Chyba Miro 84 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 1 godzinę temu, pairtick napisał: Moim zdaniem, art. 196, 261 oraz 212 (tu akurat, głównie ze względu na SLAPP) kk są do usunięcia. Wyjaśnisz może co kryje się pod SLAPP? Z góry dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego A mi najbardziej podoba się sformułowanie GRUPA. Jak jakaś tajna organizacja pociągająca za sznurki. Coś w stylu SPECTRE z książek i filmów o Jamesie Bondzie. A ja główny złoczyńca pociągający za sznurki 🥰. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) Nie prawda , za sznurki pociąga Tusk😂 Tak się składże ze, z 4 lata się spotykamay, Sebastianie i to nie tajemnica Edytowano 13 lutego przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) 1 godzinę temu, Pitt39 napisał: Każdy tam udzielający zapewne pamięta o czym toczył z Tobą spory, więc jeśli piszesz coś w stylu: Ja też pamiętam, zazwyczaj nie pasowało wam, że podnoszę temat akustyki, zasilalania itp. Wywijanie u i,iem to nie wszystko, rzoumien8e pomiarów to już coś, a tego nie widać o czym często mówił też Bartem. To co udowodnić ci przy wszystkich, jak doszło do zamkniecia grupy i kto strzelił focha, o pisalem z Arkiem o kablach? Masz cohones? Ba, jeszcze prosiłem Seba, żeby ciebie przywrócił, jak już ciebie nie było. 1 godzinę temu, Pitt39 napisał: ...to nie trzeba się wspinać na wyżyny dedukcji by zrozumieć o kim mowa; wystarczy nie mieć demencji. Nie zrozumiałeś tak jak Twój kolega Marek. Owszem wiedzieli tylko ci co na grupie byli, ale teraz już wiedzą wszyscy na forum, kto ja tworzył właśnie dzięki wam, którzy się ujawniliście. Mistrzostwo 😂 Ale osoby trzecie nie wiedziały, poza wami. No cóż, średniointeligentny to ogarnia, jak widać wy nie. Edytowano 13 lutego przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego Dobra, Panowie. Wyluzujcie. Pokrzyczrlim trochę, oczyścili atmosferę i niech każdy idzie w swoją stronę 😁. Przecież i tak nikt nic nikomu nie udowodni a spory są, były i będą 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 1 godzinę temu, MMarek napisał: Także niejaki Gargan, podobny do naszego mundrego inaczej, odpłynął w nicość. Też nie rozumiem, dlaczego modercja cacka się z takim typkiem? Mondrych inaczej masz tych, co wyskoczyli z kapelusza ujawniając, że tworzyli grupkę o której wspomniałem. Na szczęście na forum jesteś Ty, niemądry inaczej 😁 2 minuty temu, KrólKiczu napisał: Dobra, Panowie. Wyluzujcie. Pokrzyczrlim trochę, oczyścili atmosferę i niech każdy idzie w swoją stronę 😁. Przecież i tak nikt nic nikomu nie udowodni a spory są, były i będą 😁. Jesteś pewien, żennie jestem w stanie Piciowi udowodnić jak zamykałeś grupę o której mówię? 8 minut temu, Dedal napisał: Nie prawda https://www.ortograf.pl/watpliwosci-jezykowe/jak-piszemy-nieprawda-czy-nie-prawda-razem-czy-osobno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 🙂 I co mi pan zrobisz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 49 minut temu, RLC2 napisał: Mogę się z tym stwierdzeniem zgodzić! Ale bardziej chodzi o sposób pisania i odnoszenia się do innych forumowiczów. Masz na myśli takie oto wypowiedzi, czy tylko wybiórczo oceniasz? https://forum.audio.com.pl/topic/93841-nie-sprzęt-jest-problemem-tylko-ludzie/?do=findComment&comment=697572 2 minuty temu, Dedal napisał: 🙂 I co mi pan zrobisz ? Hahaha Nic, laurkę sobie ty wystawiasz od lat zresztą 😁 Napisałbym jeszcze coś, ale może przy okazji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 15 minut temu, Dedal napisał: Nie prawda , za sznurki pociąga Tusk Za sznurki pociaga organizacja zwiazana m. in. z Black Rock. Tusk jest pożytecznym idiotą, Kaczyński zresztą też 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) A pisz , widzę że radochę masz . Stary chłop a jak dzieciak się zachowuje . Starość jest nieciekawa . Edytowano 13 lutego przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 14 minut temu, KrólKiczu napisał: Dobra, Panowie. Wyluzujcie. Pokrzyczrlim trochę, oczyścili atmosferę i niech każdy idzie w swoją stronę 😁. Przecież i tak nikt nic nikomu nie udowodni a spory są, były i będą 😁 Nie podejrzewałbym ciebie o taka madrosc zyciowa, a jednak potrafisz pozytywnie zaskoczyc. Masz ode mnie 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) 48 minut temu, DiBatonio napisał: Masz na myśli takie oto wypowiedzi, czy tylko wybiórczo oceniasz? Wyraźnie napisałem i chodzi mi o całokształt wypowiedzi. Wiesz dokładnie o czym jest mowa! Słowo klucz całokształt! 1 godzinę temu, RLC2 napisał: Ale bardziej chodzi o sposób pisania i odnoszenia się do innych forumowiczów. Tyle w temacie bo i tak za dużo już było napisane! Szkoda mojego cennego czasu na takie przepychanki! Pozdrawiam wszystkich... P.S Zrobiłem sobie nowe kabelki idę posłuchać muzyki 😉 Edytowano 13 lutego przez RLC2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 43 minuty temu, Dedal napisał: Starość jest nieciekawa . Powiedz to innym nie mnie. Wiesz dlaczego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego Tak sobie tlumacz. To jak to jest . Clinton -palił trawkę ale sie nie zaciągał Gowin - klaskał , ale się nie cieszył Jacek - należał do zorganizowanej grupy , ale ją inwigilował 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego (edytowany) 6 minut temu, Dedal napisał: Jacek - należał do zorganizowanej grupy , ale ją inwigilował Hmmmmm.... Ale żeby, aż tak...? Nie odróżniasz grup dyskusyjnych na Whats App od grupy zorganizowanej? Może przestępczej jeszcze, co? 🤦♂️ No nie dziwię się nie dziwię..... Edytowano 13 lutego przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 6 minut temu, Dedal napisał: Tak sobie tlumacz. To jak to jest . Clinton -palił trawkę ale sie nie zaciągał Gowin - klaskał , ale się nie cieszył Jarosław K... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano Sobota o 20:42 Udostępnij Napisano Sobota o 20:42 Cześć, Konta mają zablokowane: @Mikelas76 - do 21.02, do 12:00 (zbanowany wczoraj przez @MariuszZ) @DiBatonio - do 22.02, do 12:00 @KrólKiczu - do 22.02. do 12:00 Do wiadomo kogo. Przenosicie swoje prywatne sprawy na forum, nie wiem, co się między Wami wydarzyło, ale to wszystko jest nieeleganckie i niesmaczne - za szczerość nie będę przepraszać. Winnych nie ma, bo każdy ma swoją prawdę - jak w życiu. Blokuję pozostałe konta, bo Wam się nazbierało. Każdy z Was potrafi wejść cały na biało i narobić bałaganu, macie tego świadomość. I każdy z Was decyduje o tym, czy się zdenerwuje, czy nie. Dwa. To jest do wszystkich. Forum jest po to, aby sobie pomagać i wspólnie dzielić się doświadczeniami dotyczącymi hobby. Nie, żeby wzajemnie z siebie szydzić. Jeden słyszy, drugi nie słyszy, jeden kładzie kable na ziemi, drugi na podstawkach, każdy też wydaje ile chce, bo ma na to ochotę. Amen. Hobby ma być frajdą, a nie polem do walki ego z ego - o to, kto ma rację, bo przecież często o to tylko tu chodzi. Tyle że albo się ma rację, albo relację. A rację można wyłożyć kulturalnie i są na forum setki na to przykładów. @Dedal, tak na marginesie, Ty też potrafisz zaliczyć wejście smoka 😎 To, co się teraz na forum odwaliło, jest niepojęte i ani ja, ani @MariuszZ i @RoRo nie będziemy tego dłużej tolerować. Piszę "dłużej", bo doskonale wiecie, że zamordyzmu tu nie ma. Ale są granice. Rozumiem, że czasem sobie śmieszkujecie czy wbijacie szpilki, ale na grubiaństwo nie ma przyzwolenia. Te trzy bany są na tydzień, ale kolejne, za chamskie wyskoki, będą się wydłużać. I to również tyczy się każdego @DiBatonio - niejedna osoba na forum (nie tylko te, z którymi masz z wzajemnością na pieńku ) zwraca Ci uwagę na styl wypowiedzi, więc się nad tym zastanów. Wszystkie osoby będące w słynnej whatsappowej Grupie, proszę o wypicie melisy i nieprzenoszenie brudów na forum publiczne. Pozdrawiam i życzę refleksji. Ola 4 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Sobota o 21:14 Udostępnij Napisano Sobota o 21:14 Z przyzwoitości, zamknę mordę 🫣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano Niedziela o 13:05 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:05 Ja chciałbym Jackowi zadedykowac piosenkę Oddziału Zamkniętego "Bobby X" 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts