Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
24 minuty temu, kassyx napisał:

Jakie suby polecisz

Zostańmy kolegami😊 Nie chcę, byś mnie wyklinał. 
Asortymentu na rynku w bród. Mnie pomógł kolega. Dalej nim jest.

Chodzi o intelektualne, ale i rzeczywiste zrozumienie, co korzystnie i rzeczywiście wpłynie na brzmienie, by było na bogato. 

Pal licho z zamiarem reżyserów/realizatorów, co tam im się suwaczkiem na aparaturze przesunęło. Nie wiem jak Ty, ale to czym ja się w brzmieniu zajadam, to wrażenie tego brzmienia. Ma smakować. 

Fachowe i odpowiednie zastosowanie suba to jak tłuszcze i białka w sposobie odżywiania. Nasycają na bardzo długo. A po ciastku energii na parę minut a następnie by się zdrzemło.
i w kółko Macieju.

Ja omijam cukiernie.

Edytowano przez AudioTube
Napisano

Napiszę tylko: jeśli macie 2 dni na posłuchanie zupełnie nowych kolumn, takich po raz pierwszy wyjętych z pudła, to chyba nie bardzo ma to sens. Do tej pory słuchałem siedemsetpiątek łącznie może ze 30 godzin i pomijając drobną korektę ustawienia kolumn, już wiem czemu grały ciszej i bez basu (choć takiej ilości jak z 706 to nie będzie) 😁. Już jest pięknie, a pewnie będzie lepiej. 

Napisano

B&W pisze w instrukcji, że w zależności od temperatury składowania kolumn w magazynie, potrzebują one do tygodnia w temperaturze pokojowej (tego nie rozumiem...) i min. 15 godzin grania, aby w zacząć jakoś normalnie grać.

Ale, przecież powszechnie wiadomo, że instrukcje są dla mięczaków 😁.