MarcKrawczyk Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Nie mam oddzielnego daca, oba urządzenia eversolo i cd wpięte do verdiego po rca… płyta i stream puszczone jednocześnie, wyrównane poziomy głośności, w moim przypadku -3 db na everze, przełączane źrodła wzmaka pilotem i brak możliwość rozróżnienia co gra… @tomek4446 nie wiem czy to różnica, ale umnie jest master gen 2 z liniowym zasilaniem i innymi poprawkami, więc… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 36 minut temu, S!N! napisał: Ale na jakiej zasadzie to porównywałeś ? Wystarczy playera wpiąć bezpośrednio do wzmaka przez rca i te streamery nie mają po prostu szans, jak brałem swój na odsłuchy to eversolo nie miały podjazdu i nie ma znaczenia jaka jest jakość nagrania. Łukasz, a ja mam takie info (od branży), że te eversolo podobnie jak Wiimy pod względem funkcjonalności są bardzo spoko i maja wiele możliwości, niestety sonicznie szału nie ma na tle innych. Tak, że ten. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoheresy Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 39 minut temu, DiBatonio napisał: Łukasz, a ja mam takie info (od branży), że te eversolo podobnie jak Wiimy pod względem funkcjonalności są bardzo spoko i maja wiele możliwości, niestety sonicznie szału nie ma na tle innych. Tak, że ten. Jako posiadacz podstawowego DMP, czyli A6, napiszę tylko, że zgrabnie to ująłeś - sonicznie jest poprawnie, OK, ale nie ma się czym zachwycić. Ponoć DMP-A8 to dźwiękowo level wyżej, ale cenowo to 2,5x ceny DMP-A6. U mnie DMP-A6 służy stricte za atrakcyjny wizualnie streamer (korzystam z osobnego DAC-a) i w tej roli sprawdza się świetnie - bardzo sobie chwalimy (ja, a także małżonka) wygodę obsługi, dość spory wyświetlacz, aplikację do zarządzania ustrojstwem itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts