Rega Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 (edytowany) Ooooo proszę!!!! A byliśmy na TY. Jak to ,,łaska pańska na pstrym koniu jeździ,, Oczywiście wtedy Marantz CD 63 MK2 KIS poszedłby pod młotek. PS Wcześniej , czy później to duzo mojego sprzetu trafia do Polaków. Niekoniecznie forumowiczów. Jednakże, ZAWSZE forumowicze są poinformowani jako pierwsi. Tak też było ostatnio z Menuetami. Na forum ,,pies z kulawą nogą ....,, a facet z Warszawy zdziwiony że tak tanio i nawet nie pytał o rabat. Już słucha. Edytowano 14 września 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 1 minutę temu, Rega napisał: Oczywiście wtedy Marantz CD 63 MK2 KIS poszedłby pod młotek. Pod młotek szkoda, może @Bebop kupi do kompletu 😁 Albo @Artur Brol. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 Chyba już sprzedany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 @Amarok piszesz o moim Marantzu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 O tym z Allegro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 Aaaaa, nie . To było tylko zdjęcie. Ja nie kupuję sprzętu w Polsce. Za drogo. Mam dojścia gdzie indziej. Za bardziej przyjazne ceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 A, rozumie. Takie dojścia z poza rynku polskiego zawsze fajnie jest mieć 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 (edytowany) I np można mieć takie Spendory za ok 5 tys zł https://www.dba.dk/hoejttaler-spendor-fl9-g/id-1096627934/ lub takie za ok 2500 zł https://www.dba.dk/hoejttaler-spendor-passiv/id-1096627410/ Sorry za OT. Edytowano 14 września 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 Dnia 13.09.2023 o 13:32, Bebop napisał: Ach, nawet działa i gra. Przepiękna zabawka. Jestem mega zadowolony. Szybki jesteś… 1 godzinę temu, Rega napisał: Ja nie kupuję sprzętu w Polsce. Za drogo. Mam dojścia gdzie indziej. Za bardziej przyjazne ceny. Dokładnie, ja swojego cedeka też na dba nabyłem… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 2 godziny temu, Rega napisał: A co myślicie o tym modelu? Z XLR, lampami itd. https://allegrolokalnie.pl/oferta/lampowy-hd-cd-24-bit-advance-acoustic-mcd-203ii Bo się zastanawiam czy by go nie postawić obok mojej Micromegi i Marantza. Nikt, nic nie powie? Bo faktycznie się zastanawiam czy by nie spróbować CD na lampach. To nie jest zbyt powszechne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 Spróbować nigdy nie zaszkodzi. Jeśli zbyt drogi nie jest. Zresztą źle nie wygląda. 2 godziny temu, Adi777 napisał: Pod młotek szkoda, może @Bebop kupi do kompletu 😁 Albo @Artur Brol. Wiesz, że czasem tak sobie myślę, że łatwiej by było być kimś kto nie jest zbyt wybrednym osobnikiem. Zazdroszczę trochę że kolega sobie kupił to a inny ma tamto. A ja wieczny poszukiwacz 😁 , ze tak w ogole system mam to sie dziwie. Od razu uprzedzam że do nikogo nie pije - wyłącznie o sobie mówię. Ja niestety taka osoba jestem. 10 pomysłów na minutę, zamiast słuchać to szukam, a to Accuphase, Marantz, Ayon, Technicsa tez oglądałem ( sentyment), Sony itp. Myślę że wcześniej na emeryturę przejdę niż coś wybiore( mam nadzieję że tak nie będzie) Przynajmniej udało mi się kable do testów zamówić- sukces 🥳 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 14 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2023 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Dnia 13.09.2023 o 12:32, Bebop napisał: Ach, nawet działa i gra. Przepiękna zabawka. Jestem mega zadowolony. Szybki jesteś… W sumie, jak teraz pomyślę, to lepiej być ostrożnym. Przyjarałem się i tak wyszło. Nie robię tego często ale czasem 'tfu na palec' i kupione. Chyba wiesz jakie to uczucie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 57 minut temu, Artur Brol napisał: A ja wieczny poszukiwacz 😁 A może taki 😉 https://www.olx.pl/d/oferta/pioneer-pd-91-urushi-vintage-top-stan-jak-pd-95-CID99-IDWVfE9.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 Wlasnie jestem w trakcie przekopywania Marktplaats w NL. Co to ten OLX i czy bezpieczny - na ile to mozliwe. Ladny ale to nie to. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Ciekawe moze bys - masterpieces of ... kilka marek jest wspomnianych. Ciekawa strona to jest. Co prawda, w jezyku angielskim. https://www.hifi-advice.com/blog/search-and-filter/?_sf_s=CD+mechanism+masterpieces+-+sony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 15 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2023 28 minut temu, Artur Brol napisał: Ciekawa strona to jest. Faktycznie ciekawa. Krell zrobił parę modeli które wyglądają jak czołg >>> https://www.hifi-advice.com/blog/classics/digital-classics/cd-mechanism-masterpieces-krell/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Ale wyglada bardzo elegancko? Jak na czolg. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Nie zebym cie namawial @Bebop ale cos takiego znalazlem 😉 nie jest to reszta zestawu z twojego Marantza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 15 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2023 Za dużo szampana to i Paris Hilton nie wypije. A co tam dopiero ja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Widzisz rozpocząłeś temat, ja na niego wszedłem i teraz też sobie vintage odtwarzacza szukam. Listę nawet mała mam 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 15 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2023 34 minuty temu, Fandiscopolo napisał: Piekne!! KPS-20i to Dzielo Sztuki jak dla mnie!! Dla mnie to też dzieło sztuki. Może kiedyś gdzieś znajdę. Tylko to raczej drogie zabawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 24 września 2023 Udostępnij Napisano 24 września 2023 Wychodzi na to że sporo odtwarzaczy Denona było wyposażonych w lubiane i poważane przetworniki jak np. w tym 4 x PMC1702 DCD 1650AR Czy to już się zalicza do R2R? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts