jurher Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada Polski widać tylko, że ustawiony, potem wszystko po angielsku. Nie przeszkadza mi to, jedynie intryguje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada U mnie to wygląda tak samo jak na twoich zdjęciach. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurher Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada Czyli lipa z tym językiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurher Napisano Sobota o 08:44 Udostępnij Napisano Sobota o 08:44 Z innej beczki: na popularnym chińskim portalu są dostępne moduły zasilania liniowego w cenie 500-1000,roznych dostawców. Ktoś się skusił, spróbował, warto, nie ma sensu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano Sobota o 11:01 Udostępnij Napisano Sobota o 11:01 O tych których wspomnasz nic nie wiem, ale iiWi wspomina w swoim filmie o jakimś dobrym zasilaczu. Gdy oglądasz na kompie w przeglądarce Chrome, włącza się w napisy i w ustawieniach trzeba przestawić tam gdzie jest tłumacz automatycznie , na język polski. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurher Napisano Sobota o 12:57 Udostępnij Napisano Sobota o 12:57 Miałem na myśli cos takiego: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano Sobota o 13:16 Udostępnij Napisano Sobota o 13:16 A nie robi polski PD Creative? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurher Napisano Sobota o 19:02 Udostępnij Napisano Sobota o 19:02 Oo.. Super. Czy ktoś ma i mógłby się wypowiedzieć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts