Artur Brol Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) Twoje zdanie, a moje doswiadczenie. Edytowano 4 godziny temu przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu @Artur BrolChyba jednak jest to dalekie od doświadczenia już @DiBatonio niejednokrotnie wypunktował Ci Twoje wpisy wprowadzające w błąd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowany) No jeśli on jest wzorem do naśladowania i guru to powodzenia. Moim nie jest.😏 Czyli jak ja mam oba daki przed sobą, słucham obu , i nie słyszę różnicy to znaczy że co robię źle? Edytowano 4 godziny temu przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, S!N! napisał: chyba, że rzeczywiście masz bardzo słabe kolumny oraz wzmka, które tego nie różnicują Widzisz moją sygnaturę, to możesz ocenić czy są słabe…pytanie dodatkowe, czy słuchałeś mastera gen 2 i wiesz jak on gra? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowany) @Artur BrolNie wspomniałem o żadnym wzorcu , ale jak już poruszasz temat o „doświadczeniu” to ten użytkownik w temacie audio je posiada i to widać i jak Ci wykłada łopatologicznie, iż jesteś w błędzie a Ty dalej nie rozumiesz i czegoś nie ogarniasz to może spróbuj podejść do tematu z innej strony. @MarcKrawczykTak, niestety, bądź stety słyszałem każdy model eversolo i żaden z nich nie gra tak samo jak CD, jak wspomniałem powyżej z tego co testowałem i słuchałem dopiero Moon pokazał klasę jeśli chodzi o podobną jakość okrągłego nośnika ( pewnie w tym budżecie i może tańszym inne streamery również to zrobią , ale nie miałem okazji słyszeć i porównać takich półek ) jeśli jesteś z okolic Wrocławia śmiało możemy przeprowadzić taki test. Edytowano 4 godziny temu przez S!N! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ciekawe, czy taki jest w stanie sam sobie dorównać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) @S!N! to że użytkownik tak twierdzi, to nie musi byc prawda. I nie jest. Nie jestem gluchy i logicznie potrafię myśleć. Ty widzę nie rozumiesz co ja piszę. To nie jest kwestia tego ze ja nie ogarniam lub nie rozumiemiem. Poprostu się nie zgadzam. Nikt nie będzie mi mówił co ja słyszę albo nie. I wmawiał mi że to się robi tak albo tak. Nie trzeba nie wiem jakiego doświadczenia mieć w audio by proste porównanie zrobić, obojętnie czego. Ktoś z tego hobby religie zrobił, szkoda. Edytowano 3 godziny temu przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Kraft napisał: Ciekawe, czy taki jest w stanie sam sobie dorównać? Dopóki spotify nie będzie hifi nie da rady… 1 godzinę temu, S!N! napisał: słyszałem każdy model eversolo Ja nie słuchałem tylko a 8, natomiast a 10 grał dla mnie przeraźliwie sucho, poza tym w audio istnieje coś takiego jak dopasowanie klamotów, ucha i pomieszczenia. U mnie nie słychać różnicy pomiędzy dźwiękiem z eversolo a cd, to tyle i aż tyle…acha nie odpowiedziałeś nic o słabościach mojego toru… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nie znam się ale się wypowiem : Każdy streamer czy inne ustrojstwo które obrabia sygnał cyfrowo ma zaszytą w oprogramowaniu nastawę equalizera. Jestem tego pewny na 100 % . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Jakiś wykres na poparcie tej informacji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Żaden producent się nie przyzna, żaden wykres tego nie ujawni. Jedynie analiza, dump oprogramowania pozwoli na wykazanie tegoż. Po prostu jestem sceptykiem, dodatkowo wiem co można zaszyć w oprogramowaniu... Niemniej zgadzam się z tym : 53 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: dopasowanie klamotów, ucha i pomieszczenia Tyle że nie wpieram nikomu tego jako jedyną prawdę objawioną i jestem jej jedynym prawdziwym głosicielem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 10 minut temu, gienas napisał: … żaden wykres tego nie ujawni. Nie przekonałeś mnie, a nawet sam podważyłeś własne twierdzenie. Edytowano 1 godzinę temu przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 22 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Powiem szczerze, że albo ogłuchłem na starość, albo na prawdę na budżetowym sprzęcie nie słychać różnicy pomiędzy streamem a cd… Nie ogłuchłeś, tak ma być. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Kraft napisał: Nie przekonałeś mnie, a nawet sam podważyłeś własne twierdzenie. To moje stwierdzenie i nie musi Cię przekonać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu @Artur Brol Akurat w Twoim przypadku to prawda. @MarcKrawczyk Nie sprawdzam podpisów, stopek czy czegoś tam bo mnie to po prostu nie interesuję tak samo jak klikanie jakiś emotikonek pod postami, ale jak już zadałeś pytanie to niestety nie znam brzmienia Twoich kolumn jak i całego systemu, więc się na jego temat nie wypowiem ( z chęcią bym posłuchał ), natomiast powyższe modele streamerow już tak i żaden model nie gra tak dobrze jak płyta, zapraszam z eversolo do mnie i porównamy, wymienimy się wnioskami, podłączymy również mój player i wyrazisz krytyczną opinię. @Kraft No i co Ci z tych wykresów ? Po sieci latają takie, które obrazują super bas w kolumnach i ma się to nijak do rzeczywistości bo co druga to dramat w tym paśmie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 54 minuty temu Udostępnij Napisano 54 minuty temu To sobie do spolki z innym osobami wierzacymi w czary, wciskajcie adeptom tej sztuki, ze trzeba miec kupe szmalu, by dobry dźwięk uzyskac. Ja też tak myślałem, ale już tak nie myślę. Wiem, wiem, mylę sie. I niech tak zostanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 38 minut temu Autor Udostępnij Napisano 38 minut temu @S!N! Dzięki za zaproszenie, ale do Wrocka mi nieco daleko.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 11 minut temu Udostępnij Napisano 11 minut temu 46 minut temu, S!N! napisał: co druga to dramat w tym paśmie. No to nie jest źle! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts