AudioTube Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowany) 24 minuty temu, kassyx napisał: Jakie suby polecisz Zostańmy kolegami😊 Nie chcę, byś mnie wyklinał. Asortymentu na rynku w bród. Mnie pomógł kolega. Dalej nim jest. Chodzi o intelektualne, ale i rzeczywiste zrozumienie, co korzystnie i rzeczywiście wpłynie na brzmienie, by było na bogato. Pal licho z zamiarem reżyserów/realizatorów, co tam im się suwaczkiem na aparaturze przesunęło. Nie wiem jak Ty, ale to czym ja się w brzmieniu zajadam, to wrażenie tego brzmienia. Ma smakować. Fachowe i odpowiednie zastosowanie suba to jak tłuszcze i białka w sposobie odżywiania. Nasycają na bardzo długo. A po ciastku energii na parę minut a następnie by się zdrzemło. i w kółko Macieju. Ja omijam cukiernie. Edytowano 22 godziny temu przez AudioTube 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts