że kiedy A6 i telefon są podłączone do sieci po wifi, to nie ma żadnego problemu, telefon odnajduje A6 łączy się i aplikacja śmiga. Jak tylko podłączę internet do A6 po kablu w telefonie muszę od nowa wyszukać A6, ale przy próbie połączenia w aplikacji otrzymuję polecenie że mam zeskanować kod QR z A6. Skanuję ten kod, ale połączyć się nie mogę. Co robię źle? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Możliwe że łączy się wówczas z inną częstotliwością? Sprawdź czy Twoj telefon jest podłączony do 2,4 czy do 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts